Humanitarni tiket u podne: Sigurica tipovanje Jugoslava Vasovića za Fondaciju “Budi human”

Vreme čitanja: 4min | pet. 08.03.24. | 12:00

Slavno ime našeg vaterpola, uz zagarantovan dobitak u iznosu od 100.000 dinara, za maksimalnu dobitnu sumu tešku 202.500 dinara, očekuje Mozzart šansu 2+IV2+II sa večitog derbija

Stigao je još jedan petak, a uz njega i novi “Humanitarni tiket u podne” koji ne može da skrene. U tu svrhu, od prošle sedmice poznatima ustupamo 50.000 dinara kompanijske uplate, a glavni benefit overen je zagarantovanim dobitkom u iznosu od 100.000 dinara!

U tom maniru, nakon Milana Kalinića, tipuje i Jugoslav Vasović, proslavljeni srpski vaterpolista, direktor VK Radnički iz Kragujevca. Karijeru je započeo u mlađim kategorijama Partizana, za čiji prvi tim je debitovao kao šesnaestogodišnjak, 1990. godine, i osvojio Kup pobednika kupova. U sezoni 1990/91 prelazi u splitski Jadran sa kojim odmah osvaja Prvenstvo SFR Jugoslavije, a godinu dana kasnije i najjače evropsko takmičenje, Ligu šampiona (tadašnji Kup šampiona). Naredne dve sezone proveo je u Crvenoj zvezdi i osvojio dve titule prvaka SR Jugoslavije, da bi potom na kratko branio boje Budvanske rivijere (1994/95).

Izabrane vesti

O karijeri Jugoslava Vasovića pisaćemo još, jer sada je red da pređemo na tipovanje namenjeno Fondaciji “Budi human” za koju smo prošle sedmice već obezbedili zagarantovanih 100.000 dinara.

Krećemo od današnje jedinice s meča BARSELONA – MAJORKA. Barsa ovde zbog kvaliteta i želje da ugrozi drugo mesto koje sa bodom prednosti drži Đirona ne sme da omane. Posle remija sa Bilaom, samo joj pobeda igra protiv nestabilne Majorke. Motiva za takav ishod ima, jer je na poslednjem meču para u septembru došao X, pri konačnih 2:2.

A, sada ono glavno, Mozzart šansa 2+IV2+II sa meča CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN. Ako je Zvezda najbolji domaćin Mozzart Bet Supelige, Partizan je najuverljiviji gost. Od moguća 33 boda na 11 utakmica osvojio je 28. Posle crveno-belih je dao najviše golova u ligi, te bismo mogli da prisustvujemo efikasnom duelu. Na čak deset utakmica pre decembarskog odmeravanja snaga derbi je ušao u opseg 0-2 gola, a onda je Partizan razbio tu tradiciju i slavio 2:1.

A, u nedelju na meču AJAKS – FORTUNA SITARD imamo laganu 3+ igru. Ajaks je peti, a Fortuna tek na 11. mestu. Kopljanicima treba pobeda, koliko i revanš za septembarski remi para sa užasno dosadnog meča koji je u kombinaciji sa Fortunom okončan bez golova.

Za kraj, tu je 1&1+I na meču FENERBAHČE – PENDIK. Sasvim je izvesno da Pendik nakon četiri uzastopna poraza ne može čak ni da preznoji Fenerbahče. I, šta da kažemo sem da je Fener poslednji meč para dobio sa 0:5, pa da vam apsolutno sve bude jasno.

Pitamo Jugoslava Vasovića, kako mu se dopada novi format “Humanitarnog tiketa” kompanije Mozzart?

“Pre svega počastvovan sam pozivom da se priključim plejadi poznatih kojima je ljubaznošću Mozzarta omogućeno da tipuju humano, ali uz zagarantovan dobitak. Dokazali ste u godinama unazad da vam je društvena odgovornost jača strana, i na tome vam čestitam. Ostanite dosledni tom kursu”

U nastavku priče, recimo da se Jugoslav Vasović, najduže zadržao u Bečeju, sa kojim je od 1996. do 2001. godine osvojio svih šest naslova prvaka zemlje i isto toliko kup takmičenja, a sve to krunisao Ligom šampiona (2000.). Usledili su potom inostrani angažmani, u nekoliko država. Prvi izlet „preko grane“ napravio je u sezoni 2001/02, u atinski Palio Faliro, da bi naredne sezone sa italijanskom Florencijom postao vicešampion LEN Kupa. Potom je pojačao redove ruskog Šturm Čehova, takođe na godinu dana.

U sezoni 2004/05 vratio se u Partizan i ponovo došao do srebra u LEN Kupu, a zatim je ponovo zaigrao u Florenciji (2005-2008). Za matične crno-bele poslednji put zaigrao je u sezoni 2008-09 i domogao se srpske duple krune. Poslednji inostrano igračko iskustvo imao je u redovima Al Kadizije iz Saudijske Arabije (2009-2011) sa kojom je osvojilo ligu 2010. godine, da bi igračku karijeru završio u Crvenoj zvezdi (2011/12). Reprezentativac Srbije bio je od 1992. do 2001. godine, a najveći uspeh ostvario je 2000. kada se okitio bronzom na Olimpijskim igrama u Sidneju.

Odmah po završetku igračke karijere posvetio se stručnom radu u Vaterpolo savezu Srbije, a od 2016. godine je tim menadžer reprezentacije Srbije. Od 2013. godine bio je sportski direktor VK Radničkog, kluba koji je u to vreme beležio velike uspehe u Evropi, a od 2016. je prvi čovek KVK Radničkog. Jedan je od najzaslužnijih što se u Kragujevcu ponovo igra vaterpolo na visokom nivou i što Radnički zahvaljujući odličnom radu sa mlađim selekcijama ne mora da brine za budućnost.

Našem današnjem gostu želimo puno uspeha u nastavku dalje karijere. Uz njega svakako slavimo novi dobitak koji podiže našu do sada doniranu sumu u akciji koja u ovom momentu iznosi 31.144.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaJugoslav Vasović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara