Humanitarni tiket u podne: Stefan Fićović tipuje za mališane iz Zvečanske

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.11.23. | 11:27

Fudbaler Borca iz Banjaluke očekuje GG tip na derbi susretu PSŽ-a i Monaka

Za današnjeg gosta, moramo reći da mu je Borac zapravo sudbina… Stefan Fićović, koji je slobodni smo da kažemo izdanak fudbalske škole čačanskog Borca, odlazak u onaj banjalučki može se reći da je bio sudbinski. Igrao je u karijeri i za Polet iz Ljubića, našao se u Crvenoj zvezdi, te Metalcu, a mi verujemo da će pun potencijal ostvariti ove sezone kao igrač banjalučkog kluba koji je trenutno prvi na tabeli Premijer lige BiH.

Po odluci Stefana Fićovića, potencijalni dobitak od ovog tiketa uz malo sreće kompanija Mozzart će proslediti mališanima iz Zvečanske.

Izabrane vesti

Pa neka igra počne uz 3+ tip sa meča HANOVER – HERTA BERLIN. Hanover je četvrti, a Herta 12. na tabeli Cvajte. Tako nešto može da navede na pogrešan zaključak o nesrazmeri snaga, mada Herta u poslednje vreme pokazuje sve bolje partije. Mogla bi iz pomenutog razloga ovo da bude neizvesna utakmica. Par se poslednji put video pre skoro godinu dana, a tada je slavila Herta sa 1:2.

Tip 2UG 2+, odnosno da u drugom poluvremenu padne najmanje dva gola, imamo na susretu KELN – BAJERN MINHEN. Šta očekivati od tima koji juri Aspirindžije želeći da uzme titulu, sem da lagano prezi fenjeraša. Keln ima samo šest bodova, a dva je uzeo remi ishodima u poslednja dva kola. Poslednji meč para Bajern je dobio u maju sa 1:2, a na četiri od poslednjih pet viđanja para dolazila je GG igra.

GG igru imamo na derbiju Lige 1, odnosno meču PSŽ – MONAKO. Bez obzita na sve kikseve do sada, PSŽ je pred reprezentativnu pauzu napokon uspeo da izbije na prvo mesto u francuskoj Ligi 1, i to zahvaljujući remiju Nice. Tako šampion derbi protiv Monaka očekuje pun samopouzdanja i rešen da nastavi pobednički niz. Monako grca na strani to je njegov najveći problem ove sezone. Na prethodna dva meča na strani Kneževi nisu postigli gol, slavili su samo jednom u pet poslednjih navrata van svog stadiona.

Od utakmice ROTERAM – LIDS očekujemo prolazak tipa X2&3+. Lids u goste ide po tri boda, i na tu temu nema polemicanja. Naime, ovaj klub ima svega jedan poraz na prethodnih pet utakmica, dok su sve ostale čiste pobede. Roterhem je 22. na tabeli, nalazi se u crvenoj zoni, tako da ni ne očekuje mnogo od meča sa ovako euforičnim i uigranim rivalom.

Na utakmici UESKA – VALJADOLID imamo duplu šansu 1X. Valjadolid je treći na tabeli, a Ueska na 19. poziciji. Međutim, domaći igraju sve bolje, a da im ide vidi se po poslednja četiri meča bez poraza. Valjadolid je polednji meč para u maju prošle godine dobio sa 3:0, a zapaža se da na njihovim međusobnim susretima obično dolaze igre koje predviđaju veći broj golova.

Pitali smo na kraju Fićovića, kakvi su mu utisci o Banjaluci?

“Izuzetno sam motivisan da se pokažem i dokažem u Borcu i Banjaluci. Želim da obećam navijačima da ću na svakoj utakmici davati sve od sebe, dakle svoj maksimum, kao što sam to činio u Čačku, Gornjem Milanovcu... Radujem se svakoj pobedi, a to da smo najbolji vidi se I po našem prvom mestu na tabeli”, istakao je Stefan Fićović, koji je probio led i postigao svoj prvi gol za Borac iz Banjaluke.

Zahvaljujemo se Stefanu Fićoviću na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.092.809 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama



tagovi

Borac Banja Lukahumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara