Humanitarni tiket u podne: Ivan Marinković tipuje za desetogodišnjeg Sergeja Milićevića

Vreme čitanja: 3min | pet. 22.10.21. | 11:52

Košarkaš čačanskog Borca očekuje plemeniti dobitak od 84.400 dinara

Danas se igraju dve utakmice ABA lige (Igokea – Split; Zadar – Borac), a u jednoj akter će biti naš današnji plemeniti kladilac.

Prvi i jedini sport koji je trenirao bila je košarka. Uzora je imao u magičnom Dejanu Bodirogi dok u fudbalu navija za Barselonu. Smatra da je tokom karijere igrao prilično važnih utakmica koje su bile više ili manje uspešne. Za sadašnji tim kaže da je talentovan, da očekuje zapažen rezultat u kome će pokušati da pruži svoj puni doprinos.

Izabrane vesti

Centar Borca Ivan Marinković očekuje dobru partiju Čačana protiv Zadra, a nada se dobitnom humanitarnom tiketu.

Startujemo od utakmice Evrolige  CRVENA  ZVEZDA – ALBA. Zvezda na poslednje dve utakmice ima dva trijumfa i dva poraza. Poslednja pobeda je nad Olimpijom. Beograđani igraju bez Cirbesa, a klub iz Berlina bez trojice igrača. U Bundesligi bili su uspešni u poslednjem kolu. Poslednjih pet okršaja dobila je Alba, dva puta nakon produžetka.

“H1(- 6.5)”.   

Sledeća utakmica igra se u Moskvi, CSKA – OLIMPIJAKOS. Dosadašnji učinak rivala glasi 3:1, ali je CSKA nakon poraza od Milana nanizao pet pobeda. Samo jedan poraz imaju Pirejci iz deset duela i to posle produžetka. Poslednja tri okršaja dobio je CSKA. Marijus Grigonis izostaje kod Moskovljana.

“ H1(- 4.5)”.   

Vratićemo se Evroligi pošto skoknemo do Serije “A” jer u 20.45 počinje duel SAMPDORIJA – SPECIJA. Gosti su desetkovani i nastupaju bez celog tima. Klub iz Đenove ima bod manje od rivala i tri neuspeha uz remi na poslednje četiri utakmice. Specija je dobila poslednji meč. Na poslednjem međusobnom odmeravanju snaga bilo je 2:2.

“KMB I1-3&II1-3”.  

I poslednja utakmica kreće u 21.00 sat, BARSELONA – ZENIT. Barsa ima maksimalni učinak dok Zenit ima jedan poraz. Katalonci su poslednje dve utakmice dobili nakon produžetaka dok je Zenit ostvario dve pobede, a pre toga poražen je od CSKA. Domaći su oslabljeni za jednog centra, Šanli, a prednost Zenita je trener Ćavi Paskval koji je upravo sa Barsom osvojio Evroligu.

“Jedinica”, zaključuje humanitarno tipovanje Marinković koji dobitak usmerava za desetogodišnjeg Sergeja Milićevića. Sergej je teško bolestan, ima tumor na mozgu, a kao posledica te bolesti Sergej je i slabovid. Pre mesec dana ostao je bez tate koji je preminuo od kovida. Novčanu pomoć je moguće uplatiti na račun Sergejeve majke, Jasne Milićević Jelenković, Beograd.

Kod Rajfajzen banke: 265 – 0000005578942 – 46.

Top of ForBottom of FormDa našeg košarkaša podsetimo da je kompanija MOZZART, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala 22.019.457 dinara. Poslednji dobitnik je legendarni muzičar, frontmen Riblje čorbe, Bora Đorđević. Sastavio je dobrotvorni tiket sa dobitkom od 56.400 dinara, a Bora je plemeniti dobitak namenio za lečenje Snežane Jandrlić.

MOZZART, u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovio i svečano otvorio tačno 90. košarkaških terena. Poslednji su poneli imena Bobana Petrovića, Raška Katića i Ivana Paunića. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”, u Kragujevcu “Raško Katić”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali legendarni Dušan Duda Ivković i Dragan Kićanović, Željko Obradović… U Bileći je otvoren teren posvećen Tijani Bošković.

Još nekoliko rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju.

Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Takođe, bili smo sponzori KK Borac i ponovo smo, potom RK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Vojvodina, OK Vojvodina, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, SVETLOST, HAN PIJESAK. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketKK BoracIvan Marinković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara