Humanitarni tiket u podne: Živorad Žika Nikolić tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 4min | sre. 14.07.21. | 11:25

Poznato TV lice, čeka kvotu 10,64

Ako je šarenica, pa još na malom ekranu, onda to mora da je “Žikina šarenica”. Bez dvoumljenja, Živorad Žika Nikolić kao simbol jedne ere TV novinarstva, formatom svoje emisije ostavio je neizbrisiv trag u televizijskom etru, pa ga sa zadovoljstvom zovemo u redove “Humanitarnog tiuketa u podne”. On, glavom i bradom danas tipuje za pomoć Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine “Zvečanska”, a MOZZART mu u tu svrhu na raspolaganje stavlja 10.000 dinara uloga.

Pa neka je sa srećom Žiki Nikoliću koji se trenutno, nakon letnje pauze sprema da nas od jeseni opet s malih ekrana vodi kroz uzbudljive priče naših gradova i sela. On na startu otvara igru uz meč ALAŠKERT – KONA`S KVEJ, precizno iz kvalifikacija za Ligu šampiona. Prva utakmica okončana je sa 2:2. Alaškert je pre toga jako dobro igrao, tako da kod kuće uz sve pogodnosti domaćeg terena može da se nada povoljnom ishodu. Fudbalerima iz Velsa, koji istini za volju imaju aktivan rezultat ne piše se dobro, nastavi li Alaškert da se mota oko njihovog gola, kao na prvom meču.

Izabrane vesti

“Neka bude 3+”, poručio je Žika Nikolić, rođen 1950. godine u selu Jasikovica kraj Trstenika, u mestu kome se i sada rado vraća, sanjajući još uvek velike snove, diveći se običnom čoveku, zemljoradniku kakav je bio i njegov otac.

Sledi utakmica NEFČI BAKU – DIN. TBILISI. Nefči iz prvog susreta vuče kapitalnih 1:2. To znači da Dinamo Tbilisi mora da juri rezultat u gostima, što može da bude mač s dve oštrice, budući da je tim iz Bakua poznat kao neugodan domaćin. Ipak, podvig iako rizičan, nije nemoguć s obzirom igru koju je Dinamo pokazao na prvom meču, kada je preko pedeset procenata vremena držao loptu u nogama, a imao pet šuteva u okvir gola.

„Još jednom 3+“...

Životni moto prema kom Živorad funkcioniše je: „Ovaj dan je jedinstven u životu, učini najviše. Sutra je novi dan“! Lepo sročeno, a danas je ne njegovo meniju ulaganje maksimalnog napora da se dođe do dobitnog tipa i na susretu LEGIJA – BODO GLIMT. Bodo je prvu utakmicu dobio sa 2:3, a već u prvom poluvremenu došlo je GG3+ tipovanje. I statistika je bila egal, što pored poseda lopte dokazuju i po tri šuta u okvir gola. Treba razmisliti, utakmica će sigurno biti puna naboja, a nešto više golova najavljuju otvorene karte, odnosno totalni fudbal koji treba da odluči ko ide dalje.

“Verujem u pobedu domaćina”, poručio je naš današnji gost, nadajući se prolasku kvote 2,00.

Za kraj, utakmica KVINS PARK – MADERVEL. Tek je počelo, a Madervel je zabeležio poraz. Da se vidaju rane, tu je Kvins Park, tim koji je nekada po tradiciji gubio mečeve para. Dakle, gosti bi po sastavu trebali da su u prednosti, a da li će to dokazati i na terenu, videćemo nakon meča u Glazgovu.

“Igru zatvaram jednom dvojkom”.

Hvala Živoradu Žiki Nikoliću na trudu i uloženom vremenu. Nadamo se da će nas njegov čin MOZZART plemenitosti dovesti do novog dobitka u okviru akcije kroz koju je do sada prošlo ravno 20.252.657 dinara.

A, o njegovoj karijeri ne moramo mnogo da pišemo. Svi znamo ko je, i šta je Živorad Nikolić, koji je još 2015. godine proslavio veliki jubilej “Žikine šarenice”. Iako ima više od trideset godna radnog staža, nikada nije napisao molbu za posao. Posle profesorskog posla u srednjoj školi, počeo je da radi u „Vrnjačkim novinama“, a zatim i na Radiju Vrnjačka Banja, na koji ga je pozvao prijatelj iz srednjoškolskih dana.

Na Radio Beograd dolazi takođe bez konkursa, a nekoliko godina kasnije, kao gost u radio-emisiji, koju je vodio, pojavio se Sergej Šestakov koji je u to vreme bio glavni urednik Beogradskog programa RTS-a. Nakon te emisije njih dvojica su pili kafu, a Šestakov je upitao Žiku želi li da pređe na televiziju. On je pristao, a nakon mesec dana se u Jutarnjem programu otvorilo se mesto i on je prešao na Televiziju Beograd. To se dogodilo 1986. godine, a Žika je rad na televiziji započeo u redakciji, u kojoj je i godinama kasnije nastavio da radi.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Žika Nikolić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji, potencijalni dobitak proslediti na adresu Humanitarnog udruženja „Negovatelj“, Banja Luka kvota je dakle ista i iznosi 10,24, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja “Humanitarnog tiketa u podne”!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je meč odigran u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota jedan.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara