Humanitarni tiket u podne: Veselin Vujović tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 4min | pet. 06.07.18. | 12:00

Legendarni rukometaš ciljao fantastičnu kvotu 16 na duelu između Brazila i Belgije

Pored rukometa ozbiljno se bavio karateom i košarkom. Obožavao je Mirzu Delibašića i Dragana Kićanovića. Idol mu je bio i rukometaš Zdravko Rađenović sa kojim je uzeo zlato na OI u LA i tako ispunio svoj dečački san. U sećanje je duboko urezana 1986 – ta.  Godina kad je sa reprezentacijom postao planetarni šampion, sa šabačkom Metaloplastikom uzeo sve što je moglo da se uzme te sezone, a izabran je i za sportistu godine. Nikad pre i nikad posle to nije pošlo za rukom ni jednom rukometašu.

Kratko i jasno Mozzartov društveno odgovorni rad danas podržava legendarni Veselin Vujović koji će gostovati u "Humanitarnom tiketu u podne", a od pre par dana preuzeo je kormilo niškog Železničara.

Izabrane vesti

Četvrtfinalnu rundu na SP u Rusiji otvoriće selekcije URUGVAJA i FRANCUSKE. Svakako, reč je o timovima koji su u dosadašnjem delu prvenstva možda prikazali  najkvalitetniji i najlepši fudbal. Što se tiče sastava iz Južne Amerike, veliki podvig načinio je tako što je izbacio aktuelnog evropskog šampiona, Portugal. Ronaldo i družina bili su primorani da polože koplja pred neumoljivim Suarezom i dvostrukim strelcem Kavanijem. Na taj način su pokazali da su skupina igrača sposobna za velika dela. Sa druge strane terena nalaziće se fantastični Galski petlovi, koji su u epskom duelu porazili aktuelnog viceprvaka sveta, selekciju Argentine. Ništa Gaučosi nisu mogli protiv neverovatnog Mbapea, koji ih je prosto demolirao sjajnim individualnim akcijama. Bilo kako bilo, ova utakmica slobodno može da slovi za derbi četvrtfinala Svetskog prvenstva u Rusiji.

,,Odlučio sam da igram prelaz iz iksa u dvojku, verujem da je to pravi izbor“.

I sledeći meč nam stiže sa SP u Rusiji. Verujemo da će biti uzbudljivo na duelu BRAZIL – BELGIJA. Karioke su nakon GG remija sa Švajcarskom nanizale tri trijumfa od po 2:0. Niz Belgije traje čak 23 utakmice, ali se mora reći da su se izabranici Roberta Martineza za dlaku provukli pored Japana, kada su u 94. minutu došli do kapitalnih 3:2, koji vodi direktno na Brazil. Poslednji okršaj ovoga para, pripao je Brazilu koji je slavio sa 2:0. Pobednik meča ide na boljeg iz duela Urugvaj – Francuska. Sa kladilačkog aspekta važno je znati da su sve četiri utakmice Brazila na Mundijalu završile sa 0-2 ishodima, a da je Belgija čak dva puta uletela u 5+ kladioničku statistiku.

Verujem da će oba tima dati po gol u oba poluvremena, GG I & GG II. Fantastična kvota 16”.

Legendarnog Vujovića smo informisali da je naša kompanija samo u plemenitom listiću, uz asistenciju 125 dobitnika, donirala preko sedam miliona dinara na više od 50 adresa u Srbiji. Ako želimo da budemo precizni ravno 7.160. 860, 00 dinara.

Ne smeju  se zaboraviti ni donacije koje su usmerene ka Republici Srpskoj. Pored dobrotvornog tiketa MOZZART ima niz društveno odgovornih aktivnosti.

Ponosni smo na akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 61 košarkaško igralište. Poslednji tereni otvoreni su u čast srpskih reprezentativca Nemanje Bjelice, odnosno, Marka Gudurića. Naredne košarkaške terene Mozzart će obnoviti i svečano otvoriti u Kruševcu, Kragujevcu, Nišu…

MOZZART je generalni sponzor sporta na BU. Donirao je više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora. Poslednja donacija usmerena je za sport u Vojsci Srbije i iznosi fantastičnih 100. 000 evra.

Kompanija Mozzart je učestvovala u akciji “Bitka za bebe”. Bila je naslovni sponzor KLS – a, član sponzorskog pula ABA lige, sponzor je Borca i Železničara… Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije. Akcija se zove “Novi dresovi za nove šampione”. Preko 50 klubova je dobilo našu opremu. Pomažemo fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku “Kolevku”, UDUS, NURDOR, Život…

Jedna od poslednjih aktivnosti, čiji su promoteri bili Dejan Stanković i Saša Ilić, je akcija “Milion razloga za gol” u kojoj je MOZZART, sa po milion dinara, nagradio svaki gol Orlova na Mundijalu. Donacije su otišle za fondaciju “Zajedno za život” odnosno ka udruženju NURDOR.

Bitno obaveštenje za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Veselina Vujovića dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 16:00 4 SP Uruguay - France pk X-2 4,60
Pet 20:00 17 SP Brazil - Belgium tgg ggI&ggII 16,0
Ukupna kvota73,60

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenuitku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČNIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketKlađenje u humanitarne svrhe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara