Humanitarni tiket u podne: Zoran Stojadinović tipuje za Institut za majku i dete u Beogradu

Vreme čitanja: 4min | sub. 16.06.18. | 10:24

Od grupe do grupe, sa fudbalskim menadžerom koji s mudijalskim poslasticama izaziva MOZZART kvotu 10,31

Nema šale s mundijalskim tipovanjima, jer tek sutra sledi pravo usijanje! Akcijom „Milion razloga za gol“, odlučili smo da podržimo Orlove koji će svakim pogotkom na najvećoj smotri fudbala poslati po 1.000.000 donacije koju kompanija MOZZART namerava da prosledi na adrese za koje se budu odlučila zaštitna lica naše akcije, Dejan Stanković, i Saša Ilić...

Naše fudbalske legende neće spavati, mozgaće, i čekaće se da na semaforu Grupe E, zatreperi „GOL, GOL, GOL“, sa potpisom jednog od 23 Orla, Mladena Krstajića. Dakle, na slatkim MOZZART mukama će biti Mitrović, Tadić, Milinković Savić, Ljajić i drugovi... Mi se danas zagrevamo za njihov boj s Kostarikom, uz vrhunskog fudbalskog stručnjaka, menadžera Zorana Stojadinovića.

Izabrane vesti

Zoran baš ume s fudbalskim talentima, ali i sa prekaljenim igračima, što je dokazao nebrojeno puta u transfer sesijama, ali i na poziciji sportskog direktora FK Crvena zveda.

Tipuj Zorane, idemo do novih kladilačkih pobeda koji su samo u MOZZARTOVOM „Humanitarnom tiketu“ do sada poslali preko SEDAM MILIONA dinara donacija na preko 50 adresa širom Srbije, ali i Republike Srpske.

Krenimo od utakmice FRANCUSKA – AUSTRALIJA, koju bi u najkraćem mogli opisati kao duel Trikolora, koji slove za jednog od favorita, i jedne od najtanjih, budući da je reč „najgorih“, preteška za sportski kontekst priče o selekciji Australije. Isina Francuzi nisu bili pokazali naročitu ubojitost na poslednjem kontrolnom zadatku protiv SAD koja ih je čvrstom odbranom držala na distanci od svog čuvara mreže. Francuska je za dva koplja bolja selekcija, pa taman i da Didije Dešan ne pronađe dobitnu taktičku formulu, suvi individualni kvalitet galskih Petlova biće dovoljan da napravi razliku.

“Kombinovanje u prelaznim rokovima, ne trenutno sam drugim poslom u MOZZARTU… Odigraću mešanu partiju, jer očekujem prelaz 1-1, i naravno tri i više pogodaka”, kaže Zoran Stojadinović, i ide dalje putem Grupe D.

Na utakmici smo ARGENTINA – ISLAND. Aktuelni vicešampion sveta, Mundijal započinje iz Moskve, gde ih na stadionu Spartaka očekuje okršaj s poprilično ozbiljnim Islanđanima. Oni će pokušati da zacementiraju aspiracije Mesija i ostale momčadije. Argentina je odigrala samo jedan prijateljski meč u prethodnih nekoliko nedelja, a ubedljiva pobeda nad Haitijem od 4:0, teško da može da nam pruži uvid u realnu snagu Gaučosa. Setimo martovske packe zarađene od Španije koja se pamti po glomaznih 6:1.

“Šta očekivati od Mesija i kolega sem prelaz 1-1”, reče fudbalski menadžer.

U Grupi C, sastaju se PERU i DANSKA. Ovaj meč, mogao bi da odluči ko ide u osminu finala. Zašto to kažemo? Pa, jednostavno, Trikolori su prejaki, a Australija igrački nedorasla. Treba znati da Peru za poraz ne zna još od novembra 2016. Takođe, na poslednjih sedam mečeva, samo jedna lopta je završila u mreži Inka. Danska nije bila toliko ubedljiva, ali je u generalnoj protiv protiv Meksika sa 2:0 nagovestila da bi mogla prijatno da iznenadi.

“Ova utakmica je nezgodna, i zaslužuje oprezan prilaz. Takav način razmišljanja vuče na duplu šansu 1X”…

Zaključno tipovanje u ovom “Humanitarnom tiketu u podne”, na razmatranje, odnosno pod lupu bet analizze stavlja utakmicu Grupe D, između HRVATSKE i NIGERIJE. Kockaste čeka ozbiljan posao za koga selektor Zlatko Dalić na raspolaganju ima jedan od najboljih svetskih timova. Hrvati raspolažu zvezdama Reala, Barselone, Juventusa i Intera. O da, oni mogu da pobede svakoga. Na pripremnoj partiji sa Senegalom su igrali za pobedu od 2:1. Nisu se osramotili ni na Enfildu, kad su od Brazila poraženi sa 2:0 To bi trebalo da bude dovoljno za susret s Nigerijom koja nije pobedila na prethodnih pet prijateljskih mečeva.
“Hrvatska je dovoljno jaka da ne ispusti pobedu na startu Mundijala, što meni može da zaoruži tip na čistu MOZZART jedinicu”, zaključio je Zoran Stojadinović.

MOZZART humanitarna priča ovoga leta postaje jača nego ikada! Rešili smo da na jedinstven način objedinimo kladilačko – navijačke strasti i plemenitost, jer za svaki pogodak reprezentacije Srbije na Mundijalu doniramo MILION dinara u humanitarne svrhe!

Orlovi, sve od vas zavisi! Gledamo svaki vaš dribling, fintu, čekajući signal iz Rusije. Razume se, MOZZART plemenita akcija je dodatan razlog da još jače navijamo za pogodak selekcije koju s klupe predvodi Mladen Krstajić.

Akciju „Milion razloga za gol“ podržali su legendarni srpski igrači Dejan Stanković i Saša Ilić, a upravo njih dvojica će, čim Srbija postigne gol, a nadamo se da će ih biti mnogo, opredeliti kome će otići MOZZARTOVA donacija.

Ovo je samo nastavak MOZZARTOVOG društveno odgovornog rada jer, podsećamo, samo kroz „Humanitarni tiket u podne“ već je donirano 7.010.860 dinara, zaključno sa 119. dobitnim listićem koga je popunila Beba Dragić. Takođe, u punom jeku su i akcije „Sto terena za jednu igru“ i „Novi dresovi za nove šampione“, a naša kompanija je u bliskoj prošlosti podržala mnoge humanitarne akcije, poput „Bitke za bebe“, „Srce za decu“...

Navijajmo za Srbiju! Orlovi imaju milion razloga da daju gol!

Veoma važna napomena za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket Zorana Stojadinovića dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica “Kuća njege Sandić”, Prnjavor, u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 12:00 5 SP France - Australia kmb 1-1&2+ (3.5) 1,80
Sub 15:00 6 SP Argentina - Iceland pk 1-1 1,93
Sub 18:00 7 SP Peru - Denmark ds 1X 1,52
Sub 21:00 8 SP Croatia - Nigeria ki 1 1,80
Ukupna kvota9,50

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Zoran Stojadinovićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara