Vest Hem dočekuje TSC (Reuters)
Vest Hem dočekuje TSC (Reuters)

I večeras Mozzart časti - odigraj tiket BEZ ULOGA za 100.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.09.23. | 09:38

U ponudi osam mečeva Lige Evrope i Lige konferencije - prva utakmica u 18.45

Utorak je bio veoma uspešan za kladioce, a to pokazuje i statistika Prognozzera - čak 63 učesnika pogodilo je svih osam konačnih ishoda na mečevima Lige šampiona, dok to u sredu nije pošlo nikome za rukom. Ali zato je troje prognozzera „uhvatilo“ sedam od osam ishoda, i oni su podelili nagradu od 100.000 dinara.

A i večeras imaš priliku da osvojiš 100.000 bez uloga. U ponudi je osam mečeva Lige Evrope i Lige konferencije, uključujući i duele koje će odigrati srpski predstavnici - TSC protiv Vest Hema u Londonu i Čukarički protiv Ferencvaroša u Budimpešti.

Izabrane vesti

Potpuno je besplatno – potrebno je samo da si registrovan na sajtu mozzartsport.com registrovan na sajtu mozzartbet.com, i da povežeš ta dva naloga vrlo lako (ne zaboravi da potvrdiš povezivanje preko linka u inboxu na sajtu mozzartbet.com) – sve to kako bismo ti, ako se pokažeš kao dobar prognozer, ekspresno uplatili nagradu na mozzartbet nalog.

Koliko puta ćeš imati šansu da osvojiš 100.000?

Čak 18 puta ove jeseni! Svaki dan u svakom kolu evrokupova je novo kolo i nova prilika za nagradu. Dakle, u utorak smo imali prve mečeve prvog kola Lige šampiona, i tih osam utakmica činilo je prvo kolo Prognozzera, drugih osam utakmica LŠ je odigrano u sredu kao drugo kolo Prognozzera, a osam odabranih duela prvog kola Lige Evrope i Lige konferencije u četvrtak je treće kolo Prognozzera. I tako svake nedelje do Nove godine u kojoj se igraju evrokupovi.

Mečeve sledećeg kola možeš da tipuješ kad se prethodno završi.

Šta je cilj?

Cilj je da pogodiš svih osam prognoza – ako to učiniš, 100.000 je tvoje. A ako još neko bude toliko uspešan u tom kolu, podelićeš nagradu. A dobra vest je da ne moraš da budeš perfektan da bi došao do nagrade. Ako u kolu niko ne pogodi osam od osam konačnih ishoda, nagrada ide onom ili onima koji su pogodili sedam od osam parova.

Ima li još nešto što treba da znaš?

Ima! Možeš da se priključiš kad god želiš, jer se igramo iz kola u kolo, svako kolo je takmičenje za sebe, dakle nema bojazni da neko može da ti „pobegne“ i ostvari nedostižnu prednost. Može da se desi da večeras, na primer, ne pogodiš nijedan par, ali nemoj da te to obeshrabri, u sledećem kolu možda pogodiš svih osam. Naravno, u što više kola učestvuješ, veće su šanse za 100.000!

Pročitaj detaljnija Pravila takmičenja, ako već nisi, registruj se na mozzartsport.com mozzartbet.com.

I spremi se. Čeka te 100.000 svaki dan. Sa 0 dinara uloga. Večeras imaš vremena do 18.45 i početka prve utakmice u ponudi.

Osvoji 100.000 bez uloga. Igraj Prognozzer.


tagovi

Prognozzer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara