""
""

Humanitarni tiket u podne: Jasna Šekarić gađa u metu za azil u Draževcu

Vreme čitanja: 3min | pon. 16.01.17. | 12:00

Naša poznata reprezentativka u streljaštvu veruje u golove na meču Malaga - Real Sosijedad!

U sedmici iza nas MOZZARTOV “Humanitarni tiket u podne” dobio je i tridesetsedmog dobitnika, generalnog sekretara FSS, Jovana Šurbatovića, koji je sastavio dobrotvorni listić za 40.092 dinara. Sa ovim dobitkom suma novca koju je kompanija MOZZART donirala u humanitarnom tiketu uvećala se na preko dva i po miliona ili tačno 2.505.161 dinar.

Izabrane vesti

U nedelji koja počinje kao goste i humanitarne kladioce imaćemo sledeće poznate ličnosti: glumicu Minu Lazarević koja je dobitak namenila za Zvečansku, poznatu pevačicu Merimu Njegomir koja je odlučila da dobitak usmeri Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici, pa Minju Subotu koga pre svih obožavaju deca, a koji će upravo najmlađim osobama sa karcinomom donirati potencijalni dobitak. U petak će naš gost biti Miša Aleksić, basista Riblje čorbe, pa u subotu imamo specijalnog gosta bivšeg fudbalera i legendu Dekija Stanovića, a nedelju ćemo zaključiti sa Žikom Jelićem iz YU grupe.

Sedmicu, tačnije ponedeljak smo otvorili sa legendarnom Jasnom Šekarić, olimpijskom, svetskom i evropskom šampionkom u streljaštvu. Jasna će svoj dobitak, ako ga bude, kao pomoć uputiti azilu za pse u Draževcu.

Nadamo se da će Šekarićeva upucati humanitarni dobitak i uvećati sumu koju MOZZART donira. Srećno!

Tri puta najbolji strelac sveta 1990, 1995. i 2005. godine kao prvi par odabrala je utakmiicu TORINO - MILAN. Pre četiri dana Rosoneri su slavili sa 2:1. Takođe statistika međusobnih susreta ubedljivo je na stani Milaneza 1:12:15. Gosti su u seriji od četiri pozitivna ishoda, imali su minimalan poraz od Rome. Pre poraza od Milana Torino je imao tri dobra rezultata, a Milan bolje stoji i na tabeli.

Pokušaću da pogodim MOZZARTOVU kombinazziju iks, dva, sa dva plus, X2&2+”, kaže na početku tipovanja za Mozzart Sport Jasna Šekarić.

Najbolji strelac sveta dvadesetog veka za drugu utakmicu na humanitarnom tiketu odabrala je meč BRAGA - TONDELA. Domaći su u poslednjem meču pobedili Maritimo, gosti iz pet utakmica imaju samo bod pa se favorit nazire, a to potvrđuje i tabela, četvrti tim dočekuje fenjeraša.

“Kombinazzija jedan, iks, sa dva plus, 1X&2+”.

Tri puta svetska šampionka i četiri puta evropska prvakinja na tiket je stavila i susret OBALA SLONOVAČE - TOGO. Kup afričkih nacija gde Slonovi brane titulu, ali sa malo izmenjenim sastavom. Poslednja dva međusobna susreta pripala su Obali slonovače sa 2:1 i 4:0.

“Igram golove dva plus, 2+”.

Mada nije menjala državljanstvo Jasna je nastupala pod četiri različite nacionalne zastave, a kao poslednju utakmicu odabrala je duel MALAGA - REAL SOSIJEDAD. Gosti imaju osam bodova više od domaćih koji su na trinaestoj poziciji. Malaga ima poslednja tri poraza, a Real je pomešao sva tri ishoda na poslednjih pet utakmica. Međusobna statistika glasi 8:8:14 u korist Sosijedada.

Pokušaću sa golovima, tri i više, 3+”, zaključila je neponovljiva Jasna Šekarić koja će eventualni dobitak donirati ka azilu za pse u Draževcu.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

sportsko klađenjeJasna Šekarićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara