""
""

Humanitarni tiket u podne: Miro Bilan tipuje za Zvončicu

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.03.17. | 12:00

Za Bilana su Siti, Barsa i Real tri plus uzdanice za sustizanje MOZZARTOVOG tromilionskog kladilačko - humanitarnog izazova!

Najkorisniji igrač Jadranske lige u minuloj sezoni (beležio je 20,81 indeksnih poena po utakmici), Miro Bilan, spreman je da poentira i pogodi dobitni tiket za Udruženje roditelja dece obolelih od raka „Zvončica“. Uz veliku želju da ostvari dobitak poznati igrač Cedevite se rado odazvao  Mozzartovoj dobrotvornoj akciji „Humanitarni tiket u podne“. On nstavlja tamo gde juče stade Ivan Ćurković, iskusni fudbalski mag kome je za dlaku izmakao radost i prolazak “Humanitarnog tiketa”.

Izabrane vesti

Jurimo i treći milion: MOZZARTOV Humanitarni tiket do sada je poslao 2.819.256 dinara donacija

U pauzi između obaveza u ABA ligi i nacionalnom šampionatu, Cedevita je pobidila Karpoš, pa igra protiv Kvarnera i Olimpije, centar i najbolji igrač Cedevite Miro Bilan našao je vremena da za dobrotvornu akciju kompanije MOZZART “Humanitarni tiket u podne” istipuje, kako se nada, dobitni listić.

Poželećemo sreću Bilanu koji je prvu utakmicu odabrao sa Ostrva, MANČESTER SITI - HADERSFILD. FA Kup, osmina finala i drugi meč koji će sve rešiti jer je prvi završen bez golova. Građani su ustalili formu, ostvarili su par ubedljivih trijumfa, ali ni gosti nisu naivan rival što su potvrdili u prvoj utakmici. Dueli dve ekipe najčešće su završavani bez pobednika, četiri meča.

“Za početak ću se opredeliti za golove, tri plus, 3+”, kaže za Mozzart Sport Miro Bilan.

Miro, čija je karijera išla od Šibenika, preko grčke Patre, do Zadra i sad Cedevite kao drugi meč na humanitarnom tiketu odabrao je duel LACIO - ROMA. Neboplavni imaju četiri trijumfa i remi u poslednjih pet mečeva. Vučica takođe četiri pobede i poraz od Viljareala. Roma je bolja u međusobnom skoru od Lacija, 22 pobede, ali i poslednje četiri utakmice pripale su gostima.

Pogledajte tiket Mira Bilana

Verujem u Romu i igram dvojku”.

Najkorisniji igrač Jadrana u minuloj sezoni sa Apenina se dislocirao na Pirineje, BARSELONA -HIHON. Katalonci su drugi, gosti su u opasnoj zoni. Barsa se posle teškog poraza od PSŽ-a konsolidovala i savladala Jorgandžije. Statistika je na strani Barse koja je i poslednjih pet okršaja sa večerašnjim rivalom dobila.

Očekujem golove na utakmici i ponovo igram tri plus, 3+”.

Igrač koji ima tri nacionalne titule i pet osvojenih pehara u Kupu Hrvatske odigrao je na plemenitom tiketu još dve utakmice iz Španije, OSASUNA -VILJAREAL. Gosti imaju pet pobeda više u duelima sa timom iz Pamplone. Dobili su i poslednja tri okršaja.

Osećaj me vuče ka kecu, tip 1”.

Miro je na humanitarnom tiketu našao mesto i za sudar REAL MADRIDA i  LAS PALMASA. Jasno je da je i statistika na strani Kraljeva  koji su jednu utakmicu dobili čak sa 7:0.

Mislim da će i sad biti golova, tri plus, 3+”.

Reprezentativac naših komšija odigrao je i na dve utakmice iz Francuske. NIOR - PSŽ je za našeg gosta čista dvojka.

Kad su torpedovali Olimpik dobiće i ovaj meč, dvojka, 2”.

PREPIŠI MIROV TIKET

I Miro je dobrotvorni listić zaključio interesantnim kecom na MARSELJ - MONAKO. Kneževi su u stabilnijoj formi u odnosu na Olimpik. Monako je i dalje lider lige, ali Kup uvek donese i iznenađenje.

Na Olimpik igram jedinicu, 1”, zaključio je Humanitarni tiket u podne Miro Bilan koji će dobitak usmeriti za Zvončicu- Udruženje roditelja dece obolelih od raka.

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnica sastavljala tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketMiro Bilansportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara