Humanitarni tiket u podne: Nemanja Protić tipuje za Martu Pavlović, 916 na 3030

Vreme čitanja: 5min | ned. 08.05.22. | 11:25

Košarkaš Zlatibora očekuje dobrotvorni dobitak od 109.000 dinara

U borbama za plasman ili opstanak u ABA ligi čačanski Borac je dva puta pobedio odlični Zlatibor i tako sačuvao prestižni rang. Prvo su košarkaši Borca trijumfovali u dvorani kraj Morave (85:80), a potom i na Zlatiboru, za 2:0 u seriji. Pisali smo više puta da je naneta nepravda Čajetincima, ali i Čačanima, i da je Zlatibor stigao do istorijskog uspeha. Postao je prvak KLS i ABA 2 lige, a naš današnji plemeniti kladilac jedan je od nazaslužnijih igrača za veliki uspeh. Čačanin, u redovima Čajetinaca, Nemanja Protić, je na prvoj utakmici turnira u Skoplju bio dvocifren i sa 10 asistencija. Protiv Borca iz Banja Luke upisao je 10 poena, a u finalu, sa MZT-om, devet poena, tri asistencije i doveo svoj tim do baraža. U Čačku, na prvom duelu, dao je osam poena, dve bitne trojke, za neizvesnu završnicu, uz sedam asistencija. Na Zlatiboru, osim Tadića, svi su bili ispod očekivanja, ali nadamo se da je iskusni Protić zadovoljan sezonom koju nastavlja duelom sa KK Mladost iz Zemuna. Videćemo da li će biti nekih odluka, kada je ABA liga u pitanju, za zelenim stolom, ali Čajetince i Čačane očekuju nove utakmice u Superligi. Naravno, ako prođu Mladost i Dinamik.

I danas pokušavamo da pomognemo Marti Pavlović, zato pošaljimo SMS 916 na 3030.

Izabrane vesti

Prva utakmica kreće u15.00 sati, ARSENAL – LIDS. Tobdžije imaju 63c poena, a rival 29 manje. Na poslednjih deset okršaja Arsenal je samo dva puta remizirao sa Lidsom, ostalih osam puta je slavio. Pred Arsenalom su padali Plavci, Đavoli i Čekićari. Siti je dobio Lids sa 4:0 na poslednjoj utakmici dok je pre toga gost izvukao bod sa Palasom.

KI 1”.

Sa Ostrva idemo na Pirineje, VILJAREAL – SEVILJA. Žutapodmornica je dva puta izgubila od Redsa pa je izgubila šansu za finale Lige šampiona. Sevilja je dobila Levante, sa Kadizom uzela bod, dok je poslednji međusobni duel okončan sa 1:0 u korist Sevilje. Dvojica igrača nedostaju domaćima, a duplo više gostima.

DŠ 1X”.

Opet smo u Premijer ligi, u 17:30 igraju MANČESTER SITI – NJUKASL. Svrake su oslabljene, a Građani depresivni posle onakvog poraza od Reala koji im je prekinuo niz trijumfa. Liverpul je sa 1:0 dobio Njukasl pre sedam dana. Mančester je na poslednjih pet mečeva zabeležio toliko pobeda uz gol razliku 17:3.

1PP 1, Mančester pobeđuje u prvom poluvremenu”.

U 17:30, u Bundesligi, BAJERN dočekuje ŠTUTGART. Švabe nastupaju bez šestorice igrača nakon tri remija na poslednjih pet mečeva. Bajern nikako da preboli Viljareal, pa je bodove prepustio Majncu. Štutgart bi da izbegne 16. poziciju, ali mu Herta beži za četiri poena.

KMB 1&3+”.

VERONA igra protiv MILAN – a koji bi da ostane na prvom mestu. Rivale deli 25 poena, uz napomenu da je poslednji duel Verona izgubila od Intera. Takođe, i Milan koji je poražen sa 3:0. Na poslednjih pet utakmica tri meča dobili su Rosoneri, dva puta su uzeli bod.

KI 2”.

Na kraju dobrotvornog tipovanja Nemanja Protić bira meč iz Španije, ATLETIKO MADRID – REAL MADRID. Atletik Bilbao je sa 2:0 dobio Jorgandžije. Real je na krilima velike pobede nad Sitijem. Da li će gosti uspeti da zaustave euforiju, videće se u nedelju od 21.00 sat, a napominjemo da na poslednjih pet duela nije palo više od dva gola: 2:0; 1:1; 2:0; 1:0 i 1:0.

UG 1-3”, završava tipovanje Protić koji igra za Martu Pavlović, 916 na 3030.

Zbog gubitka kiseonika u mozgu dobila je krvarenje drugog na treći stepen, infekciju likvora, brojne ciste. Pored svih njenih dijagnoza – hidrocefalus, epilepsija, strabizam i druge, Marta je vesela i uporna devojčica, druželjubiva, ide u vrtić, ima svoju vaspitačicu i voli svoje drugare. Pomozimo Marti slanjem SMS poruke 916 na 3030 ili uplatom na dinarski račun: 160 – 6000000795217 – 16.

Nemanju Protića upoznali smo sa Mozzartovim akcijama u okviru društveno odgovornog poslovanja. Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda, KK Mega Mozzarta. Beting partneri smo KSS, OS Srbije, FSS, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan…

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 23.393.158 dinara. Naš poslednji dobitnik, 313. u nizu, bio je Nikola Kalinić.

Mozzartov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Poslednji (91. teren, kod Arene) poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića.

Podsećamo na Mozzartove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša i Nikola Kalinić.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Srpsko sabranje „Baštionik“, koje je dobrovoljno, neprofitno i nestranačko svih ljudi dobre volje koji prihvataju načela i ciljeve Sabranja. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN / MILOŠ MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketNemanja Protić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara