""
""

Humanitarni tiket u podne: Vule Avdalović tipuje za Tiršovu

Vreme čitanja: 4min | uto. 05.12.17. | 12:00

Poznati košarkaš odigrao je 3+ na Benfiku i Bazel

Današnji decembarski zagarantovani dobitak plemenite akcije kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ rezervisan je za Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj ulici, a po želji bivšeg srpskog košarkaša i reprezentativca Vukašina Vuleta Avdalovića.

Izabrane vesti

Ovaj vrsni plejmejker je košarku zaigrao u timu Partizana gde je proveo sedam godina. Nakon toga, punih pet godina igra u Španiji, nastupajući za Valensiju, a potom i za Alikante. Pirinejsko poluostrvo je zamenio regionom francuske Loare, gde je igrao za Šole. Ukrajniski košarkaški klub Donjeck je bio njegova sledeća destinacija. Posle godinu dana zaigrao je za nemačku Albu.

S Partizanom je osvojiio četiri titule prvaka države, a u sezoni 2004/05. je bio i kapiten. Prvu zlatnu medalju s mladom reprezentacijom osvojio je 2001. godine na Univerzijadi u Kini. Za Plave je u dresu seniora nastupao na EP 2003, OI 2004, EP 2005. i SP 2006. godine. Treneresku karijeru je započeo u Partizanu kao pomoćni trener. Trenutno je pomoćnik u ekipi Mega Bemaks.

S obzirom na to da u ovom mesecu, mesecu radosti i darivanja kompanija MOZZART poklanja zagarantovanih 30.000 dinara, uz Vuletovu pomoć ćemo pokušati da taj iznos uvećamo.  Po želji našeg plemenitog kladioca, novčana sredstva će biti usmerena Dečjoj bolnici u Tiršovoj.

Plemeniti listić je dosad imao preko 540 poznatih učesnika, sportista, trenera, glumaca, muzičara, novinara, pisaca... Tačno 75 dobrotvornih kladioca imali su dobitak pa je kompanija MOZZART donirala ravno 4.947.815 dinara.

Još malo pa prelazimo pet doniranih miliona na preko 50 adresa u Srbiji, a od nedavno dobici idu ustanovama i u Republici Srpskoj!

Pored „Humanitarnog tiketa u podne“ kompanija MOZZART ima niz društveno odgovornih akcija. Tu je, između ostalog, i fenomenalna akcija „100 terena za jednu igru“ u kojoj obnavljamo 100 košarkaških igrališta širom Srbije.

Vraćamo se plemenitom listiću i današnjem humanitarnom kladiocu Vuletu Avdaloviću koji će pokušati da uveća zagarantovani iznos od 30.000 dinara. Srećno!

Naravno da se Avdalović opredelio da okuša sreću sa utakmicama Lige šampiona. Prvi meč, BENFIKA – BAZEL. Portugalci su bez boda u grupi A, sa jednim datim golom. Gosti imaju deficit od tri poena u odnosu na vodeći Junajted. Švajcarci su u sjajnoj seriji od pet pobeda. Domaćima očigledno bolje ide u  ligi Portugala. Derbi s Portom su odigrali bez golova. Međusobni skor dva rivala glasi 1-1-1, uz napomenu da je Bazel petardom isprašio protivnika u poslednjem okršaju.
„Na utakmicama Bazela dolazi dosta golova, a verujem da će Benfika poželeti revanš za poslednji visok poraz i igram 3+“, kaže za MOZZART Sport Vule Avdalović  i nastavlja plemeniti listić.

PREPIŠI VULETOV TIKET

BAJERN – PSŽ, derbi meč B grupe, dana i kola Lige šampiona. Parižani na čelnoj poziciji imaju tri boda više od Bavaraca. Bajern je imao poraz od Prinčeva, što je skupo koštalo Ančelotija, a potom su usledile dobre partije. Sjajan niz PSŽ-a od 21 utakmice u kojoj nije osetio gorčinu poraza prekinuo je za vikend Strazbur trijumfovavši sa 2:1. PSŽ ima bolju međusobnu statistiku, 5-2.
„Zbir golova u prvom poluvremenu biće najmanje dva.“

Vule se na trećem paru opredelio za prelaz. Duel ROMA – KARABAG. Čelsi, Roma i Atletiko su trenutno na dva boda razlike u grupi C. Rimljani večeras imaju imperativ trijumfa. Vučica je u poslednje vreme kiksnula jedino protiv Atletika. Karabag igra dobro u Premijer ligi Azerbejdžana, ali je poražen od Čelsija sa 4:0.
„Verujem u Romu i igram prelaz iz keca u kec.“

Došlo je vreme i za MOZZARTOVU kombinazziju. BARSELONA – SPORTING, utakmica grupe D u kojoj Barsa vodi sa tri boda više od prvog pratioca. Katalonci su bili u seriji trijumfa, ali su im se dogodili Juve, Valensija i sad Selta, sve remiji. Sporting je nanizao četiri trijumfa. Istorija kaže 3-0-0 za Barsu.
„Kec, uz 3+.“

Vule je Humanitarni tiket zaključio još jednim prelazom na OLIMPIJAKOS – JUVENTUS. Grci imaju bod u grupi, Italijani sedam više. I za tim iz Pireja važi da su bolji kod kuće nego u Evropi. Juve se vratio u formu posle poraza od Sampdorije. Statistika kaže 1:0:4, a Stara dama jednom je slavila čak sa 7:0.
„Idemo opet prelaz, iz dvojke u dvojku“, zaključio je dobrotvorni listić Vule Avdalović koji će dobitak usmeriti ka Tiršovoj.  

Veoma važna napomena za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg dobrotvornog kladioca Vuleta Avdalovića dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica Kuća njege Sandić, Prnjavor, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 20:45 6401 Benfica - Basel ug 3+ 1,85
Uto 20:45 6403 Bayern - PSG 1ug 2+ 2,05
Uto 20:45 6405 Roma - Qarabag pk 1-1 1,30
Uto 20:45 6407 Barcelona - Sporting kmb 1&3+ (4.5) 1,67
Uto 20:45 6408 Olympiakos - Juventus pk 2-2 1,93

* Kvote prikazane na grafici bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tikettiket u podneVule Avdalović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara