""
""

Humanitarni tiket u podne: Mario Maslać tipuje za Sergeja Andrejevića iz Zemuna koji boluje od epileptičke encefalopatije

Vreme čitanja: 4min | čet. 22.06.17. | 10:00

Poznati fudbaler odigrao je iks na mlade Slovake i Šveđane

Kompanija MOZZART se od samog osnivanja ponaša kao sve društveno odgovorne kompanije.Učestvovali smo u akciji Bitka za bebe i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Prošle godine donirali smo slušne aparate-takođe za naše najmlađe sugrađane. Pomažemo humanitarnu fondaciju Podrži život na čijem čelu se nalazi glumac Sergej Trifunović i koja se dokazala u svom dobrotvornom radu. Takođe, sklopili smo ugovor sa fondacijom Budi human-Aleksandar Šapić koja se višestruko dokazala u svom plemenitom radu. Kompanija MOZZART kontinuirano pomaže Savetovalište za borbu protiv nasilja u porodici, Ustanovu za zbrinjavanje dece sa posebnim potrebama Kolevka iz Subotice...

Izabrane vesti

Takođe, obnavljamo 100 košarkaških terena u Srbiji u akciji 100 terena za jednu igru. Poslednja košarkaška igrališta koja su obnovljena su legendarni tereni KK Partizan na Kalemegdanu. Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije u akciji Novi dresevi za nove šampione. Pomažemo naše zlatne vaterpoliste, a znate da je u srpskom vaterpolu baš teška finansijska situacija.

Potom, košarku u Srbiji i regionu. Naslovni smo sponzori MOZZART KLS lige Srbije, članovi sponzorskog pula ABA lige, donacije idu ka čačanskim klubovima Borcu i Železničaru itd.

U Humanitarnom tiketu imali smo preko 370 pozznatih ličnosti kao goste, njih 54 kao dobitnike i oni su usmerili, a MOZZART je donirao preko tri i po miliona dinara, blizu četiri, na preko 45 adresa. To su: humanitarne organizacije, udruženja obolelih, bolnice, SOS Dečja sela, sportski klubovi, bolesna deca...

Evo i samo dela poznatih ličnosti koje su se priključile našoj akciji: Uroš Spajić, Zdravko Čolić, Dejan Bodiroga, Dejan Deki Stanković, Žarko Paspalj, Piksi Stojković, Dejan Tomašević, Slobodan Nikić, Živko Gocić, Saša Đorđević, Radomir Antić, Robert Prosinečki, Miro Bilan,  Nikola Rađen, Igor Kokoškov, Ljubiša Tumbaković, Lepa Brena, Boba Živojinović, Dejan Savić, Andrija Milošević, Ana Bekuta, Bora Čorba, Aleksandar Atanasijević, Vojin Ćetković, Voja Brajović, Vlado Šćepanović, Uroš Tripković, Miroslav Ilić, Bajaga, Moca Vukotić, Aleksandar Šoštar, Mile Isaković, Seka Sablić, Stefan Birčević, Bobi Marjanović, Boža Maljković, Marina Maljković, Sloboda Mićalović-Ćetković, Dejan Milojević, Dejan Radonjić, Neša Ilić, Dragan Škrbić, Dragoljub Đuričić, Dušan Kecman, Milan Kalinić, Irfan Mensur, Goran Đorović, Slavoljub Muslin, Zoran Filipović, Ivica Kralj, Jasna Šekarić, Lane Gutović, Lepa Lukić, Marko Simonović, Marinko i Nikola Rokvić, Matija Bećković, Mića Berić, Miško Ražnatović, Nebojša Glogovac, Branislav Lečić, Zoran Kesić, Nikola Kojo, Pera Božić, Gagi Jovanović, Jugoslav Vasović, Praja Dalipagić, Moka Slavnić, Tozovac, Bogdan Obradović, Slobodan Soro, Marko Nikolić, Stragi Stevanović, Nele Karajlić, Sergej Trifunović, Vlado Gergijev, Dača Ikodinović, Vuk Kostić, Dragan i Živana Ilić, Miloš Teodosić…

Da se vratimo našem današnjem humanitarnom kladiocu Mariju Maslaću koji je pre par dana parafirao za klub iz Kazahstana Irtiš. Inače, tim iz Pavlodara je potencijalni protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Ako se osvrnemo na Maslaćevu karijeru moramo podvući da je sa dosta uspeha nastupao za Veternik, u dva navrata za čačanski Borac gde je bio i kapiten tima, potom Osijek, novosadsku Vojvodinu…Zabeležio je i jedan nastup za selekciju Srbije do 21 godine.

PREPIŠI MARIOV TIKET

Prva utakmica na MOZZARTOVOM humanitarnom tiketu, a po izboru našeg gosta, je meč KAMERUN - AUSTRALIJA. Kamerunci imaju poraze u dva poslednja meča, od Čilea i Kolumbije. Na tim duelima nisu zatresli mrežu rivala. Nemačka i Brazil su bili bolji od Australije. Dve selekcije nisu lomila koplja.

Da krenemo sa jedinicom na Kamerun, KI 1, 2.45”, kaže za Mozzart Sport Mario Maslać.

Naš plemeniti kladilac potom je odigrao još dve jedinice. Prvo na duelu NEMAČKA- ČILE. Serija Pancera traje 11 utakmica bez poraza. Australiju su dobili sa 3:2. Čile je savladao Kamerun sa 2:0, a čak četiri puta je izvukao deblji kraj sa današnjim protivnikom. Trećeg keca na plemenitom tiketu Mario je odigrao na susretu ENGLESKA M21-POLJSKA M21. Ostrvljani vode u grupi A sa trijumfom i jednim nerešenim ishodom. Poljaci imaju poen. U toku priprema za veliko takmičenje Englezi su doživeli minimalan poraz od vršnjaka iz Nemačke. Poljaci su gubili od Slovaka, Čeha i Italijana. Istorija međusobnih utakmica glasi 3:0:1 za Ostrvljane.

“Nemačka-Čile jedinica, KI 1 kvota 2.50 i Engleska M21-Poljska M21 jedinica, KI 1 kvota 1.60”.

Maslać se sad opredelio da na dobrotvornom tiketu odigra iks. Utakmica sa EP, SLOVAČKA M21-ŠVEDSKA M21. Slovaci su u poslednjim mečevima savladali  Poljsku i Srbiju. Šveđani u grupi A imaju dva remija, a jedini meč sa Slovačkom dobili su minimalcem.

Konačan ishod iks, KI X kvota 3.30”.

Naš humanitarni kladilac na plemenitom tiketu našao je mesto za dve prijateljske utakmice, MARIBOR - URAL i VIDEOTON - ROSTOV. Maribor u poslednjih pet utakmica ima skor 1:2:2. Ural ima samo jedan remi. Videoton je nanizao četiri sigurna trijumfa, ali je poražen od Honveda minimalcem. Rostov ima poslednja dva neuspeha. Ekipe se nisu sastajale.

Maribor-Ural igram jedinicu, KI 1 kvota 3.05 Videoton-Rostov igram iks, KI X kvota 3,70”, zaključio je humanitarni tiket Mario Maslać koji će dobitak ako ga bude usmeriti, a kompanija MOZZART će donirati novac, za Sergeja Andrejevića iz Zemuna koji boluje od epileptičke encefalopatije i postmeningoencefalitisa.

Naravno, ukoliko neko od naših kladilaca i čitaoca može da donira određenu svotu novca za Sergeja uplatu može izvršiti na broj računa 160-5100102851334-78 Banka Intesa, Svetlana Andrejević.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 17:00 8667 KONFK Cameroon - Australia ki 1 2,45
Čet 20:00 8784 KONFK Germany - Chile ki 1 2,50
Čet 20:45 6032 EPM21 Slovakia M21 - Sweden M21 ki X 3,30
Čet 20:45 6031 EPM21 England M21 - Poland M21 ki 1 1,60
Čet 11:00 6827 KLPR Maribor - Ural ki 1 3,05
Čet 16:30 6834 KLPR Videoton - Rostov ki X 3,70

*Napominjemo da su kvote iz tiketa bile aktuelne u trenutku kada su tipovi odigrani i da su podložne promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketMario Maslaćsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara