Humanitarni tiket u podne: Nemanja Petrović tipuje za lečenje Tanje Đokić iz Valjeva

Vreme čitanja: 3min | čet. 16.11.23. | 11:04

Levi bek TSC-a očekuje da Kipar i Španija tresu mrežu do 4+ ishoda

U današnje tipovanje sa humanim ishodom ulazimo s Nemanjom Petrovićem, levim bekom TSC-a. U mlađim kategorijama nastupao za Krušik iz Valjeva nakon čega je 2008. prešao u Partizan. Tri sezone je proveo u Teleoptiku, da bi od sezone 2013/14. postao član prvog tima Partizana. U februaru 2016. je prosleđen na pozajmicu u Makabi Netanju do kraja takmičarske 2015/16. U sezoni 2016/17. bio je igrač portugalskog Šavesa. Nakon toga se vratio u srpski fudbal i dve sezone nosio dres Napretka iz Kruševca. Godinu dana je proveo i u beogradskom Radu da bi u julu 2020. potpisao za ekipu TSC iz Bačke Topole.

Rođeni Valjevac, doneo je odluku da potencijalni dobitak prosledi za lečenje male sugrađanke Tanje Đokić, a Mozzart mu je na raspolaganje stavio ulog od 10.000 dinara.

Izabrane vesti

Krećemo uz dvojku s meča AZERBEJDŽAN – ŠVEDSKA. Austrija sa utakmicom više Šveđanima beži devet bodova. Jeste, previše je to demorališuće, a šta tek da kaže Azerbejdžan koji ima samo četiri poena. Šveđani su apsolutni favoriti ovog meča, a da je to tako potvrđuje martovski susret okončan sa 5:0. Inače, istorijski ove selekcije su odigrale tri meča, a Azerrbejdžan nije uspeo da postigne gol.

Sledi isti tip na meču ESTONIJA – AUSTRIJA. Austrijanci imaju samo bod manje od prvoplasirane Belgije. Dakle, oni su gospodari svoje sudbine, dok Estonci sa samo jednim osvojenim bodom nemaju čemu da se nadaju. Igrali su u martu sa Austrijom koja ih je tada dobila sa 2:1.

Na utakmici KIPAR – ŠPANIJA, imamo razumljivu 4+ igru. Sa svih sedam poraza, Kipar je već prežaljen. Nadzire se lak posao za Špance koji su lideri Grupe A. Koliko je loš Kipar, pokazuje i gol razlika od 2:25. Dakle, tipovanja na golove biće u fokusu para koji je prošli put odigrao za konačnih 6:0, naravno za Špance.

Od meča CRNA GORA – LITVANIJA očekujemo 3+ tip. Deluje i da su se u Crnoj Gori pomirili da neće ostvariti istorijski plasman na veliko takmičenje. Selektor Miodrag Radulović istakao je da motiva neće faliti, da je cilj osvajanje što više bodova u kvalifikacionom ciklusu, pa kako bude - bude. Njegov tim ne može da kontroliše stvari, sada je sve na Srbiji. Preostalo je crnogorskim reprezentativcima samo da se nadaju i veruju u čudo.

Na meču SLOVAČKA – ISLAND čekamo prilično izvesnu jedinicu. Slovačkoj savršeno odgovara drugo mesto na tabeli gde kolo vodi neprikosnovena Portugalija. Island je četvrti sa deset bodova, a od Slovaka je u junu poražen sa 1:2. Čini se da je Slovačka i sada u prednosti, jer ipak je reč o timu koji svoju sudbinu ima u svojim rukama.

Inače, naš današnji gost je maestralnom igrom, lucidno postignutim golovima i još bolji asistencijama koji su se nizali od početka, do kraja prošle sezone Mozzart Bet Superlige, zaslužio veliko priznanje. Kao jednu od vedeta takmičenja pribeležili smo i ime Nemanje Petrovića. Promovisan je za igrača 32. kola, kada je TSC-a pobedio Čukarički, a on bio heroj pomenute utakmice.

To je Nemanja Petrović u najkraćim crtama, a mi mu ovim putem želimo da zahvalimo na svemu, uz nadu da će njegovo tipovanje za malenu Tanju Đokić biti uspešno.

Hvala našem današnjem gostu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 29.868.409 dinara. Očekujemo novi plus! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNemanja Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara