Humanitarni tiket u podne: Zoran Savić tipuje za NORBS

Vreme čitanja: 5min | sre. 23.02.22. | 11:32

Sportski direktor Partizana nada se dobrotvornom dobitku od 127.300 dinara

Kao i svi dečaci počeo je sa fudbalom. Bio je golman, ali je na godinu dana prekinuo sa fudbalskim treninzima. Potom je izrastao, a drugari su ga povukli na košarkaška igrališta. U to vreme veliki majstor bio je Mirza Delibašić koga je naš današnji plemeniti kladilac posebno voleo. Naravno, kao i Dragana Kićanovića. Od sportskih događaja koji su Zoranu Saviću ostali u posebnom sećanju pominjemo tri utakmice. Iz Pariza, meč Jugoplastika – Barselona, kad je sa Splićanima osvojio još jednu titulu prvaka Evrope. Potom, Svetsko prvenstvo u košarci koje se 1990. godine održalo u Argentini. U finalu smo bili bolji od SSSR – a. Treći događaj je Fajnal – for iz Barselone kad je sa Milanom uzeo trofej. Bio je proglašen za najboljeg igrača finala, a Milanu je to bila prva titula koja se uvek pamti.

Kada smo svojevremeno sportskog direktora Partizana upitali za životni i sportski moto za Mozzart Sport je odgovorio: “Ništa nema bez rada. Koliko uložiš toliko ti se vrati. Nešto ima u talentu, ali to je samo petina uspeha. Iskustvo mi govori da je samo pet odsto sportista ekstra talentovano, možda i manje. Takvi mogu do uspeha zahvaljujući svom talentu”, kazao je Savić.

Izabrane vesti

Da krenemo sa plemenitim tipovanjem od Premijer lige VOTFORD – KRISTAL PALAS. Gosti imaju 26 bodova, osam više od rivala. Od poslednjih rezultata ostvarili su trijumf, dva remija pa su doživeli poraz od Čelsija. Domaći imaju nerešen ishod, poraz i poslednje pobede nad Brajtonom i Vilom. Međusobni odnos glasi 16:11:20. Votfordu izostaju dvojica, Kristal Palasu trojica igrača.

“UG 2 – 3”.

Ostajemo na Ostrvu jer LIVERPUL dočekuje LIDS. Redsi imaju bolji međusobni skor, 17:4:6 i najubedljiviji trijumf sa 5:0. Liverpul je u seriji od devet pobeda i jednog remija. Na poslednjih pet utakmica gosti su ostvarili jednu pobedu, jedan remi i doživeli tri neuspeha, poslednji od Junajteda, 4:2. Lids prilično oslabljen ulazi u duel, a Liverpul neće propustiti priliku da pred duel sa Čelsijem osvoji još tri boda.

“UG 3+”.

Naš dobrotvorni kladilac, koji potencijalni dobitak namenjuje za Nacionalnu organizaciju za retke bolesti Srbije jer je poslednji dan februara svetski dan retkih bolesti, vodi nas na dve utakmice elitnog takmičenja. Liga šampiona i duel osmine finala ATLETIKO Madrid – MANČESTER JUNAJTED. Jorgandžije su izgubile od Barse, dobile jedan meč pa ponovo doživele poraz da bi se u poslednjoj utakmici iskupile, pobeda od 3:0 nad Osasunom. Đavoli imaju dva nerešena ishoda pa dva trijumfa. Rivali nekompletni ulaze u meč, a poznavaoci prilika očekuju neizvestan meč.

“KMB I1-3&II1-3”.

Dobrotvorno tipovanje zaključujemo u Portugaliji gde BENFIKA dočekuje AJAKS. Međusobni odnos glasi 1:1:2. Domaćima izostaje četiri, gostima petorica fudbalera. Nakon dve pobede Benfika je poslednju utakmicu remizirala, 2:2. Kopljanici imaju deset trijumfa u nizu, a u poslednjih 450 minuta nisu primili pogodak, gol razlika je 14:0.

“KMB 1+I&2+II”.

Da se podsetimo nekih uspeha sportskog direktora Partizana Zorana Savića. U nacionalnom timu uzeo je srebro na Olimpijskim igrama, potom, zlato sa Svetskog šampionata i tri najsjanija kontinentalna odličja. Klupska karijera našeg dobrotvornog kladioca, koji se bavi i humanitarnim radom, je takođe za poštovanje. Sa velikim uspehom nastupao je za košarkaške velikane poput Barselone, Reala, Kindera, PAOK – a, Efesa, ali sve je krenulo od splitske Jugoplastike. Pod palicom trenera Božidara Maljkovića sa Rađom, Kukočem, Perasovićem, Sretenovićem, Pavićevićem, Ivanovićem i ostalim igračkim velikanima uzeo je dva nacionalna šampionata, ali postao je i dvostruki prvak Starog kontinenta. Nabrajanje ostalih trofeja bi potrajalo. Nakon igračke karijere obavljao je funkciju generalnog menadžera u Skiperu i Barseloni. Očekujemo nastavak niza u Partizanu, a našeg gosta upoznajemo sa društveno odgovornim poslovanjem kompanije MOZZART.

Za UDUS smo donirali tri i po miliona. Pomogli smo snimanje ostvarenja “Južni vetar”, “Ubice mog oca”, “Idigo Kristal”, “Složna braća – Nova generacija”, “Žigosani u reketu”… Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na BU. Takođe, bili smo, a i trenutno smo sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, KK Mege. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima.

MOZZART – ov 843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Samo kroz Humanitarni tiket u podne kompanija Mozzart donirala je 22.706.252 dinara. Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, obnovili smo ravno 90 košarkaških igrališta. Poslednji je poneo ime legendarnog i rano preminulog Bobana Petrovića. 

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak i Bianka Buša.Top of FormBottom of Form

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.

Pišu: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Zoran Savićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara