Humanitarni tiket u podne: Marko Ljubičić tipuje za Dom za decu i omladinu ometenu u razvoju - Veternik

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.22. | 11:35

Iskusni plejmejker Vojvodine čeka GG od Junajteda i Arsenala

Nedelju smo rezervisali za gostovanje novog-starog igrača novosadskih crveno-belih, Marka Ljubičića. Plejmejker sa iskustvom igranja u ABA ligi, odlulučio se da potencijalni dobitak nameni Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju – Veternik, a MOZZART je razume se odgovorio uplatom od 10.000 dinara.

O njemu i Voši ćemo kasnije, jer red je da se zabavimo duplom šansom X2, sa meča BRAJTON – LESTER. Znamo mi šta je nekada bio lester, ali danas, pred meč s Brajtonom to sve ne možemo da potvrdimo kao i trenutno važeće. Naime, Lester do sada ima samo bod uzet Brentfordu, dok Brajton trenutno može da se ponosi četvrtim mestom na tabeli. Na poslednja dva meča para dolazio je X.

Izabrane vesti

GG tip figurira kao očekivana igra na utakmici MANČESTER JUNAJTED – ARSENAL. Biće uzbudljivo, jer Tobdžije bukvalno grme od početka sezone. Neće im lako kanonadu dozvoliti Mančester junajted, što smo videli na primerima Liverpula pre svega, pa Sautemptona i Lestera. Inače, Arsenal je poslednji meč para dobio sa 3:1.

Plejmejker se zatim odlučio da igra jedinicu na meču M’GLADBAH – MAJNC. Tvrda, teška utakmica dva poprilično izjednačena sastava je pred nama. Borusija u nju ulazi nakon X ishoda sa Bajernom, dok Majnc za sobom ima poraz od Aspirindžija. Inače, na poslednja dva meča para bilo je 1:1, a par tradicionalno baštini GG ishode kao prolazne.

Za kraj, Marko Ljubičić igra dvojku na meču UDINEZE – ROMA. Ruku na srce, Udineze igra dobro, ali Roma je ta koja je uz Atalantu i Inter pokazala najviše, pa se mora znati ko je taj koji ima sve predispozicije da uzme ceo paket bodova. Inačem vredi znati da je na poslednjem meču para došao X. Sve u svemu, Vučica će pokušati da se istorija ne ponovi.

I, to bi bilo sve od plejmejkera koji je na promociji ovako pričao o svojoj Voši:”Očigledno je da se stvara neka nova Vojvodina i pronašao sam sebe u toj priči. Drago mi je da je za trenera postavljen Isakov Kovačević, misli da je to sjajan potez. Podržavam stremljenje da se u klub vrate nekadašnji novosadski igrači, a na nama na parketu je da radom i zalaganjem opravdamo poverenje”, najavio je Ljubičić, igrač velikog kalibra, koji novosadskom timu svakako može da pomogne na putu revitalizacije u aktuelnom i budućem trenutku.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Ljubičić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja žena DM, Ribnik . MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Marko Ljubičićhumanitarni tikettiket u podnesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara