""
""

Humanitarni tiket u podne: Milivoje Ćirković tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.01.17. | 12:00

Ajmo, Milivoje, do humanitarnog dobitka!

Krećemo u novi krug od sedam dana MOZZARTOVE dobrotvorne akcije „Humanitarni tiket u podne“. Dosad je naša kompanija donirala ravno 2.465.069 dinara, a naredni učesnici Tiketa u podne, koji će pokušati da uvećaju prikupljenu sumu, su Bora Cvetković, Zoran Kiza Milinković, Jovan Šurbatović, Daša iz Legendi, Rada Đurić sa RTS-a, Bane Trifunović, ali pre svih Milivoje Ćirković.

Izabrane vesti

„Ajmo, Milivoje“, jedna je od čuvenijih rečenica koju svi dobro pamtimo i koja je obeležila jednu epohu srpskog fudbala. Golom Ćirkovića, sa bele tačke, Partizan je eliminisao Njukasl i plasirao se u Ligu šampiona.

Šta drugo reći za današnji humanitarni tiket nego citirati kolegu Peđu Strajnića: „Ajmo, Milivoje!“

Prvi meč po izboru našeg gosta je duel OSASUNA - VALENSIJA. Oba tima igraju lošije nego što smo od njih navikli. To se odražava i na plasman, tim iz Pamplone je poslednji, Valensija tek sedamnaesta. Skor u međusobnim duelima je na strani Slepih miševa 5-10-19, od pet poslednjih utakmica četiri je dobila Valensija, uz jedan remi.
„Odigraću duplu šansu X2“, rekao je za MOZZART Sport Milivoje Ćirković.

Potom je igrač koji je sa Partizanom uzeo tri titule prvaka i jedan kup skoknuo do Grčke, utakmica PANATINAIKOS - KERKIRA. PAO je zaostao za vodećim Olimijakosom koji već ima dvanaest bodova više. Gosti su plasirani negde oko sredine tabele sa malo datih i primljenih golova. Zeleni ne bi smeli da dozvole novi luksuz  da ostanu bez celog plena. Već su izgubili poslednji meč. Međusobni skor je jedna pobeda Panatinaikosa i dva remija.
„Kombinazzija 1&3+.“

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije, kasnije Srbije i Crne Gore odigrao je na dobrotvornom tiketu i jedan prijateljski meč, MAROKO - FINSKA. Marokanci su u pozitivnoj seriji od četiri trijumfa i jednog remija. Finci imaju čak četiri porazaiI samo jedan nerešen ishod.  
„Nemam dilemu, igram jedinicu.“

Svojevremeno defanzivac Partizana odigrao je još jednu utakmicu, ovog puta iz Portugala, MOREIRENSE - BELENENSES. Domaći su na začelju, gosti jedanaesti. Ipak, i Porto se opekao na slabašnim domaćima, izgubio je sa 1:0. Međusobni skor je 3-4-7, poslednji meč završen je bez pobednika, ali sa dosta golova - 3:3.
„Sad ću pokušati sa golovima, 3+“, zaključio je tipovanje za Mozzart Sport Milivoje Ćirković koji će dobitak, ako ga bude, usmeriti za Centar za zaštitu odojčadi dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

tiket u podnesportsko klađenjeMilivoje Ćirkovićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara