Humanitarni tiket u podne: Ljubinko Drulović tipuje za humanitarnu organizaciju “Divovi Zlatara”, Nova Varoš

Vreme čitanja: 5min | sre. 13.07.22. | 11:06

Trener u stručnom štabu Orlova nada se plemenitom dobitku od 71.700 dinara

Rođen je u Novoj Varoši. Igrao je za Zlatar, Slogu iz Kraljeva, Slogu iz Požege, Slobodu iz Užica i Rad u Srbiji, a u inostranstvu za Žil Visente, Porto, Benfiku iz Lisabona i Penafiel. Jedan je od retkih fudbalera Porta koji je tokom devedesetih učestvovao u osvajanju pet uzastopnih titula prvaka Portugalije i četiri kupa. Osvojio je pet puta Superkup. Tokom tog perioda Ljubinko Drulović se proslavio asistencijama legendarnom Brazilcu Mario Žardelu. Nakon jedanaest godina igračke karijere u Portugaliji vratio se u Srbiju i plasirao se sa beogradskim Partizanom u Ligu šampiona.

Za nacionalni tim nastupao je na 38 susreta i postigao tri pogotka. Nakon igračke karijere, ostao je u fudbalu kao trener. Predvodio je Toreze, Banat iz Zrenjanina, kao i slovenačku Dravu i klub iz Angole. Kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije za igrače do 19 godina osvojio je zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji 2013. godine. Krajem 2013. godine dodeljena mu je “Zlatna lopta” FSS kao najboljem treneru za tu godinu. U februaru 2014. imenovan je za v. d. selektora “A” reprezentacije. “Idem dalje svojim putem, ali verujem da ću jednog dana biti u stručnom štabu Srbije”, kazao je svojevremeno Drulović koji je u međuvremenu postao novi član trenerskog tima Orlova i saradnik selektora Dragana Piksija Stojkovića. Srbija je u svakom slučaju dobila osobu koja znanjem i iskustvom može biti važan deo tima u stručnom štabu selektora Stojkovića.

Izabrane vesti

MOZZARTOV današnji plemeniti kladilac prelazi na tipovanje.

Idemo sa utakmicama iz kvalifikacija za Ligu šampiona jer u19:00 sati  DINAMO Batumi dočekuje SLOVAN iz Bratislave. Na prvom meču nije bilo golova, a Dinamo je u junu imao pet trijumfa. Slovan je tokom priprema ostvario učinak 1:2:1. Prvi duel dva sastava bio je i jedini posmatrano statistički.

“DŠ X2”.   

U isto vreme,19:00 sati, startuju SOLIGORSK – MARIBOR. I na ovom duelu u prvom okršaju nije bilo golova. Bolji iz ovog okšaja ide na pobednika Zrinjski – Šerif. Tokom priprema Maribor je dobio jednu utakmicu, tri odigrao nerešeno, a jednu izgubio. Soligorsk ima tri pobede, poraz pa remi sa Slovencima.

“DŠ X2”.   

Sat kasnije, 20:00 časova, FERENCVAROŠ igra protiv TOBOL – a. Učinak domaćih tokom prijateljskih duela je 3:1:1. U ligi Kazahstana Tobol ima tri pobede i nerešen ishod, potom, poraz u kupu od 6:1. Mreže su mirovale na prvom okršaju.  

“Prednost dajem Ferencvarošu, KI 1”.  

Iz Mađarske selimo se u Rumuniju, KLUŽ – PJUNIK. Domaći su tokom priprema dobili četiri rivala, jedan je bio Parizan. Nakon što su u prvoj utakmici kvalifikacija odigrali 0:0 poraženi su u kupu. Jermeni imaju skor od 6:3, uz remi sa Klužom, na poslednjih 10 mečeva.

“PK 1-1”.  

Humanitarni tiket završavamo utakmicom LINFILD – NJU SENTS. Irci imaju učinak od 2:1:2 na poslednjih pet duela. Velšani 4:0:1, uz napomonu da su prvu utakmicu dobili sa 1:0, a jednu prijateljsku odigrali bez golova. Pobednik ide na norveški Bodo koji je prvi meč dobio sa 3:0 pa će verovatno u narednu rundu.

“DŠ 1X”, završava plemenito tipovanje naš gost koga očekuju pripreme sa reprezentativcima pred SP i duele sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom.

Potencijalni dobitak Drulović usmerava za humanitarnu organizaciju “Divovi Zlatara” koja je nastala sa ciljem da pomogne deci i mladima u Novoj Varoši i okolini. Da rastu srećno i postanu odgovorni ljudi, da budu hrabri, humani ljudi koji vole svet oko sebe, prirodu, poštuju i razumeju ono što nam priroda daje i žele žive u skladu sa njom.

Recimo još da je u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne 324. plemeniti dobitnik postao VUKAŠIN VULE MANDIĆ. Košarkaški trener ostvario je drugi najviši dobrotvorni dobitak, posle Ivice Šurjaka, od 726.200 dinara, a da je naša kompanija u ovoj akciji donirala 25.052.058 dinara!

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda, Mozzartbet Superlige Srbije. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… 

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Poslednji, 91. teren, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Danas u 19.00 sati Mozzart otvara novi teren u Kraljevu, Cara Dušana 3, u čast Vasilija Vase Micića.

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 25.052.058 dinara. Jedan od poslednjih dobitnika bio je i košarkaš Barselone Nikola Kalinić.

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Dr Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić i Vukašin Vule Mandić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, sada je za ZVONČICU “prošao” djurdje.mecanin@ mozzartbet.com drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200 dinara. Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za SREDNJOŠKOLAC, Bosanska Dubica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne! U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

 

Pišu: Đurđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Ljubinko Drulovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaFSS

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara