Humanitarni tiket u podne: Predrag Radonjić tipuje za pomoć dečaku Marku Vučiniću

Vreme čitanja: 4min | sre. 08.12.21. | 11:16

Direktoru Prištinskog pozorišta odgovara interesantna GG partija iz Begama

Sa nama direktor Prištinskog pozorišta, Predrag Radonjić koji želi da pomogene dečaku Marku Vučiniću, iz sela Vuča kraj Leposavića. Mladi borac tragično je ostao bez porodice, nakon čega je staranje o njemu preuzeo ujak. Nažalost, i on je preminuio ovoga leta, pa je staranje o mališanu preuzela ujna koja pored njega gaji još dvoje dece. Pomozimo im svima da žive dostojanstvenije uz tipovanje Predraga Radonjića, i kvotu 11,89, koju čekamo od ovog časa.

Startujemo od meča ZENIT – ČELSI. Rusima je loše, jer Čelsi ne dolazi kod njih na noge da bi im ustupio makar šta. Tuhel je ljut posle premijerligaškog poraza od Vest Hema (3:2), pa Zenit čeka težak posao na meču para koji je poslednji put dobio Čelsi s minimalcem. Biće ovo težak meč za tipovanje na golove, a što se tiče favorita, tu je sve potpuno jasno.

Izabrane vesti

Reditelj je brojnih dokumentarnih filmova, kao i prvog srpskog dugometražnog igranog filma snimljenog na Kosovu i Metohji nakon 1999. Godine, odlučio se da igra na Čelsi. Dvojka u momentu njegovog tipovanja ponela je koeficijent 1,57.

Sledi utakmica JUVENTUS – MALME, koju je naš današnji gost zakitio kombinacijom 1&3-6. Stara dama se ganja sa Čelsijem oko prvog mesta u grupi, pa nema nameru da pregovara s Malmeom koji ima tek bod, zaslužen remijem protiv Zenita. Međutim, Juve će se ovde iskupljivati i za poraz od Čelsija (4:0), pa od Alegrijeve postave očekujte agresiju protiv rivala koji je već tučen sa 0:3.

Već hrlimo u susret meču MAN. JUN. – JANG BOJS. Mančester junajted želi da vrati Jang Bojsima za poraz od 2:1, kada je došao kec u koji je malo ko verovao. Uvertira za ovaj meč bili su susreti sa Arsenalom i Kristal Palasom, tako da nas sada očekuje izuzetno dinamičan meč. Teško će Jang bojs pružiti ozbiljniji otpor nakon loših izdanja u šampionatu Švajcarske.

Predrag Radonjć, na ovom paru doneo je odluku da tipuje uz kombinaciju 1&2-5.

Na redu je jedan od derbija dana, utakmica BAJERN – BARSELONA. Gigant sa Kamp Nou stadiona mora da pobedi moćni Bajern u Minhenu kako bi zadržao drugu poziciju i plasman u osminu finala elitnog takmičenja. U suprotnom, dalje bi uz Bavarce išla Benfika, koja uoči poslednjeg kola ima dva boda manje od Barse, ali igra protiv otpisanog Dinamo Kijeva kod kuće. Nije ni u Ćavijevom karakteru da ne ide na pobedu, te se očekuje juriš od starta.

Dobitnik brojnih priznanja, odlučno je odabrao jedinicu na Bavarce, pa prešao na završni udarac.

Tipovanje u današnjem izdanju “Humanitarnog tiketa u podne”, zatvaramo parom ATALANTA – VILJAREAL, gde vidimo odigran GG tip. Što se tiče same utakmice, tu valja reći da je reč o direktnoj borbi za drugo mesto u F grupi i nokoaut fazu Lige šampiona. Na papiru, u boljoj poziciji je Žuta podmornica kojoj je dovoljan i bod na gostovanju u Bergamu, ali ne bili joj u koži ako napadačka mašina Đan Pjera Gasperinija uđe u prepoznatljiv režim, rano načne rivala, a onda nastavi da melje. Bogini provincije “igra“ isključivo pobeda i upravo bi taj psihološki momenat mogao da je navede da bude još gladnija golova, jer utakmicu startuje iz minusa.

Toliko od Predraga Radonjića rođenog 1970. godine u Užicu. Diplomirao je na Filološkom fakultetu u Prištini na odseku za Jugoslovensku književnost i Srpski jezik. 2005. godine magistrirao je na Filozofskom fakultetu u Kosovskoj Mitrovici, a 2008. godine je upisao doktorat na Filološkom fakultetu u Beogradu. Od 2010. pa do 2015. godine radio je kao urednik na RTV Kim, a pre toga je deset godina radio kao novinar i zamenik urednika u časopisu Glas juga. Objavio je više zbirki pripovedaka i kratkih priča.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Predrag Radonjić  će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja roditelja sa četvoro i više dece – Bosanski Brod. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 11,89, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara