Humanitarni tiket u podne: Vladimir Matijašević tipuje za Fondaciju “Novak Đoković”

Vreme čitanja: 3min | uto. 13.12.22. | 11:31

Pobede Argentine na mudijalskom, a Zvezde na evroligaškom frontu, na meti su sportskog direktora Čukaričkog

Za Vladimira Matijaševića, zna se - on je alfa i omega, mozak selekcije i dovođenja kvalitetnih pojačanja u Čukarički. I ove zime će raditi kako bi Brđani proleće u Mozzart Bet Superligi Srbije dočekali spremni, a u međuvremenu, priključiće se društvu odabranih. I njemu je dobitak zagarantovan na iznos uplate od 10.000 dinara, a Matijašević je s tim u vezi odlučio da u mundijalskom režimu potencijalni dobitak prosledi Fondaciji “Novak Đoković”.

Na tiketu se izdvaja jedinica Argentine na meču sa Hrvatskom, te jedinica Zvezde na evroligaški način.

Izabrane vesti

Ali, da ne idemo sami ispred sebe, pođimo od meča CRVENA ZVEZDA – ŽALGIRIS. Crveno-beli su u seriji od devet vezanih pobeda, od kako je na Mali Kalemegdan stigao trener Duško Ivanović. Zvezda tako duplo kolo dočekuje kao tim u najboljoj formi. Utisak je da je sastav iz Kaunasa posle prošlosezonskog debakla uspeo da se vrati na pravi kolosek sa Kazisom Maksvitisom na klupi. Ponovo litvanskog velikana krasi čvrstina, pogodio je sa stranim igračima, pošto su se Kinan Evans i Kevarijus Hejs istakli kao vrlo bitni igrači od samog starta.

Matijašević zatim bira jedinicu, baveći se utakmicom dana. Naravno, jer u Kataru se sastaju ARGENTINA i HRVATSKA. Uloga favorita, bez dileme, ide na pleća južnoameričke selekcije. I to apsolutno odgovara Hrvatima. Četa Zlatka Dalića će vrebati svoju šansu iz prikrajka, kao protiv Brazila, a tada je ubedljivo najopasnija. Najveća snaga Hrvatske biće, dakle, ta rasterećenost. Hrvatska i Argentina dva puta su se sastajale na svetskim šampionatima. U Francuskoj 1998. bilo je 1:0 za Južnoamerikance, pre četiri godine u Rusiji usledio je žestok revanš Vatrenih - 3:0.

Sa meča ASVEL LION - PARTIZAN MOZZART BET, čekamo tip H2 (-2,5). Crno-beli su u seriji loših rezultata. Dobili su samo jedan od poslednjih sedam mečeva, posle poraza u derbiju za vikend su pali i u Ljubljani protiv Cedevite Olimpije. Na Lion odlaze sa imperativom pobede, ali ih čeka protivnik osokoljen trijumfima nad Barselonom i Parizom. Nando De Kolo je srušio Katalonce poenima u poslednjim sekundama, dok su u domaćem prvenstvu prosto pregazili sastav iz prestonice sa 94:60.

Naš današnji gost, tipovanje završava u Evroligi. Odigrao je dvojku na utakmici VALENSIJA – PANATINAIKOS. Usuđujemo se da kažemo da je tipovanje opravdano, zapravo potkovano pošto su Grci u seriji od četiri pobede. Nisu dugo videli Valensiju, pa ipak imaju pravo da se nadaju da će se sa neugodnog gostovanja vratiti s još jednom pobedom.

I, to bi bilo to od Vladimira Matijaševića koji će se u prelaznom roku potruditi da pronađe zamene za povređenog Darka Pušakrića, kao i za Srđana Mijailovića i Bojana Roganovića koji nisu više na spisku kadrovaca Čukaričkog. Uz to, Brđani kreću u rekonstrukciju stadiona, pa će za Matijaševićevu ekipu biti puno velikog posla u budućnosti.

Inače, naš današnji gost, rođen je u Čačku, a fudbalsku karijeru započeo je kao igrač Mladosti iz Lučana. Nastupao je i u dresu Vojvoine, AEK-a, Crvene zvezde i Železnika. Bitno je reći da je Vladimir Matijašević obavljao posao sportskog direktora i u FSS-u, što znači da je upravo on jedan od trenutno naših najbolje upućenih ljudi iz ove branše.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Vladimir Matijašević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu Republike Srpske. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

Pišu: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

sportsko klađenjehumanitarni tiketbet analizaVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara