""
""

Humanitarni tiket u podne: Majstorovićeva majstorska kombinacija!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.08.16. | 12:00

Eventualni dobitak krilni centar Partizana usmeriće Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj ulici u Beogradu

Jedno od značajnijih pojačanja Partizana za narednu sezonu Đorđe Majstorović prihvatio je naš poziv da istipuje MOZZARTOV Humanitarni tiket u podne.

Izabrane vesti

Majstorović, koji je tokom karijere prošao kroz mlađe selekcije i Zvezde i Partizana, tipovanje je započeo utakmicom iz austrijske lige, odnosno derbijem između Rapida i Salcburga. Rapid u poslednje vreme ima odličan golgeterski učinak, više ubedljivih pobeda. Salcburg je nesrećno poražen posle produžetaka od Dinama iz Zagreba u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Oba tima dobro stoje u domaćoj ligi, po deset bodova, na deobi treće i četvrte pozicije. Možda će Rapid da iskoristi umor igrača Salcburga.
„Dvoumim se između iksa i golova. Ipak, golovi, četiri i više“, kaže na početku tipovanja za MOZZART Đorđe Majstorović.

Akvizicija Aleksandra Džikića kao sledeći duel odabrao je meč iz portugalskog šampionata, takođe derbi Sporting - Porto. Međusobni skor je na stranii Porta, a devet utakmica završeno je bez pobednika. Porto nije slavio u Lisabonu još od 2008. godine.
„Ovde ću okušati sreću sa nerešenim ishodom, tipujem iks.“, kaže Majstorović koji na humanitarni tiket stavlja još jedan iks i to na najveći na derbi šampionata Danske na duel Brondbija i Kopenhagena. „Miriše mi na remi, dakle tipujem iks“,iskusno govori Majstorović o utakmici između dva vodeća tima. U međusobnom skoru gosti imaju sedam pobeda više, ali je dvadeset utakmica završeno bez pobednika.

Za kraj je Čačanin u redovima Partizana odigrao keca na Mančester Siti koji se očigledno štedeo u revanšu sa Steauom. Vest Hem je bio solidan u poslednjoj prvenstvenoj pobedi, ali dozvolili su sebi luksuz da budu poraženi od rumunske  Astre. Zato se gostima daju male šanse u duelu s pretendentom na titulu.
„Gađam čistu jedinicu, nadam se da neće biti nekog iznenađenja“, zaključio je tipovanje za MOZARTOV Humanitarni tiket u podne Đorđe Majstorović.

Pevač Legendi, Ivan Milinković ušao je u red dobitnika MOZZARTOVE plemenite akcije Humanitarni tiket u podne. Ivan je pogodio golove na dve utakmice i dva keca za ukupni dobitak od 39.575 dinara koji će biti uplaćeni humanitarnoj organizaciji Novi Beograd.

Trenutno ukupna suma koja ide u humanitarne svrhe iznosi tačno 434.168 dinara.

Bravo za dobitnike! Idemo dalje, i držimo palčeve da tipovi Đorđa Majstorovića još više obogate naš ukuipan zbir za pomoć onima kojima je to napotrebnije…

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

sportsko klađenjeIvan Milinkovićhumanitarni tiketĐorđe Majstorović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara