Humanitarni tiket u podne: Toni Nakić tipuje za Udruženje osoba sa intelektualnim poteškoćama “Kamenčići”, Šibenik

Vreme čitanja: 5min | pon. 03.05.21. | 11:05

Košarkaš Cibone očekuje pobede Torina i Budućnosti!

Mozzartov današnji plemeniti kladilac je Toni Nakić. Mladi košarkaš Cibone rođen je u Šibeniku u kome je započeo igračku karijeru. Nastupao je za mlađe kategorije reprezentacije Hrvatske (U20) i ima srebrnu medalju sa Evropskog prvenstva. Pozivan je za seniorski sastav svoje zemlje, a prošle godine preselio se u redove Cibone.

Toniju želimo da dostigne slavu svojih prezimenjaka Mihovila i Iva Nakića i imenjaka Kukoča, ali i da nastavi dobitnički niz u Mozzartovom Humanitarnom tiketu u podne.

Izabrane vesti

Evo i kako: Prva utakmica na dobrotvornom listiću startuje u 18.30, a sastaju se  CRVENA ZVEZDA – IGOKEA. Beograđani su regularni deo takmičenja završili na čelnoj poziciji i dočekuju Igokeu, najprijatnije iznenađenje lige. Zvezda je maestralno odigrala završnicu takmičenja sa pet pobeda. Tim iz Laktaša dobila je sa tri poena razlike, 69:66. Izabranici Dragana Bajića, koji je u međuvremenu imenovan i za selektora Severne Makedonije, pobedili su u poslednjoj utakmici Leotar. Međusobni skor je na strani Zvezde 13:2.

“H1(- 6.5)”.  

Prelazimo u Seriju “A”, TORINO – PARMA. Domaći tim ima 11 bodova više od rivala. Nakon četiri pozitivna ishoda Torino je izgubio od Napolija sa 2:0. Parma je u seriji od četiri poraza i u diel ulazi sa većim kadrovskim problemima. Parma ima bolji međusobni skor, 5:7:15, uz najubedljiviju pobedu sa 4:0.

“Jedinica”.

Vraćamo se polufinalu ABA lige, drugi meč startuje u 21.00 sat, a u crnogorskom derbiju igraju BUDUĆNOST i MORNAR. Barani su u poslednjoj utakmii savladali Đetiće sa 100:92. Izabranici Dejana Milojevića pre toga ostvarili su pet pobeda. Mornar je poražen od Partizana, FMP – a i Olimpje, da bi dobio poslednje dve utakmice. Međusobni skor je 9:6.

“U Morači dajem prednost domaćem sastavu, kec”.

Nakić nas vraća na travnate terene, SEVILJA – ATL. BILBAO. Sevilja ima 28 bodova više od rivala. U seriji je od devet utakmica bez poraza, ali je izgubila poslednji okršaj sa Atletikom. Bilbao od poslednjih rezultata ima pobedu i dva remija. Međusobni skor glasi, 26:13:17.

“Na poluvremenu ili kraju utakmice biće nerešeno, ŠNS KIXvPPX”

Prelazimo u Premijer ligu, BARNLI – VEST HEM. Čekićari imaju bolji međusobni odnos, 6:4:11 sa najubedljivijom pobedom od 5:1. Vest Hem je u poslednjem okršaju slavio sa 1:0 dok je izgubio od Čelsija i Njukasla. Barnli ima četiri neuspeza u nizu. Veće kadrovske probleme imaju gosti.

DŠ X2”, zaključuje dobrotvorno tipovanje TONI NAKIĆ koga bliže upoznajemo sa našim društveno odgovornim poslovanjem.

Kompanija Mozzart je još jednom pomogla sedmomesečnom Gavrilu Đurđeviću za čiji život se bore građani Srbije, muzičari, sportisti i glumci. Na humanitarnoj licitaciji je za 4.100 evra kupila kombinezon Maraša, glavnog lika iz filma „Južni vetar“, koji je nosio glumac Miloš Biković. Takođe, kompanija MOZZART je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake sa fantastičnih 7.500.000 dinara, a suma je usmerena za lečenje malenog Gavrila.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima.

U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu. Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.328.137 dinara.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić i Nenad Nerandžić.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja dece sa autizmom “Duga”, Gradiška. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra završenim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Mloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjeToni Nakićbet analizaCibona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara