Humanitarni tiket u podne: Milan Bigović dobitak namenjuje za lečenje četvorogodišnje Nađe Đerović

Vreme čitanja: 5min | ned. 18.04.21. | 11:53

Radijski voditelj i reporter odigrao je dvojku na Real

MOZZARTOV današnji plemeniti kladilac je kolega Milan Bigović.  Zanat je pekao kod doajena sportskog novinarstva Marka Markovića i Jordana Ivanovića, sa kojima je imao čast da radi direktne prenose. Na početku karijere radio je i na Televiziji Beograd, uređujući TV SPORT i radeći u Jutarnjem programu. Ipak, ostao je veran svom Radio Beogradu gde je ostvario i najzapaženije prenose, a za neke od tih prenosa dobio je i prestižno priznanje Udruženja sportskih novinara – Zlatni mikrofon  „Radivoje Raća Marković“. Takođe, i nagradu za ekskluzivnu vest.

Izveštavao je sa Olimpijskih igara u Atini, Londonu i Rio De Žaneiru, zatim sa svetskih fudbalskih šampionata u Nemačkoj i Rusiji. Pratio je i prenosio utakmice vaterpolo reprezetnacije sa svetskih i evropskih prvenstava. Novinar Milan Bigović ima preko 25 godina rada na Radio Beogradu. Iza Milana je ostalo preko 1.000 prenosa fudbalskih, vaterpolo, ali i odbojkaških utakmica i prenosa atletike.

Izabrane vesti

Pored reporterskih zadataka Bigović vodi i sportski dnevnik “Sportski Žurnal”, nekada i legendarnu emisiju “Vreme sporta i razonode”.

 Upravo ćemo oprobati i kladilačko umeće našeg kolege Bigija.

Startujemo iz Premijer lige  ARSENAL – FULAM. Tobdžije imaju 19 bodova više od Fulama koji se bori za opstanak. Arsenal je dobio poslednje dve utakmice bez primljenog gola. Fulam je u nizu poraza, četiri, sa dva data gola. Statistika je na strani Arsenala, 9:4:2, uz najubedljivije pobede od 5:1 i 4:0. Arsenal će igrati bez četvorice, a Fulam bez trojice fudbalera.

“UG 3+”. 

Prelazimo u Seriju “A”, ATALANTA – JUVENTUS. Stara dama ima bod više od domaćih. Atalanta ima seriju od tri pobede, Juve od remija i dva trijumfa. Poslednja dva okršaja okončana su nerešenim ishodima. Istorija je na strani Juventusa 3:12:32 kao i najubedljivija pobeda sa 4:0.

“Gol, gol, uz tri plus”.

Vraćamo se na Ostrvo, MANČESTER JUNAJTED – BARNLI. Đavoli imaju 30 bodova više od rivala i poslednja četiri trijumfa. Gosti su poraženi u poslednje četiri utakmice. Međusobni odnos glasi, 8:4:2, uz pobedu Junajteda sa 3:0. Početkom januara ove godine Junajted je slavio sa 1:0. Timovi u duel ilaze u najjačim sastavima.

“Tri plus”.

Bigović plemenito tipovanje zaključuje u Španiji,  HETAFE – REAL M. Domaći se bore za opstanak u eliti dok Real ima bod manje od Atletika. Zinedin Zidan ima ozbiljne kadrovske probleme pred meč, ali i gosti nastupaju oslabljeni. Hetafe je nakon tri remija slavio sa 1:0. Real je izgubio samo meč u poslednjih 15 duela. Statistika govori da je međusobni odnos 5:3:24, a Real je trijumfovao i sa 6:0.

“Igram dvojku”, zaključuje tipovanje MILAN BIGOVIĆ koga upoznajemo sa našim društveno odgovornim poslovanjem.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Inače, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje sa četvoro i više dece “S.4+”, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Piše: Đurđe MEČANIN/Mloš MLIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Milan Bigovićhumanitarni tikettiket u podnebet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara