Humanitarni tiket u podne: Savo Pavićević tipuje za niško Društvo za razvoj dece i mladih “Otvoreni klub”

Vreme čitanja: 3min | uto. 05.04.22. | 10:02

Kombinacija Sitija s Atletiko Madridom, na umu su nekadašnje kopačke Crvene zvezde

Nosio je kapitensku traku, bio je fudbaler prve klase… Bio je to Savo Pavićević, upamćen u dresu Crvene zvezde, koji mu leži na srcu, kaže se egal s onim koji je dužio među Golubovima u Subotici. Takav čovek danas tipuje u “Humanitarnom tiketu u podne”, od koga potencijalni dobitak u iznosu od 112.000 dinara šaljemo niškom Društvu za razvoj dece i mladih “Otvoreni klub”.

Tako stvari stoje ovog utorka, u momentu kada igru otvaramo utakmicom Engleske 3, odnosno jedinicom na VIGAN protiv AKRINGTONA. Ruku na srce, ovakav tip potpuno je očekivan, a držimo da Pavićević zbog bitke Vigana za prvo mesto zna i da je reč o apsolutnoj sigurici. Pošto su gosti tek 14. na tabeli, mi zaista ne nalazimo mesto daljoj elaboraciji na ovu temu.

Izabrane vesti

Sledi interesantna GG partija iz Lige šampiona, direktno s meča BENFIKA – LIVERPUL. Iako nikako ne može da održi korak za Portom i Sportingom u portugalskom maratonu, Benfika je, posebno pod komandom Nelsona Verisima, pokazala da i te kako ume da igra na rezultat. Sa druge strane, svestan je i Jirgen Klop uloge favorita u koju ga stavlja podatak da je u svim takmičenjima dobio 16 od poslednjih 17 utakmica, ali i celokupan kvalitet igračkog kadra. Bitno je reći da on u svojim redovima ima nekadašnje igrače Porta koji će imati motiv više da se suprotstave Benfiki.

Nekadašnji reprezentativac Crne Gore, zatim je s udarnog para dana, MAN. SITI – ATL. MADRID odvojio kombinaciju 1&2-4. Gvardiola sa Sitijem prosto melje sve po redu po premijerligaškim travnjacima, pa Atletiko Madrid ima težak, možda i nemoguć zadatak u gostima. Nije isključeno da Simeone povuče karte, te da se iz defanzive nada pozitivnom ishodu prvog meča, igrajući nešto nalik utakmici sa Crvenim đavolima. Dakle, nominalno favorit je Siti, mada se na ovakvim utakmicama nikada ne zna.

Evo nas na kraju, gde Savo Pavićević pretenduje na jedinicu s meča BOLTON – PORTSMUT. Ovaj tip je napominjemo nešto skuplji, budući da se tiče kvote 2,20. Videćemo šta će s njim biti, s obzirom da oba tima na tabeli imaju po 59 bodova i ne igraju baš tako sjajno u poslednje vreme.

I, to bi bilo sve od Pavićevića koji je došao na Marakanu u sezoni 2013/14 i iste godine osvojio titulu. Nije bilo lako, jer je Partizan šest sezona zaredom bio šampion. Bila je to generacija Volkov, Lazović, Drinčić, Brašanac, u koju je uleteo kao već prekaljen, formiran igrač sa vrlinama koje su ga odmah odredile za bitnu timsku ulogu.

Za one koje to zanima, Savo Pavićević je gotovo deset godina igrao u Hajduku, a zatim i za Vojvodinu i bundesligaški tim Energi Kotbus. Zatim je prešao u Kavalu. Posle igranja u tom klubu prešao je 2010. godine u Makabi Tel Aviv, zatim je igrao u postavi Omonije gde je 2012. odigrao utakmicu protiv Zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope… Ostalo je poznata istorija, sve do poslednjih mečeva u dresu subotičkog Spartaka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Savo Pavićević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnu fondaciju “Radost”, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Savo Pavićevićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara