Humanitarni tiket u podne: Milan Kalinić sigurica tipovanjem pomaže Fondaciji “Budi human”

Vreme čitanja: 3min | pet. 01.03.24. | 12:00

Listić poznatog glumca s kvotom 4,04, kao i svi naredni koji će izlaziti petkom osiguran je zagarantovanim dobitkom u iznosu od 100.000 dinara

Od danas “Humanitarni tikeket”, kompanije Mozzart menja format, ali ne i ciljeve! Novost je da ćemo sa poznatim ličnostima tipovati svakog petka, i da smo u tu svrhu obezbedili 50.000 dinara kompanijske uplate. Uz to, možda i najvažnija vest glasi da je zagarantovan dobitak u iznosu od 100.000 dinara!

Prvi takav sigurica tiket koji obuhvata mečeve koji se igraju danas i u danima vikenda, popunjava glumac Milan Kalinić. Mozzart će u slučaju da njegov tiket bude prolazan Fondaciji “Budi human” isplatiti 202.000 dinara, a ako ne, na snagu stupa već pomenuta garantna klauzula.

Izabrane vesti

“Zadovoljstvo mi je što mi je ukazana prilika da budem prva osoba koja će popuniti plemeniti tiket koji ne može da padne. Svakako, drago mi je što se nalazim među onima kojima se pruža prilika da se pridruže društveno odgovornom poduhvatu koji sprovodite”, rekao je Milan Kalinić, a mi mi navodimo da “Humanitarni tiket u podne” postoji još od 10. juna, sada već daleke 2016. godine, te da je prvi listić s ulogom od 3.000 dinara popunio je fudbaler Uroš Spajić.

Krećemo od duple šanse 1X sa meča SELTA – ALMERIJA. Možda će Almerija osvajati još neke bodove, ali ipak vreme joj je da se sprema za drugoligaške vode. Selta Vigo je na ivici istog ambisa i naravno pod velikim pritiskom u želji da pobedi. Valja znati da je domaćin ovog meča dobio utakmicu para u septembru sa 2:3.

U subotu igraju LUTON i ASTON VILA, a Milan Kalinić u ovoj situaciji bira tip X2. Istina je da Lutonu trebaju bodovi za opstanak, kao i činjenica da Aston Vila koja je na četvrtom mestu nema ni najmanju volju da joj progleda kroz prste. Stvar je jasna, pa valja znati da je na poslednjem meču para bilo 3:1 za Aston Vilu.

Sledi 2+ tip sa meča VALENSIJA – REAL MADRID. Šarene partije Slepih miševa u poslednje vreme, postaće još lošije, ukoliko se ne desi neko čudo, pa da Real Madrid koji je do sada samo jednom poražen zakaže. Jednostavno, prednost gostujućeg tima je evidentna, a mi se sećamo novembarskih 5:1 sa poslednjeg meča para.

U nedeljnom setu parova Milana Kalinića nalaze se dve utakmice. Startujemo od 1&2+ tipa s meča ANDERLEHT – EUPEN. Pet poraza u nizu Eupena, pred strašnim Anderlehtom mogu samo da označe još jedan skoro pa siguran kiks. Uostalom, tako je bilo i na poslednjih pet mečeva para.

Tipovanje zatvaramo 1&3+ tipom s meča SPORTING – FARENSE. Farense je izvukao samo dva boda sa poslednjih pet mečeva, a Sporting je tek na minus dva boda u odnosu na Benfiku. Naravno, pošto je reč o borbi za titulu, realno je očekivati da domaći budu brutalni. Tako je bilo nedavno u Liga kupu Portugalije, na meču koji je okončan sa 4:2.

I, to bi bilo sve od našeg specijalnog gosta, Milana Kalinića, koji je glumu je diplomirao na Univerzitetu BK, u klasi profesora Ivana Bekjareva. Glumačku karijeru je započeo ulogom u filmu “Ptice koje ne polete”, a glumio je u 16 televizijskih serija i filmova. Milan Kalinić igrao je u predstavama JDP-a, Pozorišta “Boško Buha” kao i Zvezdara teatra. Završio je i pilotsku akademiju u Vršcu, ali sve su ovo opšte informacije koje presecamo informacijom da je Kalinić prošao mlađe kategorije Crvene zvezde. Posle toga je prešao u Hajduk sa Liona, a po povratku sa odsluženja vojnog roka kratko je branio za Dorćol. Posle 13 godina pauze ponovo se aktivirao u Banji iz Višnjičke Banje. Godine 2018. bio je deo tima koji je osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za umetnike održanom u Rusiji. Neposredno nakon toga počeo je da brani za Poštar 1930. Taj klub se kasnije fuzionisao sa Beogradom s Karaburme, a Kalinić je nastavio da brani u Prvoj beogradskoj ligi. Tokom sezone 2021/22. Zabeležio je 19 nastupa u tom takmičenju.

Našem današnjem gostu želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere. Uz njega svakako slavimo novi dobitak koji podiže našu do sada doniranu sumu u akciji koja u ovom momentu iznosi 31.044.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilan Kalinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara