Humanitarni tiket u podne: Nikola Jovović tipuje za SOS Dečje selo iz Sremske Kamenice

Vreme čitanja: 4min | čet. 05.07.18. | 12:00

Odbojkaš Monce, veruje u slom Brazila na mreži Lige nacija, u izvedbi momaka iz Srbije

Verujete li u lične srećne brojeve? U koju god kategoriju da spadate, svakako ćete se složiti da odbokašu Nikoli Jovoviću, devetka na dresu odlično stoji, ali i da 13, nije cfra koju zbog sujevreja zaobilazi, budući da je rođen upravo trinaestog dana, februara 1992. godine u Novom Sadu. On je 2013. godine zaslužio nagradu za fer-plej na Evrepskom prvenstvu, a koju godinu ranije, bio je najbolji tehničar na EP za kadete... „Verujem da će današnji dan doneti povoljne ishode po moj tiket, od koga potencijalni dobitak nameravam da prosledim SOS Dečjem selu u Sremskoj Kamenici“, rekao je Nikola, trenutno branilac tipova za MOZZART koeficijent 8,08.

Krenimo s odbojkaških terena, odnosno od meča SRBIJA – BRAZIL. Finalna runda u Grupi A, Lige nacija postavila je zaista ozbiljan zadatak pred momke Nikole Grbića. Biće teško, a izazov je utoliko veći ukoliko se setimo nedavnog poraza naše selekcije od Brazila, koji je u maju zabeležen s 3:0 u setovima. Protivnici našeg sastava nakon toga su postustali, pa su istini za volju od minulih pet, izgubili čak tri meča, i to od Francuske, Bugarske, i Argentine. Srbija je dobila svih pet poslednjih izlazaka na teren, a na minulih deset mečeva, od našeg tima bolji su bili jedino Trikolori i Amerikanci.

Izabrane vesti

„Verujem u naš sastav, dakle u jedinicu na ekipu koja svakako može da izbori pobedu nad Brazilom u finalnoj fazi Lige nacija“, reče Nikola, koji trenutno nosi dres Monce.

Naravno, krenuo je dalje, na utakmicu SAD – POLJSKA. Ni jedni ni drugi nisu bezgrešni u poslednje vreme, ali se ne treba zavaravati, u razmišljanju da Poljska ima prevelike šanse protiv Amerikanaca. Oni igraju kvalitetno u odbrani, koriste svaku šansu da napadnu, što im je pomoglo da u poslednje vreme sa po 3:0 savladaju Italiju, Iran, i što je za kontekst ove priče najvažnije Poljsku. Dakle, SAD je favorit, koji je u minule tri godine četiri puta savladao, i samo jednom izgubio od ovoga rivala. Poljska je od minulih pet, izgubila tri susreta, u koje spada već pomenuti sa Amerikancima, zatim sa selekcijom Srbije, i Brazila. Bolji su bili jedino od Argentine i Australije.

„I ovde tipujem na jedinicu, odnosno na kvalitetniji sastav s kojim nastupaju Amerikanci“.

Idemo na kvalifikacije za Ligu Evrope, odnosno na susret LUDOGOREC – SLAVIJA SOFIJA. Ludogorec je u finalnoj rundi svakako favorizovana ekipa koja očekuje osvajanje Superkupa Bugarske. Da je Slavija u sosu, govori i statistika ovoga para u kojoj je Ludogorec po pravilu bolji. I ne samo to, na mečevima ovih rivala, na pet od minulih šest susreta lagano je dolazilo 4+, uz 5+ izlete u dva navrata. Za Ludogorec još treba da se zna da ova ekipa nije izgubila meč još od februarskog minimalca protiv Milana u Ligi Evrope, koji je zaveden u revanš meču nakon 3:0 poraza u prvoj utakmici.

“Ponovo sam na liniji tipovanja na domaćina, dakle MOZZART jedinica”, rekao je odbojkaš.

Poslednji par za koga se odlučio naš gost, takođe nas vodi na kazahstanske terene. Pratimo utakmicu TOBOL – ASTANA. Gosti su lideri prvenstva, debelo odnaknuti od trećeplasiranog Tobola, koji uzgred ima pet utakmica manje proknjiženih s pobedam,a do 17. kola šampionata. Domaći su od minulih pet, izgubili dve utakmice, dok Astana igra savršeno bez poraza, sa četiri 3+ ishoda na proteklih pet mečeva.

“Ovde ću zastati, i konačno kombinovati. Moj tip će na probu staviti opreznih X2, uz dodano uverenje da će na utakmici biti najmanje dva gola”, zaljučio je svoj tiket naš današnji gost.

Na kraju, ostaje nam da sačekamo epilog današnjih tipovanja, u želji da nastavimo s uspesima koje smo u kompanijskoj akciji širokog srca nizali minulih meseci i godina.

Sport nas je plemenitim tipovima vodio na terene širom sveta, a poslednje veliko odredište beše Mundijal u Rusiji. Orlovi su imali MOZZARTOVIH “Milion razloga za gol”, a Deki Stanković i Saša Ilić veliku kladilačku misiju. S njima smo u ovoj akciji prikupili 2.150.000 DINARA.

Tako smo radili, a da se u isto vreme nismo makli s pozicija koje predviđaju stalnu akciju u misijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šempione”… Bili smo na Novom Beogradu, ali u Priboju, dokazavši da je MOZZART ne samo deo naših života, nego i kompanija koja je uvek na pravom mestu, u parvo vreme. Zato neka vas ne začudi ako se i u vašem komšiluku, pojavi nov, umiven tren. Naravno, sve zbog vas, i zbog sporta koga slavimo iz dana u dan.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Nikole Jovovića, dobitak će biti doniran i za Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drina, Fojnica u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:30 1201 BUGSK Ludogorets - Slavia Sofia ki 1 1,25
Čet 14:00 4241 KAZ 1 Tobol Kostanay - Astana kmb X2&2+ 1,32
Čet 18:00 8403 LN USA - Poland ki 1 1,22
Čet 20:45 8404 LN Serbia - Brazil ki 1 3,20
Ukupna kvota6,44

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjeNikola Jovovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara