Humanitarni tiket u podne: Vladimir Anzulović tipuje za lečenje Nikoline Nerandžić

Vreme čitanja: 3min | čet. 03.02.22. | 10:17

Trener košarkaša Zadra očekuje pobedu Sosijedada u Kupu kralja Španije

Novi sportski dan je pred nama, a već više od pola decenije, po istim MOZZART pravilima, uz kompanijski ulog od 10.000 RSD tipujemo u plemenite svrhe. Od ovog momenta s nama je trener košarkaškog pogona Zadra, Vladimir Anzulović koji s četiri umesno odabrana tipa pokušava da pošalje donaciju za lečenje Nikoline Nerandžić (2009), kojoj je dijagnostifikovan hidrocefalus, a zatim i zloćudni tumor na mozgu.

Trener Zadra na sve to odgovara željom da mu pre svega prođe dupla šansa 1X na meču TROFENSE – PORTO II. Šta reći, sem da je reč o srednjim drugoligašima… Porto II je vezao dva poraza, a Trofense u prošlom kolu konačno, posle dužeg vremena uspeo da slavi. Kako bilo čeka nas težak meč para koji je poslednji put remizirao s konačnih 2:2.

Izabrane vesti

Anzulović koji je kao igrač nastupao za Zadar, u sezoni 2006/07, a kao trener do sada je vodio Šibenku, Split i Krku, odmah se latio jedinice na meču REAL SOSIJEDAD – BETIS. Biće tu teške borbe za ambicioznu kvotu 2,15, a mi o paru imamo da kažemo sijaset kladilački korisnih informacija. Naime, nenormalno, neočekivano i sasvim brutalno Betis je u decembru u šampionatu demontirao Sosijedad sa 4:0. Real i sada oscilira u igri, a Betis sa trećeg mesta ima puno pravo da se nada uspehu i u Kupu kralja. Tako stvari stoje na španskom bojištu, mada je neočekivano da Sosijedad ponovo napravi tako drastičan kiks.

Naš današnji gost nije promenio kurs, jer za kvotu 1,75, treba mu jedinica FARENSEA protiv AKADEMIKE. Šta reći, sem da je ovo fenjeraški derbi... Akademika je najgora u ligi, što opravdava tipovanje, baš kao i pobeda Farensea na poslednjem, novembarskom meču para pri konačnih 1:2.

Zagrepčanin koji je karijeru započeo još daleke 1996. Godine, a nosio dres Zrinjevca, Zagreba, Dubrave, Iraklisa, da ne ređamo na samom kraju odvojio je dvojku na meču ATL. BILBAO – REAL MADRID. Skup je to tip, jer vredi kvote 2,35. Naime, Madriđani će sada pokušati da iskoriste rano ispadanje Barse, branioca pehara i rekordera sa 31 titulom u Kupu Kralja, i nastojati da se popnu na tron turnira za koji kroz istoriju nisu mnogo marili. Čak je i predstojeći rival Bilbao uspešniji u Kupu kralja sa 23 krune, dok ih Blankosi imaju 19. Interesantno, dva istorijski važna španska tima nikada se nisu sastala u četvrtfinalu kupa.

I to bi bilo to od Vladimira Anzulovića, trenera Zadra čiji puleni su nakon poraza od Partizana savladali Krku i izgubili od čačanskog Borca. U svakom slučaju, nisu to tako loši rezultati s obzirom da je baš on na kormilo tima došao kako bi spasao sezonu. Želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Anzulović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja “Arta” iz Bijeljine. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaanzulovicKK Zadar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara