Humanitarni tiket u podne: Irena Jovanović tipuje za lečenje mališana Luke Sekulića

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.02.24. | 11:53

Poznato TV lice, Mozzart izazovu odgovara kvotom 8,63

Naša današnja gošća Irena Jovanović već duži niz godina opstaje na medijskoj sceni kao jedno od omiljenih TV lica. Bitno je reći da uskoro najavljuje i knjigu „Priče o njoj“, a mi ćemo reći i da je novinarski talenat prepoznao, sada već legendarni Đoko Vještica tokom bombardovanja SRJ. Naime, ona se tada spletom okolnosti obrela u informativnoj redakciji Studia B rame uz rame sa Jugoslavom Pantelićem. Saradnju sa kolegom nastavila je u emisiji "Beograde, dobar dan", za koju je i nagrađena godišnjom nagradom grada Beograda 2012. godine.

Eto, to je samo uvodno slovo o Ireni Jovanović, diplomiranim novinrem Fakulteta za medije i komunikaciju Univerziteta Singidunum u Beogradu. Ona je uz to i diplomirani ekonomista za turizam Visoke turističke škole na Politehničkoj Akademiji u Beogradu. Završila Kraljevačku gimnaziju, odsek kulturološko-jezički.

Izabrane vesti

Pisaćemo još o Ireni, jer sada je red da kažemo da je njenom odlukom potencijalni dobitak od ovog tiketa namenjen lečenju dečaka Luke Sekulića, dvanaestogidšnjeg dečaka iz Gračanice, koji boluje od portne hipertenzije. Lukin život je ozbiljno ugrožen ovim stanjem i trenutno se nalazi u bolnici za decu Buzi u Milanu nakon što je izabran od strane doktora za misije KiM na Kosovu i Metohiji i čeka na složenu operaciju koja će mu pomoći da se vrati normalnom životu. Međutim, neophodno je i da se Luki nakon ove operacije zameni peč na srčanom zalasku koji mu je ugrađen sa četiri meseci života, što iziskuje dodatne novčane troškove koje porodica Sekulić nije u mogućnosti da sama prikupi.

Krećemo u tipovanje od kombinacije 1+I&1+II sa meča DINAMO ZAGREB – BETIS. Dinamo Zagreb pokorio je Benito Viljamarin, pobedio Betis u gostima 1:0 i stekao prednost pred revanš na Maksimiru. Bilo je to verovatno i najveće iznenađenje večeri u evropskim kupovima, tako da Betis sada neće imati lak posao. Neće se lako dati Dinamo.

Sledi 1&3+ sa meča SPORTING – JANG BOJS. Domaći Jang Bojs se izborio za treće mesto u Grupi G Lige šampiona, ispred Crvene zvezde, ali je na samo startu nokaut faze Lige Evrope postalo jasno da ekipa Rafaela Vikija tu nema šta da traži. Sporting ima kapitalnih 3:1 sa prvog meča, koje će realno teško prokockati.

Jedinicu imamo na meču OLIMPIK MARSELJ – ŠAHTJOR. Na prvom meču došao je X, a potpuno je neverovatno da je utakmica okončana sa čak četiri gola iz drugog poluvremena. Za Šahtjor je izjednačujući pogodak postignut tri minuta po isteka 90. minuta. Biće Ukrajincima teško da se i sada spasu, jer Marselj je ipak domaćin.

Za kraj, GG sa meča ROMA – FAJENORD. U Roterdamu je bilo 1:1, i očekivalo se da Vučica ne ujede Fajenord, pa su u ovom momentu sve karte otvorene. Na tom meču posed lopte, kao i broj šuteva na gol bio je ujednačen, pa se i na Olimpiku očekuje đestok meč.

Na kraju, recimo da je Irena Jovanović autor i voditelj brojnih emisija socijalne tematike u programu TV Studio B u periodu od 2002. do 2015. godine. Bila je i urednik Gradskog dnevnika TV Studio B i njegov presenter. Jedan je od autora prvog kulturno – zabavnog programa, sa terminima emitovanja pet dana nedeljno, uživo, na TV Studio B. (Beograde, dobar dan, 2010.-2014.g.) Irena je takođe bila Voditelj i urednik brojnih specijalnih, večernjih emisija, kulturne tamatike. ( “Beograde, dobro veče”, “Vruće leto”) Od 2014.g. u saradnji sa SRU „Sve je Moguće“ radi emisiju posvećenu položaju, aktivnostima i potrebama osoba sa invaliditetom, na TV Studio B. Voditelj brojnih gradskih manifestacija iz kulture i sporta poput: Godišnja nagrada Grada Beograda, od 2011. do 2023. godine, Dani Beograda 2011. - 2023. godine, Priznanje za naučna dostignuća i inovacije Privredne komore Beograda 2011.- 2018.godine. Godišnja nagrada PKB „Beogradski pobednik“ 2014, 2015.g. Beogradski maraton 2014. - 2023. godine, Žrebanje za EP u vaterpolu 2016.godine. Konferansije brojnih manifestacija u čast obeležavanja Državnih praznika: 17. mart, 11. novembar, 14. jun u organizaciji Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna i pitanja. Autor je više projekata koji su učestvovali na gradskim i opštinskim konkursima za rad sa decom u sferi novinarstva, lepog izražavanja, razumevanja medijskog sadržaja i unapređenja kvaliteta života u lokalnoj zajednici. Govori engleski jezik, poznaje i služi se francuskim jezikom. Majka dva dečaka.

Našoj današnjoj gošći želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere. Uz nju želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 31.044.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara