""
""

Humanitarni tiket u podne: Neđa Jovanović veruje u Francusku

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.10.16. | 12:00

Nekadašni rukometni reprezentativac eventualni dobitak usmeriće za SOS Dečje selo u Preševu

Poznati rukometaš i veliki borac Neđa Jovanović uhvatio se u koštac s MOZZARTOVOM humanitarnom akcijom „Humanitarni tiket u podne“ kako bi sastavio dobitni dobrotvorni listić. Nedeljko želi da pođe stopama čuvenog Mila Isakovića, ali i ostalih uspešnih sportista koji su istipovali dobitne humanitarne listiće.

Izabrane vesti

Da se podsetimo dosadašnjih sportista dobitnika u dobrotvornoj akciji MOZZARTA: košarkaš Stefan Birčević, fudbaler Bojan Zajić, plivač Čaba Silađi, fudbaler Slavoljub Srnić, košarkaš Marko Simonović, funkcioner FSS Mitar Mrkela, legendarni rukometaš Mile Isaković, čuveni vaterpolista Aleksandar Šoštar, selektor CG Ljubiša Tumbaković, legenda Partizana Momčilo Moca Vukotić, čuveni trener Radomir Antić i potpredsednica KSS Ana Joković.

Zahvaljujući i njima MOZZART je dosad donirao tačno  1.285.864 dinara.

Na humanitarni tiket rukometaš koji je tokom karijere nastupao za Sinđelić, Metaloplastiku, Partizan, Kolubaru, ali i veliki broj inostranih ekipa stavio je utakmice kvalifikacija za Mundijal 2018. godine.

Prvi duel je meč između Švedske i Bugarske. Domaći su treći u Grupi A, gosti četvrti. Švedska je bez poraza. Nisu se proslavili protiv Luksemburga, samo minimalac. Pre toga identični porazi od Belgije i Italije. Bugarska je pobedila Luksemburg, uz goleadu, 7+, ali i doživela je poraz od Francuske od 4:1. Međusobni odnos 6-1-2 i sigurne pobede Švedske u poslednjih pet međusobnih okršaja.
„Na početku da se zagrejemo, odigraću samo na golove, ukupno 2+“, kaže za MOZZART Sport Nedeljko Jovanović.

Bronzani rukometaš na dva SP i jednom EP kao drugi par odabrao je duel reprezentacija Estonije i Grčke. Grci imaju maksimalan učinak iz prve dve utakmice. Domaći imaju pobedu I poraz, bili su raspucani protiv Gibraltara. Specijalisti su za igru na mali rezultat, mali su izgledi da se u Talinu vidi više od dva gola, ali…
„Na ovom paru ću probati MOZZART kombinazziju X2&2+.“

Rođeni Beograđanin je zatim odabrao par BiH - Kipar. Kiprani su u gostima slavili samo na Farskim Ostrvima. Trenutno imaju dva poraza, bez datog gola. BiH bolje stoje u H grupi, na trećoj su poziciji. Poznavaoci prilika predlažu tri i više golova.
„Ponovo ukupan broj golova na meču, 2+.“

Za kraj humanitarnog tipovanja Nedeljko je ostavio derbi, Holandija - Francuska. Tri reprezentacije u A grupi imaju po pobedu i remi, među njima su Lale i Trikolori. Domaći su se raspucali protiv Belorusije (4:1), ali su i Francuzi zabeležili identičan rezultat protiv Bugarske. Međusobni skor je 2:1:3, a poslednje dve utakmice pripale su gostima.
„Još jednom bih pokušao s MOZZART kombinazzijom X2&2+“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Neđa Jovanović koji je eventualni dobitak namenio za SOS Dečje selo u Preševu.

* Prikazane kvote su bile aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

humanitarni tiketNedeljko Jovanovićtiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara