Humanitarni tiket u podne: Jovana Petronijević tipuje za Svice u mraku

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.07.21. | 11:40

Glumica čeka patriotsko - evropsku jedinicu iz Humske

Sa malih ekrana i dasaka koje život znače, direktno na teren „Humanitarnog tiketa u podne“ izlazi glumica Jovana Petronijević. Znamo je iz serijala „Kursadžije“, što je u datom trenutku sporedna tema, naspram priče o njenom tipovanju namenjenom Inkluzivnom programu „Svici u mraku“.

Inače, osnivač ovog projekta, glumac Mikica Petronijević  uhvatio se u poštac sa problemima zbrinjavanja i formiranja dnevnog boravka za autističnu decu i odrasle osobe. Ideja je da na seoskom domaćinstvu u selu Venčane u opštini Arandjelovac formira oaza koja će služiti obolelim osobama u prevazilaženju poteškoća iazvanih trajnim stanjem njihovog zdravlja.

Izabrane vesti

Aplauz za Jovanu, šarmantnu glumicu koja tipovanju pristupa, čekajući potencijalno prolaznu kvotu 9,19!

Inače, glumica se odlučila da tipove bira iz špila današnje MOZZART ponude vezane za kvalifikacije za Ligu konferencija. Prvi u serijalu njenih mečeva vodi nas put bet analize susreta PANEVEŽIS – VOJVODINA. Trener Voše, Slavoljub Đorđević rekao da njegov tim očekuju dva neugodna meča protiv Panevežisa u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, ali i da veruje u svoje igrače. Inače, protivnik novosadskog tima uglavnom je sastavljen od stranaca. Imaju čak sedam Brazilaca, dva Grka, Kolumbijca i Holanđanina, ne igraju atraktivno ali umeju da prave rezultat. Nadamo se da će Vojvodina koja je u prvom kolu Superlige remizirala sa Zvezdom, pronaći način da im se adekvatno suprostavi.

“Dvojka na Novosađane”, reče naša današnja gošća, probijajući led s kvotom 1,70.

Sledi meč CSKA SOFIJA – LIJEPAJA. Ne sporimo da su Bugari u problemima. Nije nam namera da precrtamo značaj loših rezultata koje ima CSKA, niti da kažemo kako njihov poraz u prvom kolu šampionata, od Ludogoreca nije bitan. Jednostavno, 4:0 s te utakmice ukazuje na lošu formu tima koji je tanko igrao i na pripremama. Kako bilo, čak i sa takvim Bugarima, vrlo tanak letonski tim nema neke naročite šanse. U svakom slučaju, relnije je očkivati da CSKA napravi dobar rezultat.

“Jedinica za tim iz Sofije”

Već lovimo tip za par KOPENHAGEN – TORPEDO ŽODINO. Sve sem keca u Kompenhagenu bilo bi dar s neba za Torpedo! Da se to desi, prosto malo ko gaji nadu u redovima beloruskog tima, budući da je tim iz Danske ostvario u pripremnom periodu rezultate koji pokazuju da imaju vrlo velike abicije ove sezone. Dovoljno je reći da je Kopenhagen dobio na prijateljskom meču čak i moskovski CSKA, pa razmisliti o realnoj snazi Torpeda koji je u Belorusiji trenutno tek na 10. mestu.

“Menjamo taktiku, pa igram 3+”, kaže umetnica koju su pozorišni sladokusci imali prilike da je gledaju u predstavi “Žensko srce u šinjelu”, rediteljke Mirjane Karanović, po tekstu Mihajla Vitezovića.

A sad meč GZIRA – RIJEKA. Malteški tim prosto je nejak za Hrvate. Da ne idemo u dublju elaboraciju, dovoljno je da konstatujemo kako je Rijeka u HNL-u pred ovaj meč dobila Goricu sa 2:0, a da nije poražena na 10 uzastopnih susreta. Naravno, u taj zbir ubrajamo kako prvenstvene, tako i prijateljske mečeve. Gzira je ipak neka niža dimenzija fudbala, pa Rijeka očekuje da lako slavi u gostima.

“Ponovo 3+”!

Za kraj, glumica neverovatne umetničke transformacije igra poslasticu dana. Bavimo se utakmicom PARTIZAN – DAC DUNAJSKA STREDA. Partizan u kopačkama već ima takmičarski meč! Pobeda nad Proleterom od 4:0 uliva samopouzdanje, dok je DAC je dosad igrao samo prijateljske mečeve, budući da prvenstvo Slovačke startuje ovog vikenda. Na kontrolnim testovima poražen je od Salcburga (1:3) i Ferencvaroša (0:1), ali je počeo da hvata ritam otvorenom igrom u oba pravca i pobedama nad mađarskim timovima: Haladašom (4:2), Vašašom i Ujpeštom (po 2:1). U poslednjih 18 sezona evropskih takmičenja Partizan je čak 11 puta igrao grupnu fazu, dok je DAC samo četiri puta izlazio na međunarodnu scenu.

“Jedinica dolazi iz Humske”, reče Jovana Petronijević, sklapajući korice MOZZART Sport liste, u nadi da će njena igra staviti dodatni plus u anale “Humanitarnog tiketa u podne” koji je do sada prebrojao ravno 20.252.657 doniranih dinara.

Hvala Jovani na ljubaznosti, trudu i umešnosti, ali pre nego što stegnemo palčeve, čekajući potencijalni dobitak u iznosu od 91.900 dinara za “Svice u mraku”, dajte da posetimo i MOZZART družinu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Jovana Petronijević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja za mobilnost , edukaciju i humanitarni rad “Futur” iz Zvornika. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,19, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara