Komentari na vest

Hvanu, Stameniću i Rodiću preti suspenzija za Bern

D

Don Vito Corleone@Salamander

pre 6 meseci

Salamander –ne znam zašto kod tebe postoji toliko nedoumica i bojazni što se tiče Zvezdinog konačnog plasmana?! Ja sam siguran da ćemo mna kraju takmičenja u grupi “G”, zauzeti 2. mresto! Ti jednostavno nisi svestan sa kakvim blagom raspolaže Zvezda, a to su sjajni afrički galaktikosi. Recimo, dovoljno je da izuzetno tehnički obučeni Nedaje na gol liniji samo pripazi da ne padne preko lopte, ili da Bukari i Olanjika reše jednom u životu situaciju “1 na 1” i mi idemo dalje! Moraš verovati u afričke galaktikose, jer nas navijače Zvezde stalno obaveštavaju o njihovoj klasi i izuzetnosti!
s

sad ili nikad

pre 6 meseci

Zvezda mora od preostalih 9 bodova koji su igri najmanje 6 da osvoji Lajpzig je ranjiv i moramo to prvo dobiti to je po meni najvažnija utakmica Sledeća!!!
v

vlad@sad ili nikad

pre 6 meseci

@sad ili nikad – jeste, slažem se da je Lajpcig ranjiv, zato u revanšu 7. novembra, ja bih u vatru ubacio svih 7 (sedam) internacionalaca iz Afrike, koji su svi pojačanja prema kazivanju Zvezdinog menadžmenta! Ja im verujem! Zašto ne iskoristiti takve resurse sa kojima raspolažemo, ubaciti ih svih 7, pa neka se Lajpcig i YB misle i pitaju, kako su njihovi skauting timovi toliko omanuli i nisu doveli tave veličine kao što su Điga, Nedaje, Olanjika, Kraso, Bukari, Kanga i Kangva! Pa, zar nam cele godine iz menadžmenta Zvezde nisu trubili kako su svi ovi nabrojani ozbiljna pojačanja za Evropu?!
S

Sedorf10

pre 6 meseci

Hwang je ozbiljan igrac. Ostala dvojica su vema skromnih kvaliteta.
D

Daj faul@Sedorf10

pre 6 meseci

@Sedorf10 – I ja kažem da je Hvang ozbiljan igrač! Nikad se ne smeje i uvek je nekako zagonetno zamišljen! Što se tiče njegove konstitucije, tek iz nje izbija ozbiljnost za igranje u LŠ, jer Hvang ima oko 160 cm i težak je blizu 55 kg, što mu omogućava da veoma lako izlazi na kraj sa onim izbildovanim protivnicima na sredini tetena. Posebno pada u oči snaga i intezitet njegovog udarca na gol, sa poludistance, kadaq se u najboljem maniru mlađeg kadeta jedva dobaci do golmana!
P

Pedja108

pre 6 meseci

Po meni su sva trojica znacajni. Ako ne igra Rodic, koji bi ga to igrac zamenio? Jedino kao juce Kosta na desno, Djiga sredinu i Dragovic levo. Rodic je dosta osporavan nepravedno. Covek je dosao 2017. i mislim da je on jedini ostao od svih koji su tada dosli. Muce ga povrede godinama i on sa bolovima stisne zube i igra. Jeste sporiji, ali i dalje solidne brzine, dobrog skoka, zna i kontru da istrci, da centrira. Koga biste vi stavili umesto njega? Stamenic i Hvan, obojica znacajni za sredinu. Obojica pretrce ne znam koliko po utakmici. Citao sam kad je neko "pametan" naveo da se igra mozgom, a ne plucima, pa da samo trcis. Ni Mesi ne trci uopste, ali da bi on to mogao, dvojica drugih pretrce i za njega. Upravo je trcanje presudno za sredinu, da pokvaris napad protivnika, da uzmes loptu, das vremena odbrani da se namesti. Ako ne igra Stamenic, alternativa je Mijailovic, koga takodje pljujete, a ne vidite sta sve urade. Hvan odlican da se nekome nakaci na grvacu, da mu ne da da dise. Koliko lopti je samo presekao, oduzeo. Problem je i sto ostali nisu na tom nivou i onda sledi opasnost od zutih kartona. Koga biste vi stavili umesto njih dvojice? Sto se tice napada, meni se potezima najvise dopada Kraso, ali on kad igra, kao da nema zelju da uopste potrci. U LS nema stajanja, moras da igras svih 90 minuta, a kako da se pouzdas u njega. On je za nasu ligu dobar. Mislio sam da ce Katai kad se oporavi, da bude vazan cinilac. Da udje u igru, napravi dribling, iznudi slobodan darac sa 20ak metara, ali on bas lose kretanje. Ni senka onog igraca. Za mene nije opravdanje kad je neko rezerva. Pa, nas zato, kad udjes ima da pokidas, da pokazes da ti je mesto u prvih 11, a ne da trckaras. Dve fenomenalne kontre je upropastio. Hvan mu je dodao, samo da je podbode, on ne moze da je stigne. I kad mu je Bukari dao sa strane, mogao je da bira ugao, a on baci loptu bez rezona.
G

Gostinjo@Pedja108

pre 6 meseci

@Pedja108 - kažeš za Hvana i Stamenića, da su veom važan faktor na sredini! Ti se verovatno šališ, jer te nisu obavestili da je Zvezda i pored ovih značajnih faktora u igri Zveude na sredini, ostvarila svega 27% poysed lopte! Kraj! Nema više!
G

Gostivar

pre 6 meseci

Pa i nije neka steta za Rodica i Stamenica
e

ej

pre 6 meseci

njegov gol ce na kraju da bude veoma vazan.
Y

Yaya Sanogo

pre 6 meseci

Hvang mora da pazi, a Stamenic i Rodic bas i ne moraju sto se mene tice
I

I njih na platnu listu

pre 6 meseci

Mora se bolje poraditi sa sudijama u Evropi, ovo ovako pošteno i neutralno nam njikako ne ide na ruku. U Srbiji smo to pitanje odavno rešili i onda u Evropi odemo nepripremljeni na tom planu i padaju ovakva iznenađenja decenijama već s njihovim neutralnim kriterijumom.
s

srami se grobarce

pre 6 meseci

Ne ne dete posteno je postalo onda kada su otisli Tole i Tadic...tvoj Partizan da je pravde ne bi postojao vise zbog decenijskog zla i svih mogucih kradja koje je radio! Obraz ti je djon! Bicete pregazeni u derbiju..budi strpljiv ...a znas sto? Pa bas zbog toga sto ste opet poceli sa malverzacijama i kradjama i namestanjima "preposteni" grobarcicu... Kako to od 0:2 do 3:2 tri puta za redom? Cuti bre i pokri se usi.a! Ako vama grobarima zakuca Uefa na vrata nece vam nikako biti dobro...bicete bivsi!
I

I njih na platnu listu

pre 6 meseci

Samo su ti grobari u glavi - a blizanci ste. Zato ste toliko povezani i mislite jedni na druge i samolaganjem se branite od istine.
S

Salamander

pre 6 meseci

Za Rodića i nije neka šteta, ima tu zamena. A za ovu dvojicu na sredini ima nekoliko varijanti. Odmah da se razjasnimo da je nama najbitnija utakmica u Bernu. Ako tamo pobedimo, ili makar odigramo nerešeno, imamo čemu da se nadamo i to iz nekoliko razloga. Prvo, Siti protiv Jang Bojsa kod kuće overava prvo mesto, pa protiv Lajpciga kod kuće i protiv nas u gostima možda i neće toliko da zapinju, a opet, verujem da će u obe te utakmice da pobede. Suština je da će kod kuće protiv Jang Bojsa da overe to prvo mesto, uz neku goleadu, što za nas može da bude presudno. Drugo, Jang Bojs gostuje i Lajpcigu u poslednjem kolu, a ukoliko bismo mi uzeli makar bod kod kuće protiv Lajpciga, to bi značilo da Lajpcig mora da ide na pobedu protiv Jang Bojsa. Sve i da ne uzmemo bod Lajpcigu, verujem da će Nemci da pobede u poslednjem kolu, makar i golom razlike. Treće, u tom slučaju, nama i bod igra protiv Jang Bojsa. Iskreno, pobedom bismo sigurno bili treći, i zbog gol razlike i zbog međusobnog skora, sve i da Jang Bojs dobije Lajpcig u gostima a da mi izgubimo kod kuće od Sitija. Možda revanš treba da igra ekipa koja je tamo završila utakmicu uz eventualno neke korekcije i dopune, da Degenek ili Spajić igraju halfa a da se Mijailović preseli na prirodnu poziciju. Kraso mora da počne, voleo bih uz Olajinku. Mijatović svakako mora poluvreme. Katai makar pola sata. Imamo i Kangvu i Kangu. Hvan i Stamenić nam svakako trebaju za Bern, ne treba da se to rizikuje. Bukari bi mogao poluvreme umesto Nedeljkovića. Desno Lučić 60 minuta pa zadnjih 30 može i Mitrović, kao možda poslednju šansu na tom nivou. Glazer, Degenek, Điga, Dragović, Nedeljković, Mijailović, Ivanić, Lučić, Kangva, Kraso, Olajinka. Od drugog poluvremenu Bukari umesto Nedeljkovića i Mijatović umesto Olajinkae. Od 60 minuta Katai umesto Krasoa, Mitrović umesto Lučića i od 75 minuta Kanga umesto Kangve. Ndijae, Stamenić i Hvan mogu da preskoče ovo. Bukari da se ne preoptereti, Katai da hvata zalet, Lučić sat vremena da se ne iscedi, jer je mnogo bolji od Mitrovića.
S

Salamander

pre 6 meseci

@e Koliko znam, to nije tačno! Ako pobedimo Lajpcig, pa izgubimo u Bernu, i mi i Jang Bojs imamo po 4 boda. Odlučuje međusobni skor, a oni bi imali bolji. Posle bismo morali da se vadimo protiv Sitija, a sama ta pomisao deluje smešno.
Č

Čika Dača

pre 6 meseci

Čekao sam malo da prođe vremena, da bih napisao nešto hladne glave. Da je moglo bolje, moglo je, da je moglo gore, moglo je. Ljudi su opet nezadovoljni, brzo zaboravljaju kako smo olako gubili po 5-6:0 bez ijedne šanse na meču. Došli smo do toga da imamo po 20ak minuta dominacije na terenu protiv jednog Lajpciga. Alo bre! Pa ne može se preko noći do neke borbe za završnicu takmičenja, dal ste normalni? Ali realan utisak je da Lajpcig sinoć nije ništa posebno pokazao sinoć, i da na Marakani uz malo fortune možemo da ih pojurimo, nikad ne znaš… Ako smo mogli onda Liverpul, možemo i Lajpcig sada. Jedna stavr zabrinjava, a to je prvo poluvreme… Ndijae i Olajinka u nekoliko navrata zamalo sebi noge da polome dok su vodili loptu. Skroz trapavo i nesigurno napadački u prvom poluvremenu. Drugo je recept, i tako treba, odvažno pa kako bude… Mitrović je… bolje da ne pričam. Mali Lučić će biti zver, ima tačno ono što jednom krilu treba, a to je taj bezobrazluk i m*d* da krene 1na1. Ako nastavi da se razvija kako treba, eto njega u top5 liga za par godina. Nedeljković mora više da igra takođe, a Mijatoviću polako ali sigurno davati šansu i prostor dok u potpunosti ne preuzme mesto startera. Nadam se da će deca dobiti priliku od starta u Beogradu pa da vidimo kako će to izgledati… Ja mislim da postava u bg treba da bude ovakva: Glazer - Dragović, Điga, Degenek - Rodić, Stamenić, Hvang, Nedeljković - Lučić, Ivanić - Kraso(od 60. Mijatović)
D

Dojče Vele

pre 6 meseci

Sve što im se u domaćoj ligi ne sudi i sudi u ligi šampiona izadje na videlo. U ligi imaju dva penala po meču ovde ništa, žuti ili suspenziju da dobiju u ping pongu izbio bi rat
S

STRAAŠNO

pre 6 meseci

Pa je li moguće da ste toliko bolesni. Pa vama je više penala suđeno ove sezone nego Zvezdi. Baš ste bolesni kompletno svi. Kompletno JSD.
a

ala lazete

pre 6 meseci

zvezdi do sad u evropi nije sviran niti jedan crveni karton ,za razliku od vas...dzaba lazete
n

nenaddddd

pre 6 meseci

Hahhaha stamenic i rodic.....mozda i dva najgora igraca u ekipi....ajde za rodica nista novo ali gde iskopase ovog stamenica....agility u dubokom.minusu hahhaahab uzas koliko je spor i bezidejan !!!
D

Dejani

pre 6 meseci

Hvang i Rodić su čini mi se prestrogo dobili kartone. Stamenić čini mi se prerano. Sudija je bio dosta čudan. Svira korner za RB, a lopta izašla ranije od Simonsa i onda nešto protiv nas kao lopta izašla. Bilo je još nekih sitnica. Čudan lik skroz.
d

d. g.

