""
""

Humanitarni tiket u podne: Uroš Đurić očekuje iks na derbiju!

Vreme čitanja: 3min | sub. 17.09.16. | 12:00

Potencijalni dobitak poznati umetnik i glumac proslediće za Udruženje paraplegičara Beograda

Široj javnosti poznat je po ulogama u seriji filmova „Mi nismo anđeli“. Magistar likovnih umetnosti, „Anđeo“, Uroš Đurić podržava sve humanitarne akcije, pa tako i MOZZARTOVU „Humanitarni tiket u podne“. Đurić je prepoznao značaj delovanja kompanije MOZZART kao društveno odgovorne firme i istakao da ceni sve što naša kompanija radi na humanitarnom polju. Vrlo rado je sastavio humanitarni tiket za koji se iskreno nada da će biti dobini.

Poznati umetnik tipovanje je započeo sa utakmicom Bundeslige, Dortmund - Darmštat. Borusija je ponizila Legiju u Ligi šampiona, ali je doživela poraz u prvenstvu od RB Lajpciga. Pre toga je vezala tri trijumfa, uz ukupnu gol-razliku, na pet utakmica, od 14:2. Gosti imaju po dve pobede i poraza, uz jedan nerešen ishod. Prosek golova je 3,2. Međusobni skor dva tima je 1:1:0, Dortmund je slavio sa 2:0 i bilo je nerešeno 2:2. Favorit je više nego jasan…
„Igram MOZZARTOVU kombinazziju 1&2+“, kaže za MOZZART Sport Uroš Đurić.

Izabrane vesti

Naredni par istoričar umetnosti odabrao je iz Premijer lige, Mančester Siti - Bornmaut. Građani su u Ligi šampiona bili ubedljivi protiv Borusije M, slavili su sa 4:0. Pre toga su bili uspešni u gradskom derbiju i to im je bila četvrta pobeda u nizu. Prosek golova je 3,4 po meču. Bornmaut igra promenljivo sa malo golova, dva po utakmici. Poraženi su od Milana sa 2:1. Međusobni okršaji su na strani Sitija, 4:0, 5:1.
„Ponovo ću odigrati MOZZARTOVU kombinazziju 1&2+.“

Slikar koji je imao na desetine samostalnih izložbi treću utakmicu je odabrao iz Serije A, Napoli - Bolonja. Napoli je bio uspešan na gostovanju Dinamu u okviru Lige šampiona jer je trijumfovao sa 2:1. Pre toga je bio siguran protiv Palerma, ali i Milana. Prosek golova po utakmici je odličnih 4,2. Gosti su savladali Kaljari, ali ih je Torino zgromio sa 5:1. Međusobni skor je 11-5-9, a u poslednjih pet mečeva Napolitanci su tri puta bili uspešniji, poslednji susret je završen rezultatom 6:0.
„Sad ću probati da odigram samo na golove, 3+, lepo plaća.“

Uroš Đurić je ostavio poslasticu za kraj tipovanja. Večiti derbi, 152. po redu…
„Nije tajna da navijam za Crvenu zvezdu i da sam član Zvezdine Skupštine. Ipak, igraću realno, mislim da će Partizan povesti, a da ćemo mi izjednačiti. Neka bude 1:1. Igram iks“, zaključio je humanitarno tipovanje Uroš Đurić.

Inače, od juče rubrika “Humanitarni tiket u podne” ima novog rekordera. Urednik košarkaške rubrike “Sportskog žurnala” i košarkaški delegat Predrag Miljuš postavio je novi rekord dobitkom od 126.732 dinara čime je na prvoj poziciji pretekao fudbalera Bojana Zajića, koji se zaustavio na granici od 82.922 dinara.

Miljuš je dobitak namenio Domu za nezbrinutu decu “Spomenak” iz Pančeva, a kako je juče tipovao podsetite se OVDE.

Njegovim dobitkom povećala se ukupna suma novca koju donira kompanija MOZZART i sad iznosi 813.414 dinara.

Da se podsetimo na dosadašnje dobitnike u “Humanitarnom tiketu u podne”. To su: košarkaš Stefan Birčević, glumac Bojan Dimitrijević, fudbaler Bojan Zajić, voditeljka Dušica Spasić, plivač Čaba Silađi, voditeljka  Marija Sekulović, novinar Saša Ozmo, fudbaler Slavoljub Srnić, glumac Dragan Mićanović, pevač Ivan Milinković (Legende), glumac Laza Ristovski, košarkaš Marko Simonović, glumica Seka Sablić, funkcioner FSS Mitar Mrkela, frontmen Nevernih beba Milan Đurđević, legendarni rukometaš Mile Isaković, čuveni vaterpolista Aleksandar Šoštar, trener Ljubiša Tumbaković i sad sportski novinar Predrag Miljuš.

Čestitamo!

Piše: Đurđe Mečanin
(djurdje. mecanin@mozzartbet.com)

 


tagovi

Uroš Đurićsportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara