Humanitarni tiket u podne: Zoran Pajić tipuje za Sigurnu kuću na Novom Beogradu

Vreme čitanja: 4min | ned. 11.02.18. | 11:20

Srpski glumac i voditelj veruje u Inter pa je odigrao jedinicu!

U današnjem, 612. izdanju plemenite akcije kompanije Mozzart, „Humanitarni tiket u podne“, tipovaće glumac i voditelj Zoran Pajić. On je rođen u Požarevcu, 1981. godine, a glumu je završio na Akademiji umetnosti Braća Karić. Diplomirao je u klasi profesora Predraga Ejdusa, predstavama „Viktor, ili deca na vlasti“ i „Audicija“, a u režiji profesora Vladimira Jevtovića.
 
Debitovao je 1998. godine u TV drami „Svirač“, potom je glumio u serijama „Jelena“, „Karađorđe i pozorište“, „Bela lađa“, „Jesen stiže, dunjo moja“, „Ruža vjetrova“,  kao i u filmovima „Bledi mesec“, „Koriolan“. Pored glume, bavi se i poslom voditeljskim pozivom.
 
U seriji „Istine i laži“ koja se premijerno prikazuje na TV Prva, igra jednu od glavnih uloga. Šta će se događati sa Nikolom Isidorovićem, koga u ovoj seriji tumači naš humanitarni kladilac, gledaćemo u narednim epizodama, a da li će Zoran Pajić uspeti da osvoji tiket za Sigurnu kuću saznaćemo već večeras. Srećno, Zorane!!!

ODIGRAJ TIKET ZORANA PAJIĆA

Izabrane vesti

Prva utakmica na današnjem dobrotvornom listiću dolazi sa Ostrva, ASTON VILA - BIRMINGEM. Meč 31. kola Čempionšipa u kome se sastaju trećeplasirana Vila i gost koji je u donjem domu lige. Domaći imaju seriju od četiri trijumfa, dok je gost posle četiri pozitivna ishoda doživeo poraz. Istorija kaže 8:6:5.
„Plemeniti tiket otvaram jedinicom na Aston Vilu“, kaže za Mozzart Sport srpski glumac Zoran Pajić koji se sad seli u Premijer ligu.

Duel, HADERSFILD - BORNMUT. Međusobni skor je prilično ujednačen 6:8:5. Domaći su u crvenoj zoni, a gosti u zlatnoj sredini. Hadersfild je dobio svoj poslednji susret, nakon produžetka, dok Bornmaut ima tri trijumfa, po remi i poraz.
„Domaći moraju da beže iz opasne zone, pobeda ili remi, pa igram jedan, iks“.

Zoran Pajić se na plemenitom listiću preselio na Čizmu, INTER - BOLONJA. Milanezi kasne bod za pozicijom broj tri gde su Rimljani. Bolonja je trenutno sigurna u sredini tabele. Zaista interesantno, Inter ima pet poslednjih remija od kojih su četiri okončana rezultatom 1:1. Napoli i Fjorentina su dobili Bolonju. Istorija je na strani Intera, 24 puta je tukao rivala.
„Verujem u Neroazure i igram jedinicu“.

Srpski glumac otišao je nešto južnije, u Grčku i odabrao je meč AEK - ASTERAS. Međusobni skor je ujednačen, 7:3:7. AEK je fenomenalan ima 21 utakmicu u nizu bez poraza. Asteras je u poslednja dva susreta remizirao. 
„Ne bih da ja prekidam niz AEK-a i zato još jedan kec“.

Iberijsko poluostrvo, Portugalija, i duel ŠAVEZ - PORTO. Na prvu se zna ko je favorit. Porto je lider sa dva boda više od Benfike i Sportinga. Domaći su visoko kotirani, šesti, ali sa 20 bodova manje od Porta. Šavez na pet utakmica ima skor 2:2:1. Porto nije izgubio u seriji od 23 utakmice. 
"Probaću sa kombinacijom dvojke i golova, 3+“.

Nikola Isidorović iz serije „Istine i laži“ veruje da će u Bundesligi na utakmici VERDER - VOLFZBURG biti golova. Oba sastava su izgubila svoje poslednje okršaje. Verder ima bolji skor 21:8:17.
„Gol-gol“.

I ukoliko budemo čekali poslednji meč na plemenitom tiketu to će biti okršaj LION - REN. Olimpik malo kasni za Monakom i Marseljem. Gosti su tačno na sredini tabele. Lion je u Kupu dobio Monpelje, Ren je poražen u poslednja tri duela. 
„Kombinujem prelaz iz jedan u jedan sa golovima, dva plus“, konstatovao je glumac i voditelj Zoran Pajić koji će dobitak usmeriti za jednu od sigurnih kuća.

Kompanija MOZZART se ponaša kao sve društveno odgovorne kompanije. Inače, smo regionalni lideri u svojoj branši.

Učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Prošle godine donirali smo aparate za ispitivanje sluha, takođe za naše najmlađe sugrađane.

Obnavljamo 100 košarkaških terena u Srbiji u akciji “100 terena za jednu igru”. Stigli smo do 56. igrališta. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…Teren na Novom Beogradu otvorio je predsednik košarkaškog Saveza Predrag Danilović, u Novom Sadu Milan Gurović po kome je teren i poneo ime.

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima iz cele Srbije i to u akciji „Novi dresovi za nove šampione“. Poslednja donirana dva kompleta sportske opreme dobio je FK Ovčar iz Markovice kraj Čačka.

Pomažemo naše zlatne vaterpoliste, rukometaše, džudiste, karatiste, paraolimpijce... Potom, košarku u Srbiji i regionu. Bili smo naslovni sponzori KLS lige Srbije, članovi sponzorskog pula ABA lige. Sponzorišemo i doniramo čačanske klubove Borac i Železničar. 

Pomažemo fondaciju “Podrži život”, subotičku “Kolevku”, fondaciju “Budi human”…

Nastavljamo sa akcijama o kojima smo govorili. Novost je donacija 1.500 televizora s naših uplatno-isplatnih mesta koje ćemo rasporediti u saradnji sa Ministarstvom zdravlja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Kompanija MOZZART donirala je 72 televizora školama na teritoriji Školske uprave Zrenjanin. Mozzart će donirati ukupno 670 televizora i na taj način pomoći unapređenju rada obrazovnih ustanova u Srbiji, jer su aparati pre svega namenjeni opremanju kabineta za informatiku.

Kraja, dakle nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije Mozzart.

Još jedna bitna informacija za Republiku Srpsku:
 
Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Zorana Pajića, dobitak će biti doniran i za Dom za penzionere i stara lica Prijedor u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 13:00 2021 ENG 1 Huddersfield - Bournemouth ds 1X 1,57
Ned 13:00 2112 ENG 2 Aston Villa - Birmingham ki 1 1,85
Ned 17:00 4106 POR 1 Chaves - Porto kmb 2&3+ 1,97
Ned 21:00 5031 FRA 1 Olympique Lyon - Rennes kmb 1-1&2+ 2,00
Ned 16:15 5205 GRČ 1 AEK - Asteras Tripolis ki 1 1,35
Ned 18:00 3013 NEM 1 Werder - Wolfsburg tgg gg 1,82
Ned 15:00 1018 ITA 1 Inter - Bologna ki 1 1,40
Ukupna kvota39,36

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Klađenje u humanitarne svrhehumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara