Komentari na vest

I Maksimir se poklonio Đeraru Morenu, Arsenal u nadoknadi kažnjen za promašaje (VIDEO)

D

Dakle

pre oko 3 godine

Finale koje se ne može izbjeći, JUNAJTED - VILJAREAL
V

Vidal

pre oko 3 godine

Ocekivao sam prolaz Viljareala jer su jednostavno kvalitetnija i skuplja ekipa. Dinamu svaka cast, ostali su jos u igri i imaju cemu da se nadaju. Veceras je moglo kolo srece da ode na njihovu stranu i da pobede minimalno a isto tako minimalan poraz ili nereseno je sasvim realan rezultat. Majer i Gvardiol su stvarno pokazali da su top igraci, odlicne prestave veceras.
G

Gost 2101999

pre oko 3 godine

Lako je svima njima kad ne igra Sevilja!
T

Tgghb

pre oko 3 godine

Slavija prag ih je izbacila jedino u produzecima...i arsenala ce sad,mnogo jaka i gotivna ekipa
P

Plavi10

pre oko 3 godine

Ovi da nisu dobili penal nebi gola dali do sutra. Strašno loš Viljareal, al imaju rezultat i 99% prolaz. Ovaj Moreno 100000000 traže za njega pa i moja baba bi dala gol iz Penala.
B

Buljko

pre oko 3 godine

Ne znam koju si ti utakmicu jarane gledao,ali Viljareal igra odlično i mogao je dati bar još tri,četiri komada sa pola gasa....za dinamo su klasa i to su i pokazali večeras,vrteli su ih devedeset minuta,modri se nisu pitali ništa u ovom susretu
P

Plavi10

pre oko 3 godine

Buljko. Dinamo odličan prvo poluvrijeme gol im ponisten za minimalan ofsajd, da nisu dobili penal Dinamo bi drugo poluvrijeme drugačije igro, al da su mogli dati još 4 jesu toliko su udaraca imali na gol, al bi i Dinamo dao 5. Bolji su vidi se, treba priznati al ove cijene njihovi igrača o kojim oni pričaju gluposti veće.
L

Lea Kiks

pre oko 3 godine

Slavija Prag ekipa na mestu, uz malo srece i bolju realizaciju u Pragu mogu izbaciti napaceni Arsenal. Zuta podmornica ocekivano ne znam sto su kladionice dale kvotu na njih preko dva...