Humanitarni tiket u podne: Sanja Sovrlić tipuje za Udruženje “Budimo zajedno”

Vreme čitanja: 3min | sub. 18.03.23. | 10:30

Novinarka N1, nema dileme u FA kupu, pa na meču Mančester Siti – Barnli igra 3+

Čast nam je da danas ugostimo Sanju Sovrlić, novinarku N1, koja britkim izrazom iz dana u dan unosi dinamiku u medijski etar, sprečavajući da svaka vest liči jedna na drugu. Poznata je po svojim komentarima, a mi se nadamo da će u svom ličnom opusu od večeras postati i dobitnica u Mozzart akciji “Humanitarni tiket u podne”.

Prođe li tiket Sanje Sovrlić, Mozzart će potencijalni dobitak proslediti “Udruženju žena obolelih od raka dojke “Budimo zajedno”!

Izabrane vesti

Na putu ka kvoti 12,11, krećemo od meča MONCA – KREMONENZE, sa koga čekamo pobedu domaćina. Domaća Monca je 12. na tabeli Serije A, tako da ne mora da brine za svoj status. Kremonenze je na najnižim granama, smeši mu se ispadanje, pa su mu bodovi potrebni, mada deluje da je možda već kasno za dobre rezultate. Poslednji meč para dobila je Monca sa 2:3.

Prelazimo na Ligu 1, donosno dvojku sa susreta TULUZ – LIL. Gostujući Lil ima šansu da napadne Evropu, pa će sa ovog gostovanja svakako želeti da pokupi sva tri boda. Tuluz je 11. na tabeli, a posle tri uzastopna poraza u prošlom kolu dobio je Anže sa 0:2. Lil je dobio poslednja dva meča para, a na oba dolazilo je po 3+.

Sledi GG3+ sa utakmice DORTMUND – KELN. Borusija uživa ulogu favorita, i željna je pobede nakon poraza od Čelsija (2:0) u Ligi šampiona, te remija sa Šalkeom (2:2) u Bundesligi. Keln je dobio poslednji meč para, što je razlog više da se pokuša s osvetom. Susret iz oktobra okončan je sa 3:2. Inače, Keln je u seriji od četiri meča bez pobede.

Zak kraj, iz četvrtine finala FA kupa Engleske, stiže nam meč MAN. SITI – BARNLI. Novinarka N1 na ovom meču odigrala je realan 3+ tip. S tim u vezi, nema smisla pričati o favoritu. Već se vidi da je Siti favorit broj jedan nakon famoznih 7:0 protiv RB Lajpciga u Ligi šampiona, pa tim koji je trenutno na vodećem mestu u Čempionšipu može samo da se brani.

I, to bi bilo sve od novinarke Sanje Sovrlić, kojoj želimo uspešnu karijeru, trasiranu putem koji je sama započela. Dakle, njena tačnost, oštrina izraza i direktnost u komunikaciji sa sagovornicima najveća su preporuka da pratite njene emisije.

Nadamo se dakle dobitnom listiću naše današnje gošće, novom u seriji koja je do sada izbrojala 379 prolaznih tiketa. Poslednji je, žargonski rečeno prošao u prošli četvrtak, a pobeda je upisana pored imena košarkaša Danila Tasića. Na koncu, valja reći da je s ovim dobitkom ukupna donirana suma “Humanitarnom tiketu u podne” došla do iznosa od 28.052.858 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Sanja Sovrlić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju “Rastimo zajedno” iz Kozarske Dubice. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ / Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara