Humanitarni tiket u podne: Zoran Gajić tipuje za Univrzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj

Vreme čitanja: 6min | sre. 12.09.18. | 12:00

Predsednik OSS pokušao i sa jedinicom na Osasunu!

Nakon legendarnog Blaža Sliškovića, košarkaške reprezentativke Srbije Aleksandre Crvendakić društveno odgovorno poslovanje kompanije MOZZART ove sedmice podržava i prvi čovek OSS Zoran GajićGaja danas namerno sastavlja MOZZART – ov plemeniti listić jer naši trofejni odbojkaši upravo večeras igraju svoju prvu utakmicu na SP koje se održava i u Bariju.  Rival je selekcija SAD – a, meč počinje u 20.30 časova kao i sutrašnji protiv Kameruna. U grupi C izabranici Nikole Grbića igraće još protiv Tunisa, Australije i Rusije. Predsednik srpskog odbojkaško Saveza potencijalni dobitak usmerava za dečju bolnicu u Tiršovoj!

Srećno našim odbojkašima na večerašnjoj premijeri, ali i u dobrotvornom tipovanju prvog čoveka srpske odbojke! 

Izabrane vesti

Današnji humanitarni tiket otvaramo utakmicom Idv kupa, KOVENTRI – ARSENAL U21. Domaća ekipa u ovaj susret ulazi nakon trijumfa protiv Oksford junajteda u okviru Engleske 3. Tobžije u jednako dobrom raspoloženju iščekuju okršaj sa Koventrijem pošto su na prethodnom meču bili bolji od ekipe Aston Vila U21. Ovo će biti prvi okršaj ova dva rivala, a favoriti na papiru su ''Nebesko plavi''. Mozzartov dobrotvorni kladilac smatra da će na ovom meču biti postignuto dosta golova, pa se u skladu sa svojim osećajem odlučio za pogotke.

“Tri plus”.

Sledeći par je meč Kupa Kralja, OSASUNA – REUS. Oba tima su predstavnici La Lige 2. Međusobni bilans rivala do sada je neutralan, a jasan pokazatelj su dve nerešene utakmice koje su završene oba puta bez pogodaka.  Koliko su timovi izjednačeni pokazuje i njihov trenutni plasman u drugoj ligi Španije, u kojoj su osvojili po četiri boda.

Prednost u ovom duelu daje se Osasuni zbog domaćeg terena. Isto mišljenje deli i humanitarni kladilac.

„Ekipe su sličnog kvaliteta, nijanse će odlučivati, međutim, moj favorit će biti Osasuna, pa igram 1“.

I dalje ostajemo na Pirinejima, naš poznati gost odabrao je meč SARAGOSA – DEPORTIVO LA KORUNJA. I ovoga puta rivali su članovi La Lige 2, za koje možemo reći da su jedni od najjačih u tom rangu takmičenja. Očekuje se izuzetno tvrd susret, sa puno borbe i malo golova. Nema sumnje da će i jedni i drugi biti izuzetno motivisani. I istorija međusobnih okršaja govori da se konačan ishod kada su u pitanju susreti ovih klubova nikada ne može sa preciznošću predvideti.

“Videćemo kakav nas krajnji rezultat očekuje, a moj izbor pao je na broj golova, 0-2”.

I sledeća za analizu je utakmica španskog kupa u kojoj će se odmeriti KORDOBA i HIMNASTIK. Biće ovo tek prvi duel u kupu, koji navedeni timovi dočekuju u veoma nezgodnom trenutku. Naime, oba rivala igraju veoma loše u ligama, i već duže vreme ne znaju šta znači pobediti protivnika. Sve u svemu, meč koji je pred nama prava je prilika da jedan od timova konačno izađe iz lošeg ritma u kom se nalazi. Koji će to sastav biti, ostaje da se vidi večeras.

,,Nadam se da će nerešen rezultat biti ili na poluvremenu ili na kraju utakmice“.

Iz tople Španije selimo se u hladnu i daleku Švedsku, gde će se sastati timovi GAIS i VARNAMO. Domaćin u poslednje vreme igra po principu toplo-hladno i nikako ne uspeva da uđe u pravi ritam. Zbog toga polako, ali sigurno, kaska za timovima iz gornjeg dela tabele. Na drugoj strani terena biće Varnamo, ekipa koja u poslednjih pet kola prosto doživljava renesansu. Nakon očajnih rezultata uspeli su da vežu tri pobede, uz dva remija. Ipak, to još uvek nije dovoljno da bi se odlepili od timova sa dna.

,,Sada sam odlučio da odigram GG3+, verujem da je to pravi izbor“.

Zoran Gajić je rođen 28. decembra 1958. u Pančevu. Gaja je magistar odbojke. Od 1988. do 1993. bio je asistent za odbojku na Fakultetu za fizičku kulturu u Novom Sadu, od 2000. do 2002. godine profesor odbojke na Fakultetu za trenere u Beogradu, a 2015. je bio predavač na predmetu Odbojka na Fakultetu za trenere u Novom Sadu.
U okviru rada na edukaciji trenera, Zoran Gajić je držao predavanja na seminarima u Jugoslaviji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Grčkoj, Turskoj, Rusiji, Iranu i Mađarskoj, na teme od početne obuke odbojkaške tehnike do rada sa vrhunskim ekipama. Kao prvi trener muške seniorske reprezentacije Jugoslavije osvojio je 9 medalja, 2 zlatne, 2 srebrne i 5 bronzanih. Zlatne medalje uzeo je na Olimpijskim igrama 2000. u Sidneju (Australija) i Evropskom prvenstvu 2001. godine u Ostravi (Češka).

Pored reprezentacije Jugoslavije, čiji je prvi trener bio od 1995. do 2002. godine, bio je prvi trener seniora Rusije u periodu 2005–2006. i prvi trener seniora Irana od 2007. do 2008.
Sa reprezentacijom Rusije osvojio je zlatnu medalju u Evropskoj ligi 2005. u Kazanju (Rusija), srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2005. u Rimu (Italija) i bronzanu medalju u Svetskoj ligi 2006. u Moskvi (Rusija). U klupskoj karijeri, Zoran Gajić je osvojio 8 titula prvaka Jugoslavije, Grčke, Turske, Rusije i Azerbejdžana, i 3 titule pobednika Kupa Jugoslavije, Grčke i Turske. Zoran Gajić je od 1989. do 1993. bio prvi trener Vojvodine iz Novog Sada, sa kojom je 1992. osvojio “duplu krunu”: Prvenstvo i Kup Jugoslavije, a 1993. drugu titulu prvaka Jugoslavije.

Gajić je 2011. i 2012, a zatim i od 2014. trener azerbejdžanske Rabite iz Bakua sa kojom je ostvario najveći uspeh u istoriji kluba 2011. godine, kada je postao klupski prvak sveta na Svetskom prvenstvu u Dohi (Katar). Gajić je sa Rabitom osvojio dve titule prvaka Azerbejdžana, 2012. i 2015. Još jedan stepenik u briljantnoj karijeri našeg današnjeg plemenitog kladioca je izbor na mesto prvog čoveka OSS. Za  kraj humanitarnog tiketa par rečenica o društveno odgovornom poslovanju kompanije MOZZART.

Veliki odjek u javnosti ima naša akciju “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 65 košarkaška igrališta. MOZZART – ov karavan stigao je i do Doboja, a promoter je bio srpski reprezentativac Ognjen KuzmićNedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji” kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. KMF Borac iz Čačka dobio je dve Mozzartove garniture. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Pomažemo humanitarne fondacije Podrži život, Budi human, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji otišlo je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kompanija  je podržala i najveći festival pisaca za decu u Srbiji “Vitezovo proleće”, a nagrada za kompaniju je stigla u vidu Zlatne povelje. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Inače, na listi dobitnika Humanitarnog tiketa u podne vodi novinar i pisac Vanja Bulić sa iznosom od 351.025 dinara koje je Mozzart po Vanjinoj želji donirao Zavodu za vaspitanje dece i omladine Beograd. Glumac Branislav Trifunović je postao 117. dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne sa fantastičnih 326.300 dinara koje je namenio fondaciji Podrži život.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak i Duško Pijetlović.  Dakle, dvadesetjedan član kluba 100.000. Sa 132. plemenitim dobitnikom, Borom  Đorđevićem, Mozzart je donirao 7.722.960, 00 dinara. Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Bitna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg poznatog gosta Zorana Gajića, dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica Sunce, Rogatica. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2342 ELDVK Coventry - Arsenal M21 ug 3+ 1,55
Sre 19:00 5418 ŠVE 2 GAIS - Varnamo tgg gg3+ 1,92
Sre 20:00 4073 ŠPA K Osasuna - Reus ki 1 1,55
Sre 21:00 4074 ŠPA K Zaragoza - La Coruna ug 0-2 1,55
Sre 22:00 4076 ŠPA K Cordoba - Gimnastic šns kiXVppX 1,70
Ukupna kvota12,15

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaZoran Gajić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara