Humanitarni tiket u podne: MOZZART Strahinji Rašoviću garantuje 200.000 dinara za lečenje devojčice Vanje Malović

Vreme čitanja: 4min | čet. 19.08.21. | 11:46

Tipovanju zlatnog Delfina mane nema uz kompanijski zagarantovan dobitak i duplu šansu Parnog valjka

Delfin sa olimpijskim zlatom na prsima, strašni Strahinja Rašović danas je tu da s MOZZART kladionicom učini sve kako bi se zaokružio paket pomoći za lečenje za lečenje Vanje Malović (2021), koja kao i Boško Gugleta (2021),  boluje od spinale mišićne atrofije. Uspe li, 93.400 dinara ide na adresu devojčice, ali to danas nije sve! Naime, desi li se da listić spletom okolnosti ne bude dobitan, kompanija MOZZART je donela odluku da današnji, kao i sutrašnji  tiket nosi zagarantovan dobitak u iznosu od 200.000 dinara. Želja nam je da novac za Vanju bude obezbeđen  što brže, kao što je to bio sličaj sa Boškom Gugletom, za koga je humana Srbija, zajedno sa MOZZART kladonicom uspela da obezbedi 2,4 miliona evra za najskuplji lek.

Verujemo u momka koji  je savladao Grke u finalu OI, bio šampion Srbije sa Zvezdom i Radničkim, osvajao Kup Srbije, Evroligu i Superkup Evrope sa crveno-belima! On je nanišanio  kvotu 9,34, uz ulog od 10.000 dinara, a igru pokrenuo s meča PLZENJ – CSKA SOFIJA. Izvukao se Plzenj na penale, odnosno kroz iglene uši protiv TNS-a igrajući do penal serije. Konačan sihod prvog meča, odnosno poraz od 4:2, naterao ih je da slave u drugom sa 3:1… Na takav tim udara CSKA koji je u protekloj rundi uspešno igrao protiv Osijeka.

Izabrane vesti

“Jedinica na Plzenj”, poručuje vaterposlista Srbije, koji trenutno nosi kapicu Novog Beograda.

Sledi utakmica LASK LINC – ST. DŽONSTON. Kec u Klagenfurtu, makar po snazi LASK-a nije ni najmanje upitan. Škoti su međutim poznati po remi ishodima u poslednje vreme. Naime, na sedam od poslednjih deset mečeva u svim takmičenjima na njih je dolazio X. Dakle, oni će definitivno defanzivnom taktikom pokušati da uspore LASK.

“Na pobedu domaćina”, odluka je vaterpoliste koja vredi kvote 1,55.

Slede OLIMPIJAKOS i SLOVAN BRATISLAVA. Olimpijakos u Pireju igra na pobedu koja mu garantuje lagodno čekanje revanša. Grci koje je iz kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisao Ludogorec ba penale to definitivno mogu. Slovan će po sili prilika morati da se nešto čvršće brani, jer pokazano na dvomeču s Linkolnom za aktivan rezultat ovoga puta sigurno neće biti dovoljno.

“Pobeda Olimpiakosa je izvesna”, nada se osnovano Rašović, a mi s njim da ćemo na konto tog tipa staviti dodatni plus na do sada doniranih 21.058.757dinara u akciji “Humanitarni tiket u podne”, pošto smo jutros objavili da je prošlo tipovanje reprezentativke Bianke Buše, koja je 139.200 dinara prosledila za lečenje Boška Guglete.

Za kraj, Delfin ostavlja ono najjače! Prelazimo na meč koji večeras gleda cela srbija, a režiraju ga SANTA KLARA i PARTIZAN u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Na put nisu krenuli Danilo Pantić, Saša Zdjelar i štoper Matija Đorđević. Uvereni smo da će Aleksandar Stanojević i bez njih konstruisati tim koji može Portugalcima da se nametne i dođe do pozitivnog rezultata. Uzgred, Santa Klara je pred ovaj meč odigrala sa Moreirenseom za konačnih 2:2. Budući da smo na toj utakmici videli jedan ne tako savršen tim, verujemo da Partizan ima realne šanse u gostima.

„Odgovaram duplom šansom, tipujući na X2 ishod“...

Tako je tipovao naš zlatni Delfin, Strahinja Rašović kome na kraju priče želimo blistave momente i u nastavku karijere. Nadamo se da će nas njegova igra držati u pripravnosti i u budućim vaterpolo utakmicama, kao i ovog dana, od koga na kraju očekijemo slavlje, na koje smo prosto navikli kada su u pitanju naši Delfini u pitanju.

I na kraju, a zbog ofanzive u „Humanitarnom tiketu u podne“, recimo da SMA ima ogorčenog neprijatelja! MOZZART se za mališane Srbije čak i zagarantovanim dobicima u iznosu od 200.000 obavezao na pobedu u ratu sa bolešću koja na humanost mobilisala celu naciju. Pobedimo zajedno!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Strahinja Rašović  će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 9,34, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Strahinja Rašovićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara