""
""

Humanitarni tiket u podne: Slobodan Nikić tipuje za Savez gluvih i nagluvih Srbije

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.03.17. | 12:00

Za zlatnog Delfina Selta dolazi iz keca

Zlatni srpski delfin koji je postao prvi svetski vaterpolista sa sedam najsjajnijih odličja sa najvećih planetarnih takmičenja humanitarni tiket je bazirao na utakmicama Lige Evrope. Kao prvi par odabrao je prvi duel osmine finala ovog prestižnog takmičenja APOEL - ANDERLEHT. U poslednjih pet mečeva domaći imaju tri trijumfa i dva poraza. Ipak, u dvomeču bili su uspešniji od Atletika. Belgijanci su prošli dalje posle duela sa Zenitom. U nacionalnom šampionatu imaju tri uzastopna trijumfa. Dva sastava dosad nisu odmeravala snagu.
„Dva tima su u minulim mečevima imali efikasne napadače pa se opredeljujem za golove, biće ih na obe strane, igram GG“, kaže za MOZZART Sport Slobodan Nikić.

Izabrane vesti

PREPIŠI TIKET SLOBODANA NIKIĆA

Sa Olimpijskih igara naš gost ima srebro iz Atine, bronze iz Pekinga i Londona i naravno zlato iz Rija. Uvek raspoložen za priču i šalu Nikić je kao drugu utakmicu na dobrotvornom tiketu odabrao susret KOPENHAGEN - AJAKS. Danci su miksovali tri remija i dve pobede u poslednjih pet utakmica. Kopljanici su ubedljiviji imaju četiri trijumfa i jednu utakmicu bez golova. Minimalac nad Legijom doveo ih je u ovu rundu nadmetanja. Oba tima u međusobnim okršajima imaju po trijumf.
„Volim da igram na golove i sad mislim da će ih biti od nula do dva.“

Nikiću, koji je harao i sa raznim evropskim klubovima i osvajao šampionske titule u Srbiji, Grčkoj, Italiji, Turskoj… po volji nije bila utakmica Rostov - Man. Junajted, pa se fokusirao na meč SELTA - KRASNODAR. Klub iz Viga ima četiri uzastopna trijumfa, a gosti gledajući i prijateljske mečeve po dva trijumfa i remija, uz jedan poraz. Dva kluba se dosad nisu sastajala.
„Selta mi je favorit i verujem da će sigurno dobiti pa igram prelaz iz keca u kec.“

Zlatni delfin sa SP u Rimu i Kazanju opredelio se da na humanitarni tiket kompanije MOZZART uvrsti i utakmicu OLIMPIJAKOS - BEŠIKTAŠ. Grci imaju po dve pobede i poraza, uz nerešen ishod, sve u poslednjih pet duela. Turci su povezali četiri trijumfa. Veliki rivalitet je prisutan, a međusobni skor je ujednačen.
„Da će se  igrači oba sastava boriti i pružiti maksimum tu nema sumnje, imam dilemu šta da igram, možda je najbolje iks prvo poluvreme.“

Pobednik Evrolige sa Pro Rekom tačku na dobrotvorni tiket stavio je odigravši jedinicu na susret ŠALKE - BORUSIJA. Menhendgladbah je nanizao pobede nad tri protivnika, a Šalke je posle tri remija izvukao deblji kraj u duelu sa Bajernom. Domaći u međusobnim susretima imaju šest pobeda više od rivala, ukupno dvadeset. I poslednja dva puta su uzimali bodove.
„Po mom mišljenju, ovo je kec“, zaključio je humanitarni tiket Slobodan Nikić koji će potencijalni dobitak usmeriti za Savez gluvih i nagluvih Srbije.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 19:00 6501 LE Apoel Nicosia - Anderlecht tgg gg 1,78
Čet 19:00 6502 LE Copenhagen - Ajax ug 0-2 1,60
Čet 21:05 6504 LE Celta - Krasnodar pk 1-1 2,45
Čet 21:05 6507 LE Olympiakos - Besiktas 1pp X 1,97
Čet 21:05 6508 LE Schalke - M' gladbach ki 1 2,25

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketSlobodan Nikićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara