Humanitarni tiket u podne: Marko Milošević tipuje za Organizaciju „Srbi za Srbe“, za pomoć porodici Radivojević

Vreme čitanja: 3min | čet. 25.01.24. | 11:20

Iskusni golman u dresu banjalučkog Borca, ukolko danas sve prođe po planu, sutra u ranim jutarnjim časovima čeka Novakovu pobedu sa Australijan Opena

Iskusni golman, Marko Milošević današnji je pulen akcije „Humanitarni tiket u podne“. U ovom momentu, nosi rukavice braneći mrežu Borca iz Banjaluke, a u svojoj karijeri igrao je za Voždovac, Grafičar, Smederevo 1924, Zemun, Napredak, Kaspij, Astanu i Debrecin. Dakle, spisak je podugačak, a njegovo iskustvo nemerljivo, tako da se nadamo da ćemo uz Marka Miloševića moći da zaokružimo novi dobitak.

U slučaju da listić bude dobitan, naš današnji gost izražava želju da kompanija Mozzart dobitnu sumu na osnovu kvote 8,29 dodeli porodici Radivojević, za koju pomoć sakuplja Organizacija „Srbi za Srbe“.

Izabrane vesti

Pa da krenemo od jedinice s meča SAUDIJSKA ARABIJA – TAJLAND. Saudijska Arabija dobila je Oman i Kirgistan, dok je Tajland s Omanom odigrao nerešeno. Neće se ova selekcija iako nije bolja od Arabije odustati od borbe na ovom meču, mada je u daljoj prošlosti konstatno bolovala od selekcije sa kojom se sada suočava.

Od meča RIZE – TRABZON, golman očekuje 3+ ishod. Gostujući Trabzon ima samo bod iz poslednja dva kola, koliko je osvojio i Bešiktaš koji preti da mu preotme treću poziciju na tabeli. Rize ima svega dve pobede sa poslednjih pet utakmica, ali daleko je od naivnog rivala. Naime, ovaj klub je dobio poslednja dva meča para, oba puta sa po 2:2. Dakle, bilo je golova.

Prelazimo na evroligašku jedinicu s meča FENERBAHČE – VIRTUS BOLONJA. Težak, ili lak protivnik za Fener, pa prosudite sami uz opasku da je Bolonja treća na tabeli uz jednak broj pobeda i poraza kao drugoplasirana Barselona. Turcima je u prošlom kolu preselo gostovanje Žalgirisu (98:75), ali ne mari. Oni su do sada kod kuće pali jedino pred Zvezdom pa se nadaju taličnosti domaćeg parketa.

Zatim imamo GG igru na utakmici USV HERKULES – KAMBUR. Imajući u vidu da je USV četvrtoligap, a Kambur drgoligaš sve je jasno. Uzgred oba tima u poslednje vreme igraju efikasne utakmice, pa nikoga neće iznenaditi, a nas će obradovati golovi oba tima, možda i uz veći broj proknjiženih pogodaka.

Za kraj, Marko Milošević nije mogao da odoli jedinici na našeg Noleta. Zato sutra ranom zorom pratimo neč ĐOKOVIĆ – SINER. Činjenice kažu da su Novak Đoković i Janik Siner igrali su dosad šest puta. Nole vodi sa 4:2, ali nedavno je izgubio dva susreta, od tri u skoru susreta iz novembra prošle godine. Naime, Siner je pobedio u grupnoj fazi završnog mastersa u Torinu. Srbin mu se zatim revanširao u finalu, a onda je Đokovića savladao i na Dejvis kupu. Opasno, jer Siner je dobio svih 15 setova odigranih na Australijan Openu.

O dolasku u Banjaluku, Marko Milošević kaže:”Dobro sam znao da je Borac klub sa dugom tradicijom, bogatom istorijom i da se bori za šampionsku titulu. Sve to je uticalo da dođem u Banjaluku. Želim da dam svoj pun doprinos ekipi na terenu, te da se dokažem pred banjalučkom publikom i najvatrenijim navijačima. Motivisan sam i radujem se izazovu. Daću sve od sebe da, zajedno sa saigračima, klub ostvari sve svoje ciljeve i da se, zajedno, radujemo trofejima”.

Milošević iz perioda u Zemunu (© Star sport)Milošević iz perioda u Zemunu (© Star sport)

Želimo da baš sa tipovanjem Marka Miloševića proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.714.309 dinara. Njemu naravno želimo puno uspeha u nastavku karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Marko Miloševićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaBorac Banja Luka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara