Humanitarni tiket u podne: Todor Trifunović tipuje za pomoć srpskom umetničkom timu na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj

Vreme čitanja: 4min | uto. 13.04.21. | 12:06

Srpski glumac nada se igri gol, gol u prvom ili gol, gol u drugom poluvremenu meča PSŽ – BAJERN!

Naš mladi glumac rođen je 7. decembra 1998. godine u Čačku. Osnovnu i srednju završio u rodnom gradu. Glumom kreće da se bavi 2014. godine. Čačanskoj publici je poznat po mnogim predstavama koje je igrao na scenama ovog grada. Široj publici je poznat po ulozi Borisa u “Urgetnom centru III”. Takođe, igrao je u filmovima Branke Bešević Gajić “Milojev dar” i “Odluka”. Višestruki je dobitnik opštinskih i regionalnih nagrada “Pesniče naroda mog”. Jedan je od osnivača omladinskog pozorišta “Morava teatar”. Student je Akademije umetnosti u Beogradu.

Mozzartov današnji plemeniti kladilac, glumac Todor Trifunović, kaže da u ovoj godini ima nekoliko iznenađenja za publiku kraj malih ekrana, a tipuje za pomoć srpskom umetničkom timu na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj. Preciznije za studente profesora solo pevanja Vojislava D. Spasića.

Izabrane vesti

Todor startuje iz Čempionšipa, ROTERAM – KPR. Domaći igraju bez četvorice, a gosti bez dvojice fudbalera. Roteram se bori za opstanak dok su gosti u zlatnoj sredini. Roteram je poslednju utakmicu okončao bez golova, KPR je slavio sa 4:1. Međusobni skor glasi, 2:2:5.

“Pokušaću sa tri plus”.

Prelazimo na Ligu šampiona, ČELSI – PORTO. Plavci imaju bolji međusobni skor, 6:1:2, a dobili su poslednja dva okršaja sa Portom, po 2:0. Na stadion u Sevilji Porto dolazi oslabljen nakon pobede u prvenstvu Portugalije sa 2:0. Čelsi je dobio Palas sa 4:1 i brani prednost iz prvog meča od 2:0. Bolji iz ovog dvomeča ideu polufinale na ukupnog pobednika duela Real – Liverpul.

“Jedan plus u prvom poluvremenu odnosno dva plus u nastavku meča”.

Nastavljamo sa elitnom ligom, PSŽ – BAJERN. U Minhenu je bilo 2:3, a u međuvremenu Parižani su slavili sa 4:1 dok su Bavarci podelili bodove, 1:1. Bajern nastupa bez celog tima dok Prinčevi igraju oslabljeni za trojicu fudbalera. Siti ili Dortmund dočekuju boljeg iz ovog dvomeča, a pitanje je da li će PSŽ sačuvati prednost iz Minhena ili će Bajern nadoknaditi minus.

“Gol, gol u prvom ili GG u drugom poluvremenu”.

Još jedna utakmica Bajerna, ali sada košarkaška, BON – BAJERN. Domaći su poraženi u poslednje tri utakmice. Bajern je tesno izgubio poslednji meč u Bundesligi dok su izabranici trenera Trinkijerija uspeli da uđu u plej of Evrolige.

“Dvojka uz hendikep od 9.5”, završava dobrotvorno tipovanje Todor Trifunović koga smo upoznali sa MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti, glumci… Inače, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.245.237 dinara.

Podsećamo na MOZZART-ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

MOZZART-ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece, NADA 4, Modriča. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Pišu: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiketInternet klađenjeklađenjesportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara