Humanitarni tiket u podne: Uroš Paunović tipuje za lečenje Nemanje Radojkovića

Vreme čitanja: 3min | čet. 27.10.22. | 11:33

Mladi fudbaler Vojvodine, bira patriotskog keca sa Marakane, a Partizanu poverava duplu šansu

Mladi fudbaler iz Čačka, Uroš Paunović, nedavno je parafirao svoj prvi profesionalni ugovor. Klub u kome želi da se dokaže i izađe na veliku scenu je novosadska Vojvodina, a danas i “Humanitarni tiket u podne”. U slučaju da svi tipovi budu prolazni, potencijalni dobitak kompanija Mozzart će donirati za lečenje Nemanje Radojkovića (1996), čija borba za ozdravljenje zahteva munjevito reagovanje.

Nadamo se da ćemo mu pomoći da se izbori sa malignitetom na mozgu, što je želja Uroša Paunovića, kga smo pitali, kako je čačansku kotlinu zamenio za ravnu Vojvodinu?

Izabrane vesti

„Direktor omladinske škole Lala Duško Grujić posmatrao je moje partije i potom je stigao poziv iz Vojvodine koji sam naravno prihvatio. Parafirao sam profesionalni ugovor na tri godine. Trenutno sam u omladincima, radim sa trenerom Borivojem Filipovićem, ali očekujem, već ove zime, prekomandu u seniorski sastav. Čačansku Aveniju lipa zamenio sam Novim Sadom koji je divan grad za život. Vojvodina je pravi klub za razvoj mladih igrača“, kaže za Mozzart Sport Uroš Paunović, koji je fudbal u Čačku trenirao u Borcu, Slobodi, pa ponovo Borcu, uz kraću pauzu..

Eto, to je sve za početak, odnosno u uvodu za tipovanje koje na prvom paru predviđa duplu šansu X2 na meču PARTIZAN – NICA. Trenutno je najvažnije da je Partizan prvi u Grupi D, i da je neporažen. Sa Nicom je u septembru bilo 1:1, a Petrić je u Humskoj na teren izašao s formacijom 4-2-1-3. Nastavi li Partizan da igra kao tada, ili još bolje kao protiv Kelna, radosti neće biti kraja. Uz to, držimo da je 3:3 u protiv Javora u Mozzart Bet Superligi bila samo epizoda.

Idemo na jedinicu sa meča LACIO – MITJILAND. Sve je na nuli, tačnije na po pet bodova za sve timove u Grupi F. Dakle, svi matematički imaju podjednake šanse. A, sada ono najvažnije, jer Lacio je Midtjiland ujeo kao vuk. U septembru je bilo 5:0 za Dance. Italijani bi da se svete.

Sledi tip X2 sa utakmice UNION BERLIN – BRAGA. Sigurni smo da će biti žestoko, jer ovo je trenutno bitka za drugo mesto u Grupi D. Braga je prošli put bila bolja, a rezultat septembarskog meča bio je 1:0.

Za kraj, imamo jedinicu sa utakmice CRVENA ZVEZDA – TRABZON. Ubedljiva pobeda nad Ferencvarošem donela je prve bodove Crvenoj zvezdi u Grupi H, a onda su Mađari bili jači, (2:1). Milojevićev tim sada je na začelju, a Trabzon ne pamti po dobrom. U septembru je bilo 2:1 za Turke. Zvezda sada mora da navali, ne bi li sustigla Trabzon i Monako koji već imaju šesticu na svom kontu. Neće biti lako, ali ne ni nemoguće da se zarade bodovi na Marakani.

Eto, to bi u kladilačkom smislu bilo sve od Uroša Paunovića, s kojim smo zatim nastavili neformalno ćaskanje.

„Trenirao sam jedino fudbal i za moj napredak zaslužni su treneri Mirko Radovanović i popularni Kastro. Igram na obe krilne pozicije, a veliku zahvalnost dugujem treneru Radovanoviću, čačanskim klubovima, Dušku Grujiću i celoj Vojvodini. Inače, iz Čačka u Voši igraju još Čutović i Vukosavljević“, zaključuje perspektivni Uroš Paunović.

Na kraju, nameće se zaključak, da je nekada Vojvodina slala igrače na kaljenje u Borac, Grujić, Dragićević, Prodanović, Ristovski, Drakulić, Aleksić, Dunđerski, Dragić... Sada je očigledno igrači iz Čačka odlaze u srpsku Atinu, odakle je tipove za “Humanitarni tiket u podne”, poslao naš Uroš Paunović.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Uroš Paunović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Banja Luka. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara