Humanitarni tiket u podne: Svetlana Ceca Kitić tipuje za Fondaciju „Budi human“

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.11.23. | 11:20

Legenda rukometa, najbolja igračica svih vremena, očekuje 3+ ishod na Marakani

Najbolja svih vremena! Zamislite da se ova rečenica pojavi u kvizu, u igri asocijacija... Jasno, svaki takmičar bi iz prve ponudio odgovor s imenom Svetlane Cece Kitić, sa najviše instance potvrđeno najbolje rukometašice sveta svih vremena. Ona danas s nama tipuje za Fondaciju “Budi human”. MOZZART, razume se ulaže 10.000 dinara, uz nadu da će Ceca nastaviti sebi svojstvenom stazom uspeha.

Krećemo od 3+ tipa s meča DORTMUND – NJUKASL. Za razliku od Milana, Borusija Dortmund je posle samo jednog boda u prva dva kola slavila u Njukaslu 2:0 i potpuno se vratila u igru za prolaz. Moći će da preokrene situaciju u revanšu na svom terenu. Njukasl je iz prva dva kola dobio više nego što je zaslužio. Na San Siru je izvukao srećan remi, protiv Parižana mu je ušlo skoro sve što je šutnuo. U prošlom kolu je spušten na zemlju.

Izabrane vesti

Idemo na istu predikciju kada je u pitanju meč CRVENA ZVEZDA – RB LAJPCIG. Osvetnik Marko Roze dočekao je svojih 90 minuta da se revanšira Crvenoj zvezdi za poraz eliminaciju u plej-ofu Lige šampiona što mu priredila pre pet godina kada je vodio Salcburg. Rezultatski mogao je Lajpcig i surovije da pobedi šampiona Srbije u 3. kolu grupne faze Lige šampiona (3:1), ali su ipak dovoljno uradili da pošalju poruku i za revanš u Beogradu da možda umeju da budu ranjivi, ali da im je napadački potencijal nesaglediv.

Sledi kombinacija 1+I&2+II sa utakmice MAN. SITI – JANG BOJS. Gostujući Jang Bojs je prkosio, pretio je Građanima, zadao im i udarac. I probudio zver! Razgoropadio se Erling Haland, dohvatio kočopernog protivnika i rvačkim zahvatom bacio ga na patos. Dugo je kuvalo u norveškoj gol-mašini, još od aprila bio je bez pogotka u Ligi šampiona, a u proteklom kolu – dva komada. Probio je psihološku barijeru i utvaru Antonija Riciopija.

Za kraj tu je dvojka na meču MILAN – PSŽ. Ofanzivni triling Embape – Dembele – Kolo Muani je previše za Milan. Leao, Žiru i Pulišić mogu da prave razliku u Seriji A ali na ovom nivou je to dosta teže. Pogotovo u ovakvoj grupi. Dokazuje to i broj postignutih golova Milana na prva tri meča – 0! Rosoneri jesu imali dobro izdanje protiv Njukasla, neke dobre minute u Dortmundu ali čini se da su u padu i prošle nedelje su odigrali najslabiji meč u Ligi šampiona. Dokaz je poraz od PSŽ-a, pri konačnih 3:0.

Inače, Svetlana Kitić je na osnovu glasova u anketi Svetske rukometne federacije 2010. godine proglašena za najbolju rukometašicu svih vremena. Na dodeli oskara popularnosti za 2010. godinu proglašena je za ličnost godine u Srbiji. O noj je izašla i knjiga “Priča o Svetlani Ceci Kitić”, a nama se čini da je njena priča bila i ostala vezana za beogradski Radnički, rukomet uopšte, ali i Jedinstvo iz rodne Tuzle gde je okončala svoju profesionalnu karijeru.

Naravno, na kraju ostaje nam da podvučemo da je za Cecu Kitić dres beogradskog Radničkog možda i zaštitno obeležje. S ovim timom je 1980. i 1984. osvojila Kup evropskih šampiona. Između 1980. i 1985. je sa Radničkim igrala u svim finalima u kojima je Radnički učestvovao, a 1986. godine osvojila i Kup pobednika kupova.

Hvala današnjoj gošći na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz nadu da ćemo već u toku večeri konstatovati novu plemenitu pobedu. Napominjemo da je do sada ukupno donirana cifra u „Humanitarnom tiketu u podne“, došla do iznosa od 29.868.409 dinara. Očekujemo novi plus! 

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠE: Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaCeca Kitić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara