Humanitarni tiket u podne: Milan Lukač tipuje za lečenje Mihajla Oreščanina

Vreme čitanja: 3min | pet. 17.11.23. | 11:12

Golman koji je na 146. večitom derbiju odbranio dva penala braneći mrežu Partizana, čeka kvotu 10,72

On je u datom trenutku postao miljenik južne tribune. Što se tiče Milana Lukača, priča datira iz perioda od 2013. do 2015. godine, kada je branio je za Parni valjak 46 puta i doživeo vrhunac u 146. večitom derbiju, odbranivši dva penala Crvenoj zvezdi (Milošu Ninkoviću i Nikoli Mijailoviću), usmerivši tim Marka Nikolića ka pobedi (2:1).

Pre Partizana branio je za Mladost iz Bačkog Jarka, Žarkovo, Srem iz Sremske Mitrovice, Čukarički, AEK iz Atine i OFK Beograd. Pitamo ga šta namerava dalje.

Izabrane vesti

“Ima ponuda, još uvek sam slobodan igrač, ali kako sada stvari stoje, status ću izvesno menjati u toku zimskih meseci. Ako vas zanima, aktivo treniram, dakle u formi sam, tako da mi sada pristupimo tipovanju u humanitarne svrhe”, kaže za Mozzart Sport Milan Lukač, uz želju da potencijalni dobitak prosledimo za lečenje malog Mihajla Oreščanina.

Podsetimo, Mihajlo je osmogodišnjak koji boluje od tumora mozga. Simptomi bolesti pojavili su se u vrlo kratkom roku od nedelju dana u vidu jake glavobolje sa povremenim povraćanjem, gubitkom ravnoteže i perifernog vida, potom i krizom svesti nakon čega je specijalističkim i dijagnostičkim pregledima utvrđeno postojanje ekspanzivne lezije u levoj cerebralnoj hemisferi.

Krećemo od jedinice s meča FINSKA – SEVERNA IRSKA. Finci su četvrti na tabeli Grupe H sa 12 bodova, a Severna Irska je s upola manje na petom mestu. Gosti su dosta slabija seleksija, a Finci su ih u martu savladali s minimalcem. Sada je na njima uloga blagog favorita budući da imaju prednost domaćeg terena.

Igru 3+ imamo na utakmici DANSKA – SLOVENIJA. Slovenci kao i Danci imaju po 19 bodova. Biće ovo meč koji odlučuje ko će uzeti prvo mesto Grupe H. Naime, Slovenci su trenutno prvi sa gol razlikom 17:6, dok Danska po istom parametru ima 17:7. Na poslednjem susretu para u junu bilo bi 1:1.

Uz GG tip pratimo utakmicu POLJSKA – ČEŠKA. Česi su drugi u Grupi E sa 11 bodova, a Poljaci imaju bod manje i pretenduju na njihovo mesto. Dakle, biće ovo meč u kom niko ne želi da izgubi. Pošto tri boda trebaju i jednima i drugima, biće napeto. Na poslednjem meču para u martu mesecu Česi su slavili sa 3:1.

Na meču ITALIJA – MAKEDONIJA imamo 3+ igru. Azuri očajnički žele da stignu Ukrajinu koja je trenutno druga sa tri boda više. Pobeda nad Makedonijom je za njih jedina opcija, ali tradicija kaže da su naši susedi za njih fatalni. Setite se kvalifikacija za Svetsko prvenstvo kada su ih savladali sa 0:1, te septembarskog susreta gde se sve završilo sa 1:1.

Inače, Lukač je sa Partizanom igrao i u grupnoj fazi Lige Evrope. Branio je na svim utakmicama grupe C u kojoj su protivnici beogradskog kluba bili Totenhem, Bešiktaš i Asteras Tripoli. Za dve godine u Partizanu branio je na ukupno 46 takmičarskih utakmica (29 prvenstvenih, 16 evropskih i jedna kup utakmica).

U julu 2015. potpisao je trogodišnji ugovor sa turskim Akhisarom. Proveo je narednih šest godina u turskom klubu, odigravši pritom 104 prvenstvene utakmice. Prve četiri sezone sa klubom je igrao u najvišem rangu, Superligi Turske, a poslednje dve u drugom rangu takmičenja. Sa Akhisarom je osvojio Kup Turske u sezoni 2017/18. U avgustu 2021. se vratio u Partizan, a sada je slobodan igrač.

Hvala našem današnjem gostu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 29.868.409 dinara. Očekujemo novi plus! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMilan Lukač

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara