Humanitarni tiket u podne: Vaso Bakočević tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 3min | uto. 24.04.18. | 11:58

MMA borac gađa dobitak ma tiketu sa četiri keca, uz jedan iks!

Juče smo “Humanitarni tiket u podne” otvorili gostovanjem bivšeg NBA košarkaša i sportskog direktora ABA lige Žarka Čabarkape. Danas nastavljamo gostovanjem još jednog sportiste, borca, Vasa Bakočevića koji će biti MOZZARTOV 684. plemeniti kladilac.

Ako niste saznali dobili smo i 116. humanitarnog kladioca, glumca Marka Nikolića, sa pravom, dobitničkom kombinacijom. Kompanija MOZZART će zahvaljujući našem legendarnom glumcu donirati UDUS-u sa još 77.000 dinara, a današnji potencijalni dobitak biće usmeren ka Košu za sreću koji smo pomogli u više navrata.

Izabrane vesti

Kad je društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART u pitanju ističemo neke od poslednjih aktivnosti. Donaciju 400 televizora vojnim zdravstvenim ustanovama na čelu sa VMA. Potom, MOZZART je postao generalni sponzor studentskog sporta na BU. Uskoro se nastavlja akcija “100 terena za jednu igru”. Obnovili smo 56 košarkaških igrališta širom Srbije, nastavljamo do 100. terena. Poznato je da doniramo sportsku opremu klubovima iz manjih sredina, pomažemo fondacije “Budi human”, “Podrži život”, paraolimpijce, košarkaše, rukometaše…Klubove iz Čačka Borac i Železničar uz još mnogo plemenitih aktivnosti i donacija.

Pa da Vasu poželimo sreću!

ODIGRAJ VASOV TIKET

Naš gost se opredelio za utakmice iz Francuske 2, ali i sa Ostrva. Dueli po izboru dobrotvornog kladioca iz Francuske: OSER – REMS, AVR – NANSI i NIM – LORIJAN. Ekipa iz sredine tabele, Oser, dočekuje lidera lige koji je prilično pobegao konkurentima. Rems ima niz od pet uzastopnih i sigurnih trijumfa. Domaći su poraženi u sva tri poslednja duela. Međusobni skor glasi, 2:1:3.

“Plemenito tipovanje započinjem jedinicom na Oser”, kaže za Mozzart Sport Vaso Bakočević i prelazi na sledeći meč iz Francuske.

AVR – NANSI. Istorija međusobnih okršaja je na strani gostiju, 2:4:14. Domaći su u zlatnoj sredini, a Nansi ako želi da opstane u Drugoj ligi mora da dopisuje poene. To je učinio u svojoj poslednjoj utakmci savladavši Oser. Avr je uzeo bod.

I ovde očekujem da bodovi ostanu domaćem sastavu, kec”.

Iz zemlje Galskih petlova treći duel, po želji našeg gosta, je NIM – LORIJAN. Derbi meč jer drugoplasirani igra protiv šestog na tabeli. Nim ima dobar niz, samo je položio oružje pred Sošoom. Gosti su bez datog gola izgubili svoja dva poslednja meča. Istorija je na strani domaćih.

Sad sam ubeđen da neće biti pobednika, odigraću iks”, reči su Bakočevića koji se seli na Ostrvo.

Čempionšip, NOTINGEM – BARNSLI. Međusobni skor je ujednačen, 9:6:10. Poslednje dve utakmice dobio je Forest. Duel timova iz donjeg Doma tabele. Obe ekipe su poražene u svojim poslednjim utakmicama i to sa 2:1.

Prognoziram trijumf domaćih, treći kec”.

DERBI – KARDIF je poslednji meč na plemenitom listiću i još jedan kec. Kardif vodi rat sa Fulamom za drugo mesto na tabeli. Derbi je sedmoplasiran tim i izgubio je svoja tri poslednja duela. Kardif je dva puta dobio. Gosti su deset puta slavili nad večerašnjim rivalom.

Derbi će prekinuti niz poraza, verujem da će doći jedinica”, konstatovao je naš borac Vaso Bakočević.

Naš gost je rođen u Risnu 1989. godine, jedan je od najboljih MMA boraca iz Crne Gore i među najpoznatijim borcima ovog sporta sa prostora bivše Jugoslavije.

Čak 49 puta je izlazio na megdane i uspeo da ostvari 32 pobede, od čega su pola nokauti. Trenutno je u nizu od šest pobeda, a njegov naredni meč održaće se 26. juna u velikoj hali Spensa na promociji organizacije Megdan protiv Bugarina Živka StoimenovaBakočević se borio i u KSW organizaciji koja je jedna od najvećih svetskih uz UFC i Belator.

Važna informacija za Republiku Srpsku:

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Vasa Bakočevića, dobitak će biti doniran i za Udruženje Mozak prijateljstva- Obrok ljubavi u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 2116 ENG 2 Derby - Cardiff ki 1 2,80
Uto 20:45 2121 ENG 2 Nott.Forest - Barnsley ki 1 2,70
Uto 20:00 5118 FRA 2 Auxerre - Reims ki 1 2,75
Uto 20:00 5121 FRA 2 Le Havre - Nancy ki 1 2,40
Uto 20:00 5115 FRA 2 Nimes - Lorient ki X 3,50
Ukupna kvota174,64

***kvote su podložne promenama


tagovi

Liga 2mmaborilački sportovisportsko klađenjehumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara