""
""

Humanitarni tiket u podne: Ivan Mihailović tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.11.16. | 11:59

Mladi srpski glumac veruje da će na mečevima koje je izabrao biti dosta golova

Perspektivni srpski glumac Ivan Mihailović, koji je širu popularnost stekao ulogom Mirka Klisure u Vojnoj akademiji, bio je na slatkim mukama kad je sastavljao MOZZARTOV humanitarni tiket u podne.

Prvi dan vikenda i obilje kvalitetnih i interesantnih mečeva, a Ivan je svim silama želeo da napravi dobitnu kombinaciju i uveća sumu novca koju je naša kompanija donirala u dobrotvorne svrhe.

Izabrane vesti

Krenimo redom, od Premijer lige, duel Sautemptona i Liverpula. Gosti drže čelnu poziciju, imaju bod više od Čelsija. Domaći su na sredini tabele sa duplo manje bodova od lidera. Liverpul iza sebe ima četiri trijumfa i remi sa Junajtedom. Da Sautemton ume da iznenadi rivala osetio je na svojoj koži Inter. Skor ova dva kluba je 9-7-18, a poslednji duel dobili su domaći.
„Liverpul je favorit, međutim, odigraću na golove, tri plus“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Sport Ivan Mihailović.

Glumac koji igra u JDP i pozorištu „Boško Buha“ sa Ostrva je skoknuo do Apenina - Serija A, Juventus-Peskara. Stara dama je na čelnoj poziciji, gosti na začelju tabele. Favorit se zna, Juve je kiksnuo samo protiv Liona (1:1). Peskara je u seriji poraza koju bi želela da prekne. Da li baš može protiv lidera, teško. Naravno i statistika je na strani kluba iz Torina.
„Biću oprezan pa ću odigrati kombinazziju 1X&3+.“

Glumac čije vreme tek dolazi okušao se i sa derbijem iz Bundeslige, Dortmund - Bajern. I klub iz Minhena drži vodeću poziciju, Borusija je nešto lošije plasirana, peto mesto. Posle remija sa Hofenhajmom Bajern će pokušati da se vrati na pobednički koosek. Dortmund je znao da iznenadi svoje navijače sa nerešenim rezultatima koji se nisu očekivali. Tradicija je na strani Bavaraca, 27 pobeda u međusobnim okršajima.
„MOZZART kombinazzija mi se čini pogodnom - X2&2+.“

Poslednji par Ivan Mihailović odabrao je iz lige Španije, veliki derbi Madrida, Atletiko protiv Reala. Real je na vrhu tabele. Kraljevski klub je imao kiks u Ligi šampiona, Atletiko je poražen od Sosijedada. Međusobni skor ubedljivo je na strani Reala, a poslednji duel završen je goleadom, 6:4 za Real.
„Ponovo ću okušati sreću sa golovima, 3+“, zaključio je humanitarno tipovanje za naš portal Ivan Mihailović koji će dobitak usmeriti za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)


tagovi

tiket u podneKlađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara