Humanitarni tiket u podne: Mozzartov sigurni dobitak uz plemenita tipovanja Petra Dende

Vreme čitanja: 3min | pet. 12.04.24. | 12:00

Posle prolaznog tipovanja selektora Delfina, Uroša Stevanovića, očekujemo slavodobitnu igru i od predsednika Udruženja sportskih novinara Srbije

Fascinirani smo rezultatima “Humanitarnog tiketa” u novom formatu! Proteklog meseca uz pet listića, od kojih su dva bila prolazna, a tri sa zagarantovanom sumom od 100.000 dinara, došli smo do plusa u iznosu od 702.500 dinara. I ovaj mesec počeo je gromko, pošto je prošao tiket selektora reprezentacije Srbije u vaterpolu, Uroša Stevanovića! Bravo, jer uz njega smo mesec započeli sa dobitkom teškim 199.500 dinara.

Istu sreću, želimo doajenu našeg sportskog novinarstva, predsedniku UNS-a, Petru Dendi. Gromki glas u prenosu, jasan kao ono što želi da vam dočara o trenutnoj situaciji na terenu, sve je to Denda, koji je kao komenatator RTS-a postavio nove standare kroz prenose utakmica na nacionalnom servisu. Naravno, navijački auditorijum ga prihvata kao temperamentnog u momentima najvećeg uzbuđenja, a da je jedan od najboljih među nama, dokazuje i pozicija predsednika Udruženja sportskih novinara Srbije.

Izabrane vesti

Čovek takve biografije nam je trebao za plemenito tipovanje, naravno uz kompanijski osiguranih 100.000 dinara dobitka, odnosno 207.500, ako sva četiri tipa prođu onako kako je planirano.

Danas imamo utakmicu Serije A, gde se sastaju LACIO i SALERNITANA, što prati Dendin tip PDG1. Dakle, domaćin prvi daje gol! Lacio mora do bodova protiv prežaljene Salernitane. Istina, domaći imaju tri poraza i dve pobede sa poslednjih pet utakmica, ali ovde problema ne sme da bude. Trebalo bi ovo da bude meč osvete Salernitani koja je dobila poslednji meč para sa 2:1.

Sutra pratimo jedan meč, a na meniju je ATL. MADRID – ĐIRONA. Čekamo izvesnih 1X&2+! Kako glod da gledate na to, Đirona je još uvek hit sezone u Primeri. Jeste u poslednjih pet kola gubila od Majorke i Hetafea, ali i dalje je nije ugrožena od Atletika koji je dobio dva, od poslednjih pet susreta. Interesantno, ali Đirona je poslednji meč para dobila sa 4:3, a odlučujući pogodak pao je u sudijskoj nadoknadi vremena.

U nedelju se čeka 3+ sa meča FORTUNA SITARD – FAJENORD. Fajenordovo drugo mesto na tabeli je bukvalno zacementirano. Šta reći o timu koji ima samo dva poraza, sem da im Fortuna nije dorasla. Nadamo se da se suša sa poslednjeg meča para neće ponoviti, pošto je sve okončano sa 0:0.

Za kraj, imamo duplu šansu 1X, sa meča VEST HEM – FULAM. Realno je očekivati egal meč, mada ovde svašta može da se desi. Baš iz tog razloga i razumemo tip našeg današnjeg gosta koji smatra da Fulam neće ponoviti decembraski podvig, a Vest Hem bruku, kada je na meču para poražen sa 5:0.

I, to bi bilo u kladilačkom smislu sve od Petra Dende, čiji prenosi košarkaških utakmica svaki za sebe ostavljaju utisak koji je u novinarskom smilsu teško ponovljiv, a mi kažemo zanatski poseban – jedinstven. Dendi želimo puno uspeha u nastavku karijere, kako kraj mikrofona, tako i na poziciji prvog čoveka USNS-a.

Navijaćemo bodro da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 31.946.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara