Humanitarni tiket u podne: Uroš Nenadović tipuje za lečenje mališana Đorđa Bukvića

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.02.24. | 11:39

Centarforu Napretka iz Kruševca na srcu leži pobeda Delfina nad Barakudama

Pod Bagdalom juče je bilo 1:1 na utakmici između Napretka i Spartaka! Danas bi želeli da Napredak pobedi, preko Uroša Nenadovića, napadača koji sasvim oštro gađa kvotu 14,44 u okviru „Humanitarnog tiketa u podne“.

Naš današnji gost je za one koji ne znaju u redove Napretka stigao je iz Jermenije, precizno iz Alaškerta, a igrao je i za tamošnje klubove: Pjunik, Širak, Ararat – Jermeniju. Oprobao se i u Kazahstanu i Danskoj. U Jermeniji je osvojio tri titule šampiona i dva nacionalna Kupa, nastupao u Ligi šampiona. Preko granice je otišao iz Radnika, pre toga nastupao za Rad, Vojvodinu, Novi Pazar, Hajduk 1912, RFK Novi Sad i OFK Beograd…

Izabrane vesti

Odlukom Uroša Nenadovića, potencijalni dobitak namenjen je za lečenje mališana Đorđa Bukvića, o kome ćemo nešto više reći, odmah nakon što popunimo listić.

Naš današnji gost veruje Delfinima na vaterpolo meču SRBIJA – HRVATSKA. I dok je hravtski državni tim bar malo morao da se bavi pripremom utakmice baraža sa Kinezima, srpski je mogao odmah posle treće pobede u grupnoj fazi, te obezbeđenog četvrtfinala, da se posveti analizi igre velikog rivala. Nekoliko puta su Srbija i Hrvatska sparingovali uoči prethodnih šampionata, poslednji put pred turnir u Zagrebu i Dubrovniku, a poslednji zvaničan meč odigrali su na Svetskom prvenstvu u Budimpešti, kada su Barakude trijumfovale u četvrtfinalu.

Tip 2&2+ imamo na meču PANETALIKOS – ARIS. Ovo je prva polufinalna utakmica para, a da se zapaziti da je Aris dobio poslednja tri meča para. Polovinom prošlog meseca sve je okončano sa 0:4, a pre toga u septebru prošle godine sa 3:0. Dakle, Panetolikos u skorije vreme nije znao kako da se odbrani od Arisa.

Od meča Lige šampiona, KOPENHAGEN – MAN. SITI, očekuje se 2&3+ igra. Gvardiolinoj mašineriji niko skoro da nije mogao da umakne. Teška posla su ovo za Kopenhagen koji će se sasvim sigurno više braniti nego nasrtati. Siti nema kadrovskih problema, što Kopenhagenu dodatno otežava zadatak, budući da Danci imaju pet igrača van stroja.

Za kraj, tu je igra 1+I&1+II na utakmici RB LAJPCIG – REAL MADRID. Da Real u Primeri ne grebe ka tituli, a RB Lajpcig nema ovoliko problema u Bundesligi, moglo bi se govoriti i o egalu. Ovako, jako teško može biti Nemcima koji su izgubili tri od poslednjih pet mečeva u nacionalnom šampionatu. Od Ančelotija se očekuje da zaigra ofanzivno na ovom meču i osveti se RB Lajpcigu za poraz iz 2022. kada su ovi klubovi igrali u Grupi F Lige šampiona.

Đorđe Bukvić (2018), mali heroj kome je posvećeno ovo tipovanje uključen je u intenzivni defektološko-logopedski tretman. Od 2021. godine leči se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde su mu ustanovljene dijagnoze: dečji autizam, prožimajući poremećaji razvoja i epilepsija. Sredstva su potrebna za tretmane matičnim ćelijama, laboratorijske analize, suplemente, logopedsko-defektološke tretmane, kao i za hiperbaričnu komoru, za šta je otvoren račun preko Fondacije “Budi human”.

To je sve, a mi uz Uroša Nenadovića želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaUroš Nenadović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara