Komentari na vest

Idealan scenario za Zvezdu: Nosilac u plej-ofu, treći šešir na žrebu Lige šampiona

F

Fejnord x8

pre oko 2 godine

BRZ I DOBAR NAPADAC DA SE DOVEDE I UPARI SA OHIJEM + 2 DOBRA I BRZA BEKA I JEDAN PLEJ NA SREDINI TERENA,I TO JE TO!
D

Dejani

pre oko 2 godine

To nam neće puno donijeti ako budemo toliki baksuzi i izvučemo Freiburg haha.
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

Nema potrebe se opterećivati eventualnim protivnicima, ko dodje neka dodje. Glavna stvar su POJAČANJA. Mislim da je više svima muka da nam pojačanja za LŠ budu igrači kao Falko, Bakajoko, Dioni, Rišairo itd itd itd. Da ne idem mnogo u nazad sa ostalim promašajima. Vreme je da se dovede tri četiri PRAVA POJAČANJA koja će ODMAH doneti kvalitet. "TI igraš na oblacima slavi, i retko kada ti pomisliš na nas. Na nas tako nesrećne i male, a moža ipak u nama leži spas. TI Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i jedino sa nama, samo sa nama možeš do finala. JA TI DAJEM SRCE, DAJEM TI I DUŠU, ZATO BUDI OPET ONA ZVEZDA MOJA, PA DA NIKAD NE ZNAMO ZA TUGU, I OSVOJIMO OPET TROFEJ IZ LIGE ŠAMPIONA. SA NAMA SE MOŽE SVE ŠTO SE POŽELI, DA POLETE RIBE I ZAPLIVAJU PTICE, JER ZA NAS SAMO ZVEZDA JE ŽIVOT A SVE DRUGO SU SITNICE "
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA.

pre oko 2 godine

Ljudi dodjite na stadion u Subotu da podržimo našeg Predsednika Terzića i najboljeg Srpskog Direktora Mrkelu. Setite se gde smo bili pre Gospodina Terzića a gde smo sada. Gospodin Terzić zaslužuje da ga pozdravimo u Subotu na utakmici. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, dovodio vrhunske igrače, napravio od Zvezde Evropski klub. Živeo drug Terzić i drug Mrkela. Samo sa njima možemo u nove pobede. U INAT DUŠMANIMA.
5

5-a u nizu....

pre oko 2 godine

Tako je bravo za kom👍 Cinjenica je da dok je Doktor fudbala Z.Terzic u Zvezdi klub iz bunkera titule videt nece,to znaju i oni sami i upravo zato ga toliko i mrze i napadaju!
O

Ono kad

pre oko 2 godine

se botina dopisuje sam sa sobom i sam sebi pise bravo za komentar ko zna koji put danas a ne tako davno i sam sebe na Mocartu casti picem i sve to podrzavajuci jednog kriminalca.Pa da vas nema trebalo bi vas izmisliti!
G

Ganga

pre oko 2 godine

Sledeći je Radnički Niš! To je jedino važno!
P

Pobeda je resenje

pre oko 2 godine

Neka prvo Zvezda udje u Ligu Sampiona pa onda grupa sa Rendzersom,Totenhemom i Serifom pa da se vracaju dugovi.Naravno prvo se OZBILJNO pojacati.
P

PxFxCx

pre oko 2 godine

PARTIZAN SAMPION!
G

Gost333

pre oko 2 godine

Neće imati benefite, nego KORIST. Kakvi su to kompleksi upotrebe stranih reči, kao onda ste u nekom fazonu, šta ?! Svašta

Sakur

pre oko 2 godine

I onda dodje trabzon i motaj kablove gasi struju
D

Dragan82

pre oko 2 godine

Ma kako god ,samo da nam Flora Talin ne zapadne e to je vec nepremostiva prepreka
D

Daj faul

pre oko 2 godine

S obzirom na ponasanje Stanoja, vama svakodnevno preti motanje kablova, ne mora niko ni da vam dolazi…
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

A sta ako Zvezda osvoji prvenstvo, a Partizan ne osvoji kup, vec ga uzme neko drugi, naprimer Vosa. Opet vam ne gine kup Mice trofrtaljke.
A

Ajde jedan dobar prelazni rok

pre oko 2 godine

Daj faul a kakvu to mocnu odbranu igraju Ivanic i Katai
D

Daj faul

pre oko 2 godine

Pa o tome i pricam… Katai je preozbiljan fudbalski talenat, ali nema igru u dva pravca i zato je klupa Alavesa njegov najveci domet u evropskim ligama! Ivanic je nesto bolji od njega, moze vise od Kataija, ali i on tesko za fudbal u ozbiljnim ligama! Isto ceka i Mituljikice ako ne pocnu da se menjaju!
T

Taribo

pre oko 2 godine

Sto se igraju ova poslednja tri kola kad se zna da ce zvezda u LS, a partizan u LE?

PsyhoDelija

pre oko 2 godine

Zato sto ima jos 3 kola,a 2 tekme na Marakani....Zvezda je najaca i moze i jednu X da odigra...Pozz taribo..
S

Sf

pre oko 2 godine

Na Zvezdu nema nikakovog uticaja bili Ruski klubovi tu ili ne. Znalo se jos pre da je Zvezda nosilac sve do kraja ukljucujuci i plej of. I da ce startovatj od treceg kola. Bolji koeficijent ima samo Dinamo Zagreb i ako u Ceskoj prvak bude Slavija. Tako da mestk nosioca nikad nije dolazilo u pitanje. Jedino ovo za sesire u LŠ. Ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo. Treba doci do toga. Samo partizai ima koristi jer ce igrati kvalifikacije za ligu evrope umesto za ovu ligu konfekcije. Tako ne stavljajte nas u isti koš sa njima. Mi smo svoju poziciju izborili dobrim igrama u zadnjih 5 godina i nije nam potrebna necija nesreca. Njima je ovo sekira u med.
С

Сотир Ђубре

pre oko 2 godine

Као и увек. Од лудачке среће у жребу па до чашћавања од стране државе!
m

miha1990

pre oko 2 godine

Bila bi fora da sada Rusi "stuste" novac iz svojih klubova u Zvezdu, Partizan i još nekog iz Srbije i da se naprave jaki klubovi koji bi na svojim dresovima nosili imena ruskih kompanija kao što Zvezda nosi Gazprom...
d

dr nele

pre oko 2 godine

evo sve trče, malo posrću, ali su u naletu
G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Uradili bi oni to al im neda nasa mafija koja uzima lovu mutljarenjem u nasem fudbalu, i toga se nece odreci ni po cenu rata sa drzavom. To su vec pokazali oni koji su imali svoje prostorije na tribinama stadiona iz humske, a na drugoj strani brda nista nije bolje, takodje i u vecini malih klubova koje vode prekaljeni krimosi. Prema tome, to da nas neko drugi preuzme, ulozi novac, ili tome slicno nije realna opsija. Zato nam je posecenost na stadijonima ovakva kakva jeste, uz par zaludjenika za sport, tu su samo mracne face, od kojih ti se zivot smuci. I zasto bi onda normalan covek rizikovao zivot da podrzi voljeni klub, kad celnici klubova ni drzava ne mari za to. Naravno drzava im gleda kroz prste jer ce joj ponovo zatrebati u slucaju novih sukoba.
T

Trpke

pre oko 2 godine

Druze gde ti zivis ?! Ti isti rusi su pobegli sa mog Kosmeta za 24 h ?
s

stizu rusi

pre oko 2 godine

samo da dr interpol da iban i odmah mu daju na racun .u Rusiji pod sankcijama cvetaju zumbuli,pare na sve strane,tuku ko ne uzima
D

Dejani

pre oko 2 godine

Bilo bi dobro, ali ne vidim razlog kada su potpuno sankcionisani u Evropi haha. Džaba reklama kada ne dolaze proizvodi u Evropu. Da je Zvezda u nivou Reala ili Pariza onda bi išlo, jer oni prodaju dresove po citavom svijetu. Ko još kupuje dresove naših klubova osim nas haha
E

E moj...

pre oko 2 godine

...Trpke, ne tako davno su bili u Berlinu, a nisu ni sad daleko. Rusija nije najveća zemlja zato što gubi ratove, nego što pobeđuje.
l

los mi

pre oko 2 godine

"dok jednom ne smrkne drugom ne svane"
5

565656

pre oko 2 godine

Nismo još šampioni dok se ne završi zadnje kolo
G

Gost816

pre oko 2 godine

Sve je to lepo, ali mi igramo kao budale jednu istu igru. 3 godine, daj Kataiju i Ivanicu i to je to, 3 godine isya prica, pa Surdulica nas je procitala u om
A

Aca Stanojević

pre oko 2 godine

To sam i ja pomislio a nikako da ih dobijem!
A

Ajde jedan dobar prelazni rok

pre oko 2 godine

Da uzmemo dupli krunu, pa onda da se resavamo ovih poluigraca koje je terza doveo. Treba da idu: Gobeljic, Pankov,Srnic, Krsticic, Falko, Risairo, dioni. Njih pod obavezno moramo da oteramo, a mogu da idu i Ben, Pavkov, Gajic ali kod njih to i nije obavezno. Treba nam jedan top stoper posto Erakovic verovatno ide, i trebalo bi onog malog lekovica prekomandovati u prvi tim i staviti ga u izlog a meni licno on daleko bolje izgleda od Djurica. Daj dovedemo vise jednog levog beka(kad vec nismo u stanju da ga napravimo) da odigra bar 30% Rodicevih utakmica. Jedan Zadnji vezni jer u bitnim utakmicama Kanga pravi preveliku rupu izmedju njega i Sanoga i ostavlja ga na vetrometini, mozda dovesti Radoju ili tog Ada i dati vise prostora malom Stankovicu i Stanicu. Treba nam jos samo desno krilo tipa Nemanja Radonjic i Brzi Spic uz Ohija. I naravno dati vecu minutazu Motiki i bracu Mituljikic promovisati u prvi tim.
D

Daj faul

pre oko 2 godine

I sta ce Mituljikici u prvom timu? Ko ce da ih trpi kad ne igraju defanzivu? Danasnji fudbal se igra u oba pravca, a njihov rikverc je krajnje diskutabilan…
T

Tačan redosled

pre oko 2 godine

Prvo Pavkov pa onda ostali!
S

Sf

pre oko 2 godine

Odmori selektore. Sta sve naprica.
P

Postic

pre oko 2 godine

Ti bi se Srnica otarsio koji je jako bitan u nekim trenucima i plus je igrac iz anase skole ,sto je bitno kad se radi orijava u uefi za takmicenje,Ben je sad domaci igrac i samo kao takav je dobro da ostane plus iskustvo koje , ima moze da donese prevagu.kvalitetan igrac zna da postigne gol uvek je gde treba video si protiv Cukarickog,protiv Rendzersa je bio van forme pa nije ni igrao
N

Nebitan10

pre oko 2 godine

Smanji dozivljaj i idi igraj fudbal menadzer
1

1389

pre oko 2 godine

Najbolji komentar do sada

rty

pre oko 2 godine

Ono kad se covek zaigra menadzera...
T

Trpke

pre oko 2 godine

Ajde da se resavamo Terze ?
s

sms

pre oko 2 godine

Džaba nam sve kad ovako igramo. Tako može u Srbiji a u Evropi eventualno protiv slabijih ili prosečnih klubova i to ako nije na ispadanje. Omonija i Šerif, nešto govore o tome..
G

Gostivar

pre oko 2 godine

Serif je pobedio Real Madrid, i izbacio Dinamo. To takodje nesto govori. A takodje nesto govori o igrama u evropi i to sto je Zvezda bila prva u grupi, ispred Brage. Tako da ili prestani da gledas fudbal ili da komentarises.
Z

ZvezdasSrb

pre oko 2 godine

Dajte da mi osvojimo titulu, pa onda pisite ovakve tekstove... Namerno baksuzirate. Imamo sigurno jos dva tekska dva meca.

tugu 10 godina dugu

pre oko 2 godine

Definitivno je Partizan sa gubljenjem 7 bodova u mesec ipo dana sebi zapečatio sudbinu za narednih minimum 5 godina... Ne kažem da su bolji na terenu bili po kvalitetu ali da su imali +5 to niko ne može da kaže da nisu..Zvezda će igrati Lš vrlo verovatno, a onda kad imamo direktnog u Lš, opet će imati najjači tim i pitaj Boga kad ćemo uzeti titulu... Šta smo mi imali ove godine i kakvu šansu, da najjaču Zvezdu po igračom kadru, na vrhuncu petogodišnje dominacije spustimo dole i uzmemo sve njihove "plodove" i napravimo tim da ako ne ove kroz kvalifikacije onda one tamo igramo direktno... Ali eto....
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Kad bi viae ljudi razmisljalo kao ti bilo bi top. Najrealniji komentar jednog grobara
G

Ganga

pre oko 2 godine

Najsmešniji su ovi klinci koji nabrajaju pojačanja ili drže predavanja o taktici. Idite igrajte taj FM i čupajte obrve
p

postic

pre oko 2 godine

ne vredjaj Fm je ozbiljna igra
G

Gisst

pre oko 2 godine

A to cz sigurno prva??
G

Gost123

pre oko 2 godine

Sigurno!!! Namestili smo sve do kraja zato imamo posla sa vama!!!!
G

Gost2022

pre oko 2 godine

Nema nista od toga.
V

Vile sampion izraziti favorit

pre oko 2 godine

Terza sada napinji, nema nazad. Dovodi i Ristica i Djuricica i Radoju i Radonjica i Ada i Pešica i Veljkovica i Spajica oporavice se. Za ove sto kazu nije to menadzer , sada ce Terza da vam pokaze sta je menadzer i kako se prolazi grupa u LŠ i ove i sledece sezone. Sada se treba isprsiti. Sportski pozdrav!
Y

Yumis

pre oko 2 godine

Ma koja grupa, osvajate LS. Sine kako mislis da dovedete sve te igrace koje si naveo? Idi igraj menadzer, tamo je moguce.
G

Gost123

pre oko 2 godine

yumis-mi smo to takmicenje vec osvajali, tako da smo tu recku udarili))) A tvoj mikroklub kako stvari stoje vise nikada nece ni igrati to takmicenje!!! I hvala dragom Bogu da je tako...
v

v1ad

pre oko 2 godine

Lepo si krenuo da nabrajas dok nisi stigao do Pesica pa dalje. Sa tim ni u Ligi Konferencija ne bi bili konkurentni.
P

Partymaker

pre oko 2 godine

Ako želimo da ponovimo uspehe ili da ih nadmašimo, neophodna su nam kvalitetna pojačanja. Kršten napadač nam kao 'lebac treba, levi bek da Rodić ima adekvatnu konkurenciju, desno krilo uz Bena, zadnji vezni da se ne bi improvozovalo sa Srnićem... Nadam se i da ce neko od klinaca dobiti više prostora kada se rešimo par igrača
Č

Čini mi se da je

pre oko 2 godine

U ovoj projekciji napravljen jedan veliki propust. Ukoliko Vest Hem osvoji LE automatski ide u LŠ a pošto nije u prvih 4 tima PL biće peti engleski tim u grupnoj fazi a Zvezda neće biti među povlašćenim u četvrtom kolu tj isti je scenario kao i sa Viljarealom ako kojim slučajem osvoji LŠ. Možda je novinari već Mozzartsport već otpisao Vest Hem pošto je prvi meč izgubio od Ajntrahta 2:1 kod kuće ali to nemora ništa da znači tim pre što nema više gola u gostima pa mu je i jedan gol dovoljan da rezultat bude egal.
H

Heinz

pre oko 2 godine

Pa i ukoliko i Ajntraht ili Lajpcig osvoje ligu evrope takodje idu direktno kao 5 nemacki tim posto takodje nisu u prvih 4 u bundesligi a siguran sam 100% da jedan od ta 2 nemacka tima osvaja ligu evrope!!!
G

Gost123

pre oko 2 godine

Lose ti se cini
S

Sf

pre oko 2 godine

Zvezda je povlascena kako god okrenes. Ne komentarisi kada ne znas. Jel znas koliko ima povlascenih timova u plej ofu. Samo Dinamo i ako Slavija osvoji su bolji. Dakle Zvezda je treca po tome. I da bude kako si rekao moze i cetvrta da bude i opet ce biti povlascena. O cemu pricas. Sada ti pametujes a to se zna vec mesecima unazad nevezano za Ruske klubove. Izracunaj ti to malo bolje.
о

оптимист

pre oko 2 godine

Потписати Кастањеду и вратити Радоњића већ сада
J

Jagnjilo

pre oko 2 godine

Zbog zapazenih rezultata,narocito u Evropi Gasprom je odlucio da potpise novi ugovor sa Zvezdom i udvostruci ga davajuci joj 11 miliona eura godisnje. Olaksavajuca okolnost je sto kompanija Gasprom vise ne sponzorise Salke 04. Objavio Sputnjik i u Rusiji
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Kuku...pa mozemo onda da pomognemo partizanu sledece godine za licencu xD
I

Igorko

pre oko 2 godine

Samo me je strah da ne prodjemo kao 2017.ovi nam disu za vratom i zatvorili su sve sigurno do kraja nece kiksirati, ako mi ukocimo to nam je kraj. Samo hrabro Zvezdo moja , jos 3 stepenika samo...
_

_001192.451ac879ebe14d089a4e6c09f541c7f7.2220

pre oko 2 godine

Samo kad vi niste zatvorili nista, mukice jedne
S

Sns sponzorusa

pre oko 2 godine

Ima idealan scenario od kad je osnovana, uvlaceci se u bulju svim vlastima,a od kad su ove lopuze na vlasti samo im cipele vire iz sns dupeta...
C

Czz

pre oko 2 godine

I ja kazem i bas sam juce pisao o tome. Pa ta partizanka najvise profitira za zelenim stolom. Nama je svakako mirisalo na ligu sampiona a njima sada lige evrope i mozda zagarantovana LK a ovako bi ispali iz kvalifikacija za LK. Plus drzava vise nije mogla da podnese da im samo cipele vire pa ljudi platili i licencu i dugove. Drzte gace partizanke, tezak period je pred vama.
U

Uno

pre oko 2 godine

Tako je bre avangardo.Samo ko vam plaća već drugi put dugovanja da ne gubite licencu?Licemjeri
R

Rasa1977

pre oko 2 godine

A možda i Partizan... Sad će Voždovac...
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

Sve ovo nije loše, ali Zvezda mora da dovede po jedno pojačanje u svim linijama tima, ozbiljan špic, ozbiljan veznjak i ozbiljan desni bek. I još nešto što je prošlo skoro pa nezapaženo,,,,, kad je reč o potencijalnoj mini u play - off, TRABZON !!! Trabzon je najjača ekipa od svih koji učestvuju u ovim kvalifikacijama, plus za nijansu slabiji Bodo, Ferencvaroš, Olimpijakos, Plzenj ili Slavija, Cirih, i još par klubova,,,,, tako da ja lično ne vidim neki preveliki benefit to što će bilo ko biti nosilac u play off-u
*

***

pre oko 2 godine

Trabzon ide direkt u LS
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ *** Pa i meni se tako čini, ali u tekstu je naveden Trabzon i to kao "potencijalna mina"
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. Evo ga ovaj što godinama vodi lažnu propagandu protiv Terzića. Smetaju mu ljudi koji su od katanca doveli Zvezdu do velikih uspeha. Klasičan si foteljaš, zavališ se u fotelju i grickaš suncokret sa ta dva preostala zuba, a na stadionu nisi bio 20 godina. TI si ustvari lažni Zvezdaš, ti si Jsdovac. Smeta ti Gospodin Terzić što nas vodi u uspehe. E za tvoju iformaciju, Gospodin Terzić će još dugo dugo imati uspehe sa Zvezdom.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Don Vito Korleone Jel Ti beše onaj specijalac U INAT DUŠMANIMA ? MMMMMMMMMMRRRŠŠŠŠŠŠ BRE!!!!
D

Don Vito Corleone

pre oko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA, ali posle mene. Da da da... Taman kada se pomisli da se Madjioničarev Bot smirio, a Bot U INAT DUŠMANIMA opet kreće u akciju sa kradjom tudjih Nikova. Svi ovde znaju da JA NIKADA pa ni tada, neću pohvaliti Madjioničara. Ali ne zato što ne zna da radi svoj posao, i te kako zna, neko zbog nekih drugih stvari, svi znaju kojih. U Subotu svi na stadion da damo podršku ISKLJUČIVO igračima i celoj ekipi, a ne GOSPODINU TERZIĆU kako kaže Bot U INAT DUŠMANIMA.
N

Netacno

pre oko 2 godine

Netacno.. Sledece sezone od malih nacija direktno ucesce imaju Holandjani, Belgijanci, Austrijanci i Skoti... Turci su bili 13 na rang listi a Ukrajinci 12. Tako da cemo videti ko upada umesto Rusa
K

Komendija

pre oko 2 godine

Najjači je ovaj lik što kaže za NAJVEĆEG ZVEZDAŠA, sediš u fotelji i grickaš suncokret sa ta dva preostala zuba 😂😂😂
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Don Vito Korleone (ONAJ PRAVI) Sa Tobom sam uvek raspoložen da popijem pivo, naročito NA MARAKANI, NA PRVOJ UTAKMICI GRUPNE FAZE LŠ, (moje omiljeno je hladno ZAJEČARSKO 0,5). P. S. Ako to bude proti Reala ja častim. 🍺🍺🍻
f

fusbaler

pre oko 2 godine

ovo svakako treba iskoristiti, jako lepa šansa da se opet igra liga šampiona ali pre toga tim treba pojačati sa boljim napadačem, desnim krilom, zadnjim veznim, ovako u trenutnoj situaciji ne gine nam opet liga evrope
G

Gostanko

pre oko 2 godine

Luka Milivojevic,Filip Mladenovic i Nemanja Radonjic. A od napadaca bih voleo da vidim nekog koji ima brzinu.Mi imamo dva napadaca maltene istih karakteristika
B

Boljim napadačem???

pre oko 2 godine

Zar niste svi padali u nesvest od sreće kada je Ohi potpisao predugovor. Ja kada sam pričao da nije isto igrati u Moldeu i u Zvezdi, i da ovde neće davati golove kao tamo, dobijao sam na stotine minusa. A sada ga se odričete.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre oko 2 godine

@ Gostenko Potpuno se slažem sa predlogom pojačanja,,,, i to baš tako, uvek je bolje dovesti ovakva tri igrača koji odmah mogu da uđu kao starteri i bitno poprave kvalitet, nego dovoditi, KAO DO SADA ŠKART, GDE ĆE SE TERZIĆ UGRAĐIVATI, GDE ĆE NAS PREKO NARUČENIH TEKSTOVA UBEĐIVATI O KVALITETU FUDBALSKOG OTPADA npr. Dioni, Rišaira, Bakajoko, Falko, La Para, Kafu, Spiridonović, Ebisilio,,,,, itdddddd još najmanje 15 sličnih. Ova trojica koju si naveo +ovo što imamo 90% NAS VODI U LIGU ŠAMPIONA. Dakle : DOVESTI AKO JE MOGUĆE OVU TROJICU I NIKOG VIŠE.
@

@Boljim napadacem

pre oko 2 godine

Napadač treba da igra i daje golove liga ne sme da mu bude opravdanje, šta sad mesi igrao u Barsi davao golove i sad predje u PSZ ne da gol i sad kao liga mu ne odgovara, ako si pravi igraš svuda.Naravno treba i tim da mu namesti loptu i sve to ali to sto radi je stvarno lose, da mu nije par puta pala lopta pred noge jedan gol ne bi dao.Ohi i pavkov ne mogu da se dogovore sta ce sa loptom, pavkov ni kondiciju nema on ti je samo za džokera u 60 i nekom minutu i kasnije.Od ohija se mnogo više očekivalo.I šta očekuješ od njih dvojice, iste karakteristike nema brzine. @Gostenko slažem se u potpunosti sto je napisano za pojačanja, lagan ulazak u ls
P

Pa1

pre oko 2 godine

Prvo da se odbrani titula i kup! Posle ćemo da pravimo računice
f

fudbalski mag

pre oko 2 godine

pisite malo o ostalim timovima, sta ih ceka u kvalifikacijama ne igraju samo veciti kolko ja znam
r

ranGo

pre oko 2 godine

Sa ovim timom mozemo samo neku veteransku ligu da igramo ako je formiraju....jos da ae pojacamo despotovicem i mrdju imilijasa ako ubede da se vrati bicemo pravi
I

Ivan OL 91

pre oko 2 godine

Ili ako Inter osvoji Italiju, onda Milan ide iza Zvezde
G

Gost®

pre oko 2 godine

Da ali Olimpik može da nas prestigne ako osvoji LK.
f

fudbalski mag

pre oko 2 godine

a ko je rekao da ce frajburg u ligu sampiona
s

sannikola

pre oko 2 godine

Sve je ovo ok,ali ako ne dovedemo bar tri-četiri dobra pojačanja nema ništa od toga
K

Kragujevac City

pre oko 2 godine

Srpski brend iliti nasa Crvena Zvezda je to zasluzila.Zvezda je najkvalitetnija,to pokazuje i stalnim napretkom u Evropi,odlicnim partijama dok kada je Partizan bio sestostruki sampion izbacivao ga Samrok,petardirao Bilbao,petardirala ga Petah Tikva,pregazio ga Tun itd. Cak i kada im saberes osvojene bodove u svim grupnim fazama u sest sezona videces da su osvojili ukupno 6-7 bodova.Dok je na suprotnoj strani u pet sezona Zvezda igrala pet grupnih faza i ukupno osvojila 38 bneova.Partizan je cetri puta igrao grupnu fazu, dva puta po NULA bodova i dva puta po tri boda ili jednom tri a jednom cetri. Niti jedan prolaz grupe i uvek poslednji. A Zvezda za pet sezona,tri LE i sva tri puta prosla grupu, dva puta sa drugog mesta,jednom sa prvog.Dva puta uzastopno liga sampiona i oba puta od prvog kola kvalifikacija kao niko nikada do sada.U obe lige sampiona smo padali sa najtezima,bili nam prvak Evrope i sveta i vicesampion Evrope.U obe ls smo za trece mesto bili u igri do samog kraja.Oboreni mnogi rekordi sprskog fudbala u Evropi.Toliki broj kvalitetnih ekipa smo izbacili.Cak i pobedili Liverpul,ne u za engleze nebitnoj grupi LE vec u LS kada su Liverpulu bodovi bili prekopotrebni.Dakle uzet skalp prvaku Evrope i sveta.Pa u oba meca nadigran Milan cak i u periodima sa igracem manje.Pa te rezultate uporedjivati sa Partizanovim moze samo onaj Zeks Pantic i da im prica bajke dok se istovremeno njegov klub bavi gomilom mahinacija sto nam je ponasanje Sase Ilica i pokazalo.
K

K1996

pre oko 2 godine

Alal vera burazeru!
G

Gostivojl

pre oko 2 godine

Doktorska disertacija. Skidam kapu za komentar
G

Gosttttt

pre oko 2 godine

Samo nerealan covek ti moze dati minus na ovaj komentar
M

Milorad KV

pre oko 2 godine

Svaka ti cast majstore
K

KONANNNN

pre oko 2 godine

To je to burazeru objasnjeno lepo....
L

Lik iz klake

pre oko 2 godine

Sve oni to znaju braco, samo se tese time da su ugnjetavani, da im je oteran najbolji trener od raspada sfrj savo koji je plesao evropom, da su u ligi bolji nego se nama svi sklanjaju a dve godine derbi nisu dobili...spinovanje zexa, spinovanje stanoja...samo vazura cuti ali zbog para mora.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 godine

Kad kažu da za hiljadu dinara moras puno da radis, a ono samo komentar i odgovore treba da ostaviš..
N

Nepismen

pre oko 2 godine

Još samo da naučiš da nakon znakova interpunkcije ide razmak...
J

Jola

pre oko 2 godine

Da li neko zna, sada u subotu, hoce li se menjati termin utakmica, posto su i Partizan i Zvezda domacini, a igraju u 17h?
g

gost 423

pre oko 2 godine

Partizan u 14h, Zvezda u 17h.
X

XD

pre oko 2 godine

Ranije je dogovoreno da klub koji gostuje ima pravo izbora. Tako da će verovatno partizan izabrati neki kasniji termin