Samed Baždar (@MN Press)
Samed Baždar (@MN Press)

I Samed Baždar na Piksijevom spisku

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.24. | 11:07

Mladi napadač Partizana biće na širem spisku kandidata za mečeve sa Rusijom i Kiprom

Fudbalska reprezentacija Srbije okupiće se uskoro prvi put u 2024. godini. Povod su prijateljske utakmice sa Rusijom u Moskvi (21. mart) i Kiprom u Limasolu (25. mart), a u iščekivanju spiska igrača na koje će selektor Dragan Stojković računati za te utakmice Sport Klub javlja da je u opticaju i mladi Samed Baždar iz Partizana.

Napadač crno-belih uspeo je da se ustali u startnoj postavi kod Igora Duljaja i trenutno je u dobroj formi. Poslednje tri utakmice počeo je u startnoj postavi i dvaput bio strelac, protiv Radnika, a onda i Železničara, uz asistenciju. S obzirom na to da ga je već pominjao u nekim ranijim intervjuima kao nadu srpskog fudbala, selektor je izgleda rešio da ukaže poverenje momku iz Novog Pazara tako što će ga pozvati na predstojeće okupljanje Orlova.

Izabrane vesti

Pred Baždarom su do tada još tri utakmice, prva u subotu protiv Crvene zvezde koja će bi i najveći test, a zatim protiv Napretka i Mladosti. Dobrim izdanjem na stadionu večitog rivala 20-godišnji napadač verovatno bi podebljao svoje ime u selektorovom tefteru.

Šansa Samedu Baždaru, takođe, pokazala bi da Srbija ozbiljno računa na njega za budućnost, pošto se u poslednje vreme pominjao i u medijima iz Bosne i Hercegovine kao neko ko bi mogao da dobije poziv Sava Miloševića.



tagovi

Samed BaždarDragan Stojković PiksiFK Partizanfudbalska reprezentacija Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara