Komentari na vest

I 17. klub iz Premijer lige ode u ruke stranaca, a čeka da još jedan dobije vlasnika van Ujedinjenog Kraljevstva

0

021-021

pre preko 1 godinu

Mala ispravka Bormutu nije nadimak ,,visnjice'' vec tresnjice :)
L

Lik ima

pre preko 1 godinu

78 godina i palo mu na pamet ovo.. Verovatno već ima bilione na računu.. Idi druže pecaj sa unucima.. Nisi više tako mlad da ulažeš i stvaraš.. Prepusti to drugima..
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Prosto, nikad neće dostići nivo kalča iz 90ih i 00ih. Vlasnici italijani (ili američki italijani), treneri italijani, nosioci igre i kapiteni italijani. Osvajači zlatne lopte svi igrali na čizmi. Pa PL nikad nije osvojio engleski trener, a vlasnike sa titulom u pl isto možemo prstima da prebrojimo.
D

Deniz

pre preko 1 godinu

Realno u PL akcije čak i manjih klubova rastu zbog popularnosti same lige i ulaganja bogatijih i većih klubova. Isplativije je uzeti Lisice i u njih uložiti, igrati PL, LŠ, nego sa nekih od italijanskih klubova uzeti neki od tofeja, Britanci ulažu mnogo u marketing. Jednog su biznismena pitali, šta bi uradio da imaš 100 dolara za proizvod i reklamu. Kaže, 1 dolar bih uložio u proizvod, a 99 dolara u reklamu. Pametnom dosta.
G

Gošća iz UEFA✌

pre preko 1 godinu

Nije u potpunosti tačan podatak u tekstu. Totenhem drže Jevreji iz USA, Brentford ima Danske vlasnike, Everton je dugo godina skoro pa većinski u rukama akcionara iz USA,Kine...Brajton je takodje sa američkim kapitalom većinskim. Premijer Liga je čedo Engleske, njihov ponos i sve ostalo, ali odavno oni nemaju u svojim rukama sve te klubove. U Champioshipu je slična priča,tek po neki klub je u vlasništvu Engleza. Liga 1 ,Liga 2 i niže lige,konferencije, tu je već drugačija situacija. Zato se navijači više i identifikuju sa tim klubovima, nego sa ovim najpopularnijim, na čijim tekmama ima i do 5% turista na tribinama . Da ne govorimo o NENORMALNO SKUPIM ULAZNICAMA,DRESOVIMA. ... .. .
G

Gagi197

pre preko 1 godinu

Mala ispravka,...Brentford i Brajton imaju Britanske vlasnike