pre 6 meseci

Hvan nije dobio žuti zbog prigovora već zbog starta i to prestrogo.
C

Cccc

pre 6 meseci

Spanać je sinoć sve drugo radio samo nije sudio odnosno nije korektno sudio. Ne, nemozemo reci da nas je nešto oštetio ali ono kako je on sudio je tipičan primer kako ces nekog pogurati a nekog sputavati. Nama je svirao svaki kontakt kao faul a protivniku dozvoljavao da igra odnosno na iste te kontakte okretao glavu, onaj ko se bavi ili bavio ovim sportom zna koliko je to iritirajuce.
m

milo123

pre 6 meseci

sta tek reci za one lopte preko linije (olajinka jeste sacuvao loptu u terenu, ona dva kornera koja im je izmislio - polugol). Odvratno je sudio, upravo kao sto rece - tako se sudi kad hoces nekoga da pokrades a da ne bude bas bas ocigledno, ali sasvim dovoljno da igrace potpuno izbacis iz ritma, da se iznerviraju, dobiju kartone za prigovore pride. Sve mu najgore zelim.
M

Ma.

pre 6 meseci

Ja vam kažem da ne mora. I onako će od decembra igrati samo prvenstvo i kup Srbije. Ko se nada bar. nerešenom rezultatu u Švajcarskoj, taj je u zabludi.
M

Mile led

pre 6 meseci

Vi od početka Avgusta igrate samo domaću ligu i kup.
h

hmmm

pre 6 meseci

jebes tim bez alternative. sprcas tolike pare za prelazni rok koji nije ni za krasni. zve vedete evropskog fudbala. a realnost nemas spica, nemas desnog beka, nemas levog beka, nemas golmana, imas defanzivce koji ne igraju jer trener nam je inovator. a u stvari mi nemamo trenera
L

Liga sampinjona

pre 6 meseci

@hmmm Nemas golmana???!!!
n

nezvani

pre 6 meseci

ustvari, ti nemas mozga
T

Trenercina

pre 6 meseci

Ova generacija igraca je dobro placena i trzisna vrednost im je za nase uslove mozda i prejaka ali moje je misljenje da kvalitetom nisu bolji od generacije kod Vlade Milojevica.Boaci je bio bolji spic od Ndijae,mi nemamo igraca kakav je bio El fardu Ben,Ivanic nije mogao u ekipu pored Marina,onaj Kanga je bio kao mecka jak u duelu sa bombom od suta i kudi i kamo fudbalski potkovaniji od Stamenica pa i od Hvanga.O poredjenju Radonjica i Mitrovica i bekova koji su tada igrali a sad ih i nema!Tako da je realno ne ocekivati Bog zna sta.Ako se ne izgubi u Bernu to je uspeh!!Trece mesto i prolece je odlican rezultat!
2

2305

pre 6 meseci

svasta
J

Jovan J

pre 6 meseci

Retko glup komentar
.

.....

pre 6 meseci

Radonjić nije igrao Ligu šampiona, samo kvalifikacije. Što se Bena tiče u pravu si da je bolji od Olajinke, bar za sada, ali pitanje je da li je bolji od Bukarija. Inteligentniji od njega da ali brži ne.
g

ga

pre 6 meseci

e moja ti ".....!'' Ti pricas o Benu i pominjes neku brzinu... Pusti lepo detalje utakmice u Bragi kad Ben u dubokom offside (nekih dva metra) dobija loptu u prostor i daje se u trk ka golu i juri ga visoki (i malte ne debeli) stoper Brage (svakako, njihov verovatno najsporiji igrac) i stize Bena pre ulaska u 16 i odnosi loptu rutinski... E to ti je Benova brzina. Sto se Bena tice, on je bio Zvezdino stealth krilo. Nula do 1 proboj po boku po sezoni i isto toliko driblinga. Gore krilo nismo imali od Bena. Ali nije on jadan kriv. Kriv je onaj ko ga je krilo gurao. Nesumnjivo je Ben bi korektan igrac (sa odlicnim kretnjama, sa smislom za fudbal i odlicnim pasom koji spaja sa golom) ali nije bio za krilo. Osim toga sve veliko sto je u zvezdi uradio, bilo je sa pozicije polu-spica (cele kvalifikacije za LS). Cak i kad je igrao krilo, golove je davao kad se uvuce izmedju linija i pokupi otpadak. Da skratim, nije bio za krilo i nikako nije bio brz. Naprotiv, bio je jako spor i toga je bio svestan... zato bi svaki put kad oseti kontakt, padao na zemlju (znajuci da nikog ne moze da pretrci)