Humanitarni tiket u podne: Tina Krajišnik tipuje za Udruženje “Život”

Vreme čitanja: 3min | uto. 22.02.22. | 11:28

Stara dama na duploj šansi X2, primerena je po proceni košarkaške reprezentativke

Ona je Tina Krajišnik, eksplozivni krilni centar naše košarkaške reprezentacije i Galatasaraja! Upravo ona je kompetentno lice za tipovanje u “Humanitarnom tiketu u podne”, koji je ovog utorka namenjen, njenom izričutom voljom Udruženju “Život”.

Šta treba da znamo o Tini?

Izabrane vesti

Pa, pre svega ona je prve košarkaške korake napravila je u Loznici, potom je igrala u Radivoju Koraću, Crvenoj zvezdi, Pečuju, Miškolcu i Šopronu. Od maja 2021. godine je potpisala ugovor za turski Galatasaraj. Na kraju, tu je i ono najvažnije, a odnosi se na zlato u dresu Srbije na Evropskom prvenstvu 2021. godine održanom u Francuskoj i Španiji.

Toliko o tome, a mini intervju sa Tinom Krajišnik možete da pročitate baš u ovoj rubrici, odmah nakon tipovanja koje je naša gošća započela jedninicom na meču KREMONENZE – VIĆENCA. Nećemo puno polemisati, jer domaćin je drugi u Seriji B, a Vićenca na najnižim granama. Smatramo da je samo ova informacija dovoljna da potkrepi opravdanost Tininog tipa.

Idemo na njen, košarkaški fah, jer osoba odgovorna za tipovanje, preporučuje da se odigra +157.5 poena na evroligaškom meču MONAKO – UNIKS KAZANJ. Inače, Monako je na produžetke izgubio od Olimpijakosa u prošlom kolu, ali se može reći da je reč o sastavu koji sve bolje igra. Uniks ima samo jednu pobedu u poslednjih pet kola, pa mu Fener preti. Neugodna je ova situacija za Uniks, pa treba očekivati grčevitu borbu na parketu.

Sledi sigurica, oličena u jedinici na meču ČELSI – LIL. Ko je i šta Čelsi u poslednje vreme, vidi se po Svetskom klupskom prvenstvu, ali i sve boljim igrama u premijerligaškom okruženju. Li je imao u poslednje vreme težak problem sa PSŽ-om, od koga je primio pet golova u Ligi 1, što Tuhelu otvara širom vrata da drsko napadne. Teško ovde Francuzi mogu da prirede iznenađenje.

Za kraj, dama u dresu reprezentacije Srbije, igra duplu šansu na meču VILJAREAL – JUVENTUS. Žuta podmornica evropsku premijeru u 2022. godini dočekuje u vrlo dobroj formi, uz učinak od tri pobede u prethodna četiri meča, dok je jedine bodove prosula u remiju (0:0) sa Real Madridom. Stara dama ne može da se pohvali fenomenalnim rezultatima u prethodnim nedeljama s obzirom na to da je posle uspeha u Kupu Italije protiv Sasuola (2:1) koji je režirao Dušan Vlahović golom u završnici utakmice.

I, to bi bilo sve kada je u pitanju beting, pa Tinu Krajišnik pitamo šta iz njenog ugla možemo očekivati od reprezentacije na SP?

“Raduje me što smo ostvarili plasman na Svetsko prvenstvo. Velika je stvar takmičiti se sa najboljim ekipama na svetu. Imaćemo dosta vremena za pripremu na leto. Verujem da iako podmlađen, ovaj tim ima dosta potencijala da ostvari uspeh”.

U sredu igrate derbi, a interesuje nas i Evrologa?

“Da, moj tim je završio takmičenje u Evroligi za ovu godinu. Imali smo dosta pehova sa povredama bitnih igrača. To je donelo i mnogo promena u timu što je uticalo na našu igru u bitnom delu sezone. Ali ciljevi još uvek postoje i deluju realni. U sredu je još jedan derbi, uvek je prisutna tenzija jer znamo kolika je važnost meča. Nadam se da ćemo pružiti jak otpor odličnom timu Feberbahčea i zašto da ne, pobediti na domacem terenu”.

Upitana za komentar svojih igara, Tina kaže:”Moje iskustvo igranja u Galatasaraju mi je donelo mnogo novih izazova i mislim da mi znači za igrački napredak i sazrevanje. Takođe Turska liga je dosta naporna i drugačija od Evrolige i drugih liga u kojima sam se takmičila. Preostalo je dosta utakmica i Kup Turske, tako da se nadam da ću sa svojim timom postići ciljeve koje smo zacrtali”.

Zahvaljujemo se Tini Krajišnik na trudu i odvojenom vremenu, a privremen pozdrav, nadamo se do prolaska današnjeg tiketa upriličili smo uz odabir destinacije na koju će potencijalni dobitak otići u Republici Srpskoj.

Tina Krajišnik će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

bet analizasportsko klađenjehumanitarni tiketTina Krajišnik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